Komentari

bullying0.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Tibica

    nažalost sve je to u našoj glavi-dopuštamo da nas ismijavaju, da se ružno ponašaju umjesto da im se suprotstavimo time da kažemo e pa neće to više tak biti. Malo više samopouzdanja, osmjeh na lice i glavu gore. Lako je to reči ali nažalost jedino se tako može proč kroz život- da očvrsnemo.

    avatar

    05.09.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • Tilapončica

    htjela bih iskomentirati ovaj gore komentar. ne može s euvijek gledati gore i biti nasmješen. ja sam uvijek takva i takva sam samo zato što imam čeličnu volju za srećom. pokušavam da me nitko nikad ne vidi da plačem ali jednom i ja pognem glavu. jednom je i meni dosta pa se isplačem. je, ja spadam u elitu kako vi kažete ali nije u svim školama tako, nije u svakom društvu tako. u manjim sredinama ne postoji ono drastično izrugivanje, ne postoji vrijeđanje.. mi se poštujemo, tješimo kada nismo najbolje, volimo se kao braća i sestre. to je rješenje. volimo se svi kakvi god da jesmo.

    avatar

    14.09.2007. (21:18)    -   -   -   -  

  • MEDIJSKI PUTNIK

    ZANIMLJIVAAA TEMA..........JA SAM NEKOLIKO PUTA DOŽIVIO...KRITIKE NA VISINU...ZNAŠ ONO NIZAK SI PATULJAK...ALI TO JE BILO RIJETKO.....I OBIČNO KAD SE POSVAĐAŠ S NEKIM......JA SAM ČESTO ZAJEBAVAO DRUGE.....NISAM IH TUKAO...NITI JE MENE ITKO TUKAO.....POKAZAO BI JA NEKOM TKO ME ITI MALO PIPNE....VIDIO BI ON SVOGA BOG.........ZAAAKOON BLOG I TEEMAAA......IMAM IDEJU TI STAVIŠ MOJ BANNER NA SVOJ BLOG.....JA TVOJ NA SVOJ.......JEL MOŽE?

    avatar

    07.10.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • bullying

    medijski putnik - sorry, ali razmjena bannera dolazi u obzir samo u iznimnim slucajevima.

    avatar

    09.10.2007. (08:23)    -   -   -   -  

  • missing

    istina da je u svim skolama drukcije. i u malim sredinama ima onih koji maltretiraju sve oko sebe, ali puno manje nego u vecim gradovima.
    treba dignuti glavu i poslat ih k vragu, ali to nije tako jednostavno. treba ti netko, neki dobar prijatelj koji ce te podrzati u svemu, uz koga ces se uvjeriti da je zivot dobar bez onih budala koje ti zagorcavaju zivot i na kraju tek mozes smoci snage da ih posaljes k vragu i da se vise ne obazires na njih... kad tako nesto trpis otkad si krenuo u skolu, normalno da je tesko poslije biti otvoren za zafrkanciju, a pogotovo je nepodnosljivo trpjeti zafrkanciju na vlastiti racun, cak i ako nije zlonamjerna

    avatar

    27.12.2007. (13:26)    -   -   -   -  

  • luda_mala

    jedno ti imama za reci.. takvim eliticama uvijek se suprotstavi jer cinjenica je ako se pokazes slabom bit ces slaba.. takvima treba lekcija, a tko bolji nego ti? od tebe to ne bi ocekivali... pozz

    avatar

    23.02.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • maltretirana

    HY!!JA idem u 8. razred i 2 cure iz razreda mi se stalno prijete zapravo njih dvije idu sa mnom u razred ali jedna se stalnoprijeti sam prijateljicama iz susjednog grada....Par puta su me pokišale tući...JA sam to sve rekla roditeljima i razrednici i pedagogu...biel smo kopd psihologa i....A što je najgore one žive u istoj ulici kao i ja!!!Jedno vrijeme je bilo ok!!ali ja sada uskoro krećem u srednju i bojim se da će me one nastaviti maltretirati...kada recimo bižudem vani jedna izađe i odmahmi se prijeti i hoće me tuć---a moji ostali prijatelji se s njima svađaju....ja ne! kada sam to ispričala roditeljima oni su mi počeli prebacivat to sve!!Ali prvi put kada sam rekla dobro su postupili...Sada mi kažu da ako mi one išta naprave sama sam si kriva...Više ne znma što da napravim..Razmišljam o samoubojstvu ili nešto slično da im dokažem da ja samo želim da me puste na miru!!!

    avatar

    21.03.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • bullying

    @maltretirana

    o tom zadnjem nemoj niti razmišljati.
    Moraš pronaći zajednički jezik sa svojim roditeljima, a ujedno i oduprijeti se kako možeš tom maltreitranju. Ako ideš u srednju, pobrini se da nisi u istom razredu s njima i sve će bit ok. Vjeruj mi, u srednjoj školi stvari se poprilično promijene, ljudi odrastaju i ne bave se više toliko nekim glupostima, bar je tako kod mene bilo.
    Nemoj se bojat da će te istući jer takvi što prijete obično ništa ni ne ostvaruju. Najbolje je ignorirati ih, ne obaziri se na njihove prijetnje, pokaži da ti nije stalo do toga i da ti one ništa ne znače, to je najbolji način, pogotovo za takve slučajeve, čini mi se.

    avatar

    24.03.2008. (08:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...