Komentari

mvko.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Drina

    Draga Zdenka, puno ti hvala na dolasku, i dirnula si me ovim lijepim tekstom...
    Kako je p. Matić baš na toj sv. misi posebno spominjao i molio za poginule i stradale hrabre vatrogasce, željela bih i da se svi ujedinimo u molitvi za njih i njihove obitelji...

    avatar

    04.09.2007. (00:35)    -   -   -   -  

  • Nada

    Ovaj tekst me baš rasplakao. Drini želim Božije snage na ovom putu. Veseli me njezina povezanost sa MVKO. Mi molitelji MVKO-Remete, baš smo u subotu na hodočašću Majci Božjoj od Krasna zahvaljivali za svećeništvo našega molitelja Danijela Patafte.
    Evo nam primjera što znače post i molitva koji se Nebeskoj Majci u tišini prikazuju za spas naših obitelji.

    Drini i Danijelu izričem iskreni HVALA da su prepoznali što Bog od njih traži. A Ti, Kraljice obitelji čuvaj ih svojim blagoslovom!

    avatar

    04.09.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • Nada

    Danas za vrijeme kratke stanke na poslu, pogledala sam web stranicu - Katolici na internetu i naišla na članak, PODVALE U ŠKOLSKIM UDŽBENICIMA od dr.med.Antuna Lisca. Dok sam ga čitala, često sam sebi ponavljala - pa je li ovo moguće? Ja jednostavno nemam riječi kako na sve ovo odgovoriti što tamo piše.
    Jedino za što imam snage u ovom momentu, a to je da na stranicu našeg bloga stavim sve vjeroučitelje, nastavnike, roditelje, djecu u molitve sviju nas i da ih ne prestanemo stavljati u zagovor One kojoj se zlo ne smije približiti - naše Nebeske Majke Marije!
    Dragi roditelji, molim vas, nemojte šutnjom prelaziti preko zla koje se želi dobrim prikazati u odgoju vaše djece.
    Kraljice obitelji, moli za nas!

    avatar

    05.09.2007. (11:30)    -   -   -   -  

  • Sanja Trempetić

    Neka dobri Bog blagoslovi Drinu i njezin rad u Ekvadoru. Neka Isus bude svjetlo na njezinom putu, naša nebeska majka, Kraljica obitelji neka joj bude zaštitnica, a bl. majka Tereza uzor.

    Uvijek ostanem zadivljena i ganuta pred ovakvim odlukama poput Drinine .Ali kako ne možemo svi otići u daleke zemlje, voljela bih da svi shvatimo da i ovdje mozemo činiti dobra djela. Često je dovoljno da se osvrnemo oko sebe i vidjet ćemo da i kod kuće, u svojoj obitelji, svojoj župi i na radnom mjestu možemo nešto učiniti.To ne moraju biti velika djela. To može biti osmijeh, pozdrav, lijepa riječ i učinili smo mnogo. I nemojmo zaboraviti da to može svatko od nas!

    avatar

    06.09.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • rijeke žive vode, potecite, neka Duh se razlije...

    Hvala na komentaru na mom blogu. Prvi put sam ovdje i zaista mi je drago kada vidim da Gospodin nekoga tako dotakne da Mu podredi cijeli svoj život. Uključujem Drinu u svoje molitve i sve ljude slične njoj. Neka im svima Gospodin udjeli obilje ljubavi, mira, snage i blagoslova da mogu izvršavati Njegova djela. Pozdrav svim blogerima i BB.

    avatar

    06.09.2007. (16:45)    -   -   -   -  

  • sapere aude

    Volim vaš blog :-)
    Prekrasna je Drinina odluka, za to se baš ne odlučuju mnogi, ima ih ali ne onoliko koliko bi
    ih moglo biti.
    Mir Kristov bio uvijek s Vama! Pozdrav

    avatar

    06.09.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...