Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • slatka mala ;-)

    ej ajd nam stavi neke druge pjesme za downloadati...please... hvala.. inace, blog ti je extra... pusa

    avatar

    02.09.2007. (18:24)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Kako misliš neke druge?? U odnosu na koje? Koje sam do sada stavljao na blog? Ili možda misliš u odnosu na ovih nekoliko koje su tu sa strane?
    Jer mislim, ako ti je blog extra, a želiš neke druge pjesme....Hm...Nije mi baš jasno:S Ako imaš neku konkretnu želju, napiši!

    avatar

    02.09.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • day

    čitam tvoje recenzije i slažem se s većinom tvojih mišljenja. pitanje, sto misliš kako ce proc novi single j lo i album u Americi, i misliš li da je hold it don t drop it bolja za europsko tržište, iako ce na kraju do it well biti lead single albuma na oba kontinenta . i tvoje mišljenje o novom singlu britney. ja bi mu dao -5.

    avatar

    02.09.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Do it Well trenutno dobiva malo emitiranja na radiostanicama, no sve se to može promijeniti spotom i downloadanjem. Uspjeh albuma ovisi naravno i o uspjehu tog singla iako ni za to nema nekog pravila. Rihanna ima hit godine pa ipak ne prodaje svoj album najbolje, iako je uz sve to pobrala i odlične kritike za isti.
    Teško je predvidjeti (ne)ukus publike, meni se osobno sve 3 pjesme koje sam čuo s albuma sviđaju. Super mi zvuči Mile In These Shoes, s promo spota za novu sezonu Kućanica. Možda bolje od ove dvije....Još uz tu dodatnu promociju, ne bi trebalo loše proći.

    Britney mi je ok. Sviđaju mi se strofe, produkcija, glas dobro zvuči. Minus bezveznom pripjevu.

    avatar

    02.09.2007. (20:57)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    rihanna na radiju uopće nije bila nešto extra. trenutno "najvrući" singl je who knew od pinki nadam se da će uć u top 10 B100. Britney ima dosta velik broj spinova s obzirom da je pjesma puštena na radio prije 3 dana. a pisma je bezveze, niš posebno. 3. ono bitch na početku
    i meni se mile in these shoes sviđa.

    avatar

    02.09.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • day

    j lo u zadnje vrijeme prati losa sreća, nije dobila ni jednu latin grammy nominaciju što me jako iznenadilo s obzirom na to koje su albume nominirali a da njoj ni jednu nominaciju nisu dali.
    začudilo me da do it well ne dobiva više emitiranja na radio , jer je single dobio pozitivne kritike većinom. po meni mile in these shoes je trebao bit prvi single, jer bi se poklopila dobra promocija a i pjesma mi je najbolja od ove 3 što sam čuo.
    po opisu i slikama sa seta do it well bi bi trebao dobiti odličan video. zanima me baš koliki će hit pjesma postati s obzirom da j lo nije imala u americi veliki hit od singla all i have. album očekujem bar da se proda u platinastoj nakladi iako bi trebao više s obzirom koje adute ima.

    britney me jako iznenadila, ali pitanje je da li će ona moć promovirati album u ovakvom stanju, iako njoj i nije potrebna velika promocija s obzirom na eksponiranost.

    avatar

    03.09.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • day

    e jos jedno pitanje . jlo vs mariah, s obzirom na njihovo rivalstvo u prošlosti i neke zamjerke oko bivšeg menadžera. da li misliš da je mariah bilo sve podmetnuto kako bi ju jennifer zamijenila. ako su istinita ta nagađanja. obe pjevačice izdaju uskoro albume, koji će bolje proc?

    avatar

    03.09.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    mariah definitivno .mariah ima puno eći broj obožavatelja i njen album svi željno iščekuju. jennifer je izgubildosta na popularnost.

    avatar

    03.09.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Nadam se da je to pitanje o usporedbi Mariah-Jennifer bila neka šala:-P
    Jennifer Lopez ne bi imala šanse u toj borbi, ali mislim da će joj album proći bolje od prošlog. Uostalom, ne objavljuju albume u isto vrijeme. Najmanje mjesec dana razlike.....

    avatar

    04.09.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • day

    ne mislim na usporedbu o kvaliteti pjevačica, nego koji albm ce bit veći komercijalni uspjeh, jennifer je jača internacionalno a marih u americi

    avatar

    04.09.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • day

    j lo mi je puno draža pjevačica od mariah iako ova druga ima bolje vokalne sposobnosti neke njene pjesme mi zvuče jako hladno, tipa don t forget about us ili never too far. jennifer je i daleko zanimljivija pojava, i veći zabavljač

    avatar

    04.09.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • slatka mala ;-)

    pa mislim da je blog extra al vec neko vrijeme stoje iste pjesme a ja cekam da stavis malo Justina lovestoned i tak to...please? inace, ova sto si stavio od alicie je odlicna! pusica

    avatar

    05.09.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Ma gdje stoje iste pjesme? Tu s desne strane?? Pa to sam izdvojio nekoliko pjesama, trenutno najzanimljivijih. Potraži po blogu, imaš stotine drugih pjesama. Pa tako i Justinovu Lovestoned!:-)

    avatar

    06.09.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • slatka mala ;-)

    hihi tek sad sam vidjela...:-) Hvala!

    avatar

    06.09.2007. (19:21)    -   -   -   -  

  • slatka mala ;-)

    ej samo jos jedno pitanje: jel ovo sta mozemo downloadati s tvog bloga free ili? hvala;-)

    avatar

    06.09.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Je:-P

    avatar

    06.09.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • Ronaldinho

    Koji glupi blog

    avatar

    25.03.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...