Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Žavijer

    Ja sam pak odrastao uopće ne gledajući sportske prijenose, što je
    dugoročno gledano
    bilo pametno, jer me poštedilo sekiranja barem u jednom sektoru na koji nemam nikakvog utjecaja.

    avatar

    01.09.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • šarli

    Evo, ja ću. A na prošlom prvenstvu u Beogradu, stvarno je sudac bio kriv, onaj Talijan, mamicu mu, kako se ono zvao, Lamonica? Doduše, ništa ne očekujem od ovog prvenstva, ali nikad se ne zna. Već bi bilo i vrijeme da naši košarkaši ponovo dospiju na Olimpijske igre.
    A s Mamićem, Balabanom i Eduardom ne razumijem ovo: ako grad mnogo love injektira u Dinamo i ako je jaki Dinamo važan za sve nas (tako vele Bandić&comp.), onda je valjda važno i da Eduardo ostane. Ili je važno samo do točke u kojoj se neki igrač može dobro prodati. Možda je ovo drugo važnije, ali zašto onda ne bi i grad nešto uprihodio od Eduardove prodaje, a ne samo Mamići?
    A prodat Eduarda i kupit Balabana i Šokotu pred najvažniju utakmicu, to je kao kad bi Blanka prodala sprinterice (povoljno!) pa sad skače u gojzericama.

    avatar

    02.09.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Jao, nogomet..nemam tu kaj tražit za komentar, ali mi je drago da si me svrstao u svoje favse..:) Tnx, pozdravi Marche ekipu.:)

    avatar

    02.09.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    No, no, no, no, no, no, nogomet...
    Svake godine ista priča. U sezoni kiselih krastavaca novinari u nedostatku tema počinju dizati u nebesa Dinamo ili Hajduk, ovisno tko je prvak...
    1,2,3,4,5, Ajax, 7, Debrecen... Ma dajte, molim vas... Hajduk protiv Sampdorije nije mogao prdnuti zadnjih 15 minuta. Šta će biti kada se igrači na posudbi vrate u svoje matične klubove? A bit će dobro ako prvenstvo uopće završe na drugom mjestu...
    Dinamo je svoju priliku propustio u Bremenu. Dudu bi zabio barem dva gola iz Balabanovih prilika. Dudu i Čarli su prodani zato što su to novci od kojih klub može živjeti nekoliko godina, i još uvijek biti prejak za reprezentaciju domaće lige, a ne za klubove koji u njoj igraju.
    Od takvih prodaja najviše dobiti ima repka kojoj igrači igraju u najjačim euro-klubovima i nauče se na ritam srijeda - nedjelja, i stalno igraju protiv jakih protivnika.
    U Zagrebu su Nijemci odigrali koliko je trebalo, oni takve tekme igraju svaki drugi vikend...
    A penal je kada ga sudac dosudi, i moš se ti jebat...
    Liga 16, koja će to biti katastrofa... Ima ona svojih svojih dobrih strana, ali gledajući europske ambicije naših klubova i potrebu da se igra što više jakih utakmica to će biti totalni promašaj. Nitko me ne može uvjeriti da liga 8 ili 10 nije idealna za zemlju poput nas. Osim ako tajkuni ne nađu svoj interes i privatiziraju klubove. Zakon o sportu se i ne spominje više...
    Zašto bi svako selo moralo imati prvoligaša za razvoj nogometa. Druga liga ne zvuči dobro?
    Segesta, Istra, Dragovoljac, Pomorac, Belišće trebaju se dokazati i napraviti dobre temelje, a ne dekretom ući u 1. ligu. Kaj bu se desilo kada na pola prvenstva ostanu bez para, budu istupili iz prvenstva, ili će drugi klubovi plačali njihova putovanja? Ili će to plačati Štimac i udruga prvoligaša?

    avatar

    04.09.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...