Komentari

alkoholomprotivdroge69.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • kriza srednjih godina?

    sretno u školi. to je stvarno najljepše doba u životu. ja bih opet u školu.. ili bar na faks. na faksu je još bolje - brucoške večeri, učiš kad hoćeš, dolaziš na predavanja kad hoćeš, tulumariš po stanovima kod kolega s faksa iz drugih gradova. ludnica. i što je najvažnije, stekneš poznanstva i veze koje ti mogu nekad u budućnosti zatrebati. zato obavezno upiši poslije fax. a što se tiče faza u životu, pa svi prolazimo faze. to ide nekako u ciklusima - faza ludovanja, pa faza smirenja (eventualno uz obitelj), pa opet faza ludovanja (e, u toj sam ja sad) pa ko zna šta nas čeka. kroz različita razdoblja u životu imamo i različite želje i ciljeve.

    avatar

    04.09.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • mae

    @Kriza srednjih godina@Hvala.I ja mislim da mi je ovo jedno od ljepših razdoblja....naravno da ću upisati fax,ali vanredno jer želim istovremeno radit,želim svoju lovu imat a ne za svaku sitnicu žicat starce,ne tražim puno love,moji imaju love al bed mi je da me uzdržavaju toliko dugo,a s obzirom da ponuda za posao već imam odlučila sam i raditi i studirat.

    avatar

    04.09.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • dark

    ej cemo se nac?znas zasto te pitam to.nije zajebancija pa ozbiljno ako mi vjerujes odgovori....

    avatar

    04.09.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • babyVampire

    ...a pocela je skola...a sta ces...i to će brzo (ja se nadam!) proći...eto, za mene bas i nije ozbiljno započela skolska godina...prvi dan je bilo jadno, jucer me nije bilo u skoli a danas sam dezurna...hehe...meni je to super jer i onako mi se ne da bas nista radit...uljenila sam se (a već sam prije bila prelijena)...morat ću se malo trgnut...ajde pozz

    avatar

    05.09.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • mae

    @dark@neznam zasto pitas...a neznam ni dal se zajebavas.a neznam ni tko si.moj mail je u boxu pa ako nezelis nis javno posalji mail.inace ne nalazim se s nikim,osobito ne s ljudima s neta,i ne s "mračnim"likovima,a nick ti i nije neki da me privuko,ali eto znatiželjna malo jesam....

    avatar

    05.09.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • Marko

    Emica, evo ti jedan pozdrav iz Zagreba... Naravno da cemo izlazit i za 10 godina.... Zasto ne??? Jebote mi smo se trebali uozbiljit vec od davno, a jesmo li????????????? Naravno da nismo, Ponasamo se kao proklete pubertetlije :)
    Uzivaj mi

    avatar

    07.09.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • idealno loša

    sretno u novoj školskoj godini

    avatar

    07.09.2007. (23:10)    -   -   -   -  

  • mae

    @Marko@ ja se ne namjeravam ni za još 19 uozbiljiti.ima da za 30 rodj plešem po stolovima...
    @idealno loša@hvala ti....

    avatar

    07.09.2007. (23:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...