Komentari

tyche.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Tedica

    Mene se najviše dojmila debeljuškasta Trixy naravno :)))
    Fenomenalne fotke, nikada nisam bila na tako nečemu a pola obitleji mi u avijaciji.

    avatar

    04.09.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    sto reci nego wow!!!

    avatar

    04.09.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    A ti nisi mogla izabrati najbolje fotke , nego si postala sve,lol.
    Super su.

    avatar

    04.09.2007. (19:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Evo iz ovoga se najbolje vidi stanje zrakoplovstva kod nas. Imajte na umu da je ovo lokalni civilni aeromiting koji okuplja većinom klubaše i oldtajmere. Btw vidim jednu pticu koju sam i ja nedavno pokazao. Naravno mislim na P-51 "Old Crow" -> http://012station.bloger.hr/post/vitestvo-zracnog-boja/380274.aspx Vidiš kako je taj svijet u biti mali ;)

    avatar

    04.09.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • Day

    One slike s tragovima na nebu su izvrsne. Bile bi odlične u velikom formatu. Lijepo da si uživala.

    avatar

    05.09.2007. (09:09)    -   -   -   -  

  • tyche

    @tedica-da vidis samo koliko pasaaa! Ali u jednom slucaju sam ostala zapanjena i ljuta-jedna mala bijela pudlica s dosta krzna ( ja svoju uvijek ljeti kratko osisam) je doslovno patila na suncu zavezana kraj satora, ocito zedna s jezikom do poda, dok je NETKO tko je bio vlasnik pod satorom valjda tukao po hladnom pivu - uredno sam u svim satorima vidjela i pse zavezane kraj stolova vlasnika - svi su mogli dobiti u plasticnoj casi vode-da mi je bilo naci tog vlasnika! Srecom dok smo prolazili neka cura je psu donijela vodu - barem to! bilo je jako vruce.
    @Zvrk- to je samo manji dio fotki, nastojala sam postati nesto sto bi MOGLO biti zanimljivo svima, a na disku je jos oko dvjestotinjak drugih fotki LLLOLLL kojima nisam htjela daviti cenjeni publikum-ja uvijek pravim puno fotki, onda ih pregledavam kasnije, volim naknadno vidjeti detalje koji su mi mozda pri samom dogadaju promakli
    @ STATION posada - daaa budem jadna misleci kako je kod nas i radeci usporedbu, ljudi ginu jer se nema love za osnovne uvjete letenja! Sramotno je to - a sto je najgore MOZE se promijeniti bez neke dodatne love, duboko sam uvjerena da se sredstva mogu preusmjeriti odnekud gdje nestaju u crnim rupama za bespotrebne i pogresne stvari. I da, vidis, svijet je zbilja mali kad se radi o dobrim stvarima LLLOLLL se ima slican ukus, meni je ovaj predivni Mustang isto zapeo za oko, ono sto me fascinira jest kako su samo LIJEPI, nije to neka stara krama, u zraku su graciozni i kad me Gazda pitaosto mi se vise svida, ovaj Mustang ili F-16 onda me zbilja uhvati na lijegalu jer - kako mozes usporediti dvije predivne, a posve razlicite stvari i reci koja je bolja? Jedino sto me trnci produ kad cujem huk startanja ovog potonjeg :) voljela bih se jednog dana provozati, ali ne vidim neke realne sanse za to...
    @day-bilo bi odlicno da sam bila uvecer, kazu da je TA predstava na nebu tek bila spektakl... a u pravu si u jednoj stvari, fotke koje pravim su 9 mega i u kvalitetnoj rezoluciji i ponekad mislim da bi bilo krasno staviti ih u vecem formatu, ali i ovako pravim prevelike postove uvijek ( a tesko je na malom prostoru ponekad obraditi sve) :) pa sam prisiljena na optimizaciju

    avatar

    05.09.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • Day

    Nisam mislila u postu nego na zidu doma.

    avatar

    05.09.2007. (12:38)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Nećeš vjerovati, ali nisam se još nikada dosad vozila u avionu, a sama pomisao na to me straši, iako, svakako bih voljela, a nadam se da ću imati i prilike :o) Bila bi to pobijeda Kinky nad strahom :o) Inače, jako mi se sviđa onaj aviončić zebrastog uzorka, voljela bih imati takav privatni, samo moj, pa da budme uočljiva gdjegod da dođem (a da nije zebrasti, onda, kao, ne bih bila uočjliva, hehe) :o)) Baš sam skromna, ha? Pozdrav&stay well :o)

    avatar

    05.09.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    Kad pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš i nadmašiš samu sebe :)))
    Pravo kaže Manga, ovo nije za usporedbu i dođe čovjeku da zaplače.
    Ove domišljatosti na avionima su me nasmijale, pogotovo kokoška, vidi se da su usput i veliki zafrkanti. Drago mi je da ima i žena, i još tako šarmantnih, da se ne kaže da su dame u tom fahu - muškobanjaste :)
    Pajo je oduševljen (a s čim bi drugim) s automobilima oldtimerima. Mogao bi sliniti nad njima satima, a kad ima priliku da ih vidi uživo, nemreš ga otkinut' od njih.
    Bravo, još jednom.
    A pesekima ni ja ne mogu odoljeti, neki dan sam išla biciklom, a vlasniku se iz ruke otrgao predivni, bijeli samojed - štene. Jurcao je po kružnom toku, auti su kočili, ovaj ga dozivao, jadan i nemoćan. Morala sam proći, nisam se zaustavljala, samo sam u prolazu onako za sebe - "bedak jedan, vrati se kući". Pojma nemam kako se završilo, a muči me.
    Pusa draga :)))))))))))))))

    avatar

    06.09.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • lion queen

    s malim zakašnjenjem zahvaljujem ti za savjet u svezi postavljanja fotografija na blog. nisam još isprobala, jer trenutno nemam previše vremena, ali ću prvom prigodom.
    ove tvoje fotografije su prekrasne. pozdrav iz ri.

    avatar

    06.09.2007. (23:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...