Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • SATAN ŠAKIĆ

    da puno srece svima pozzzz

    avatar

    01.09.2007. (02:22)    -   -   -   -  

  • somebody

    ' Nadam se da će informacije biti na vrijeme '
    Iskerno lot nadamo se i mi, ali kako pišeš u zadnje vrijeme čisto sumnjam da ćeš nas ti o ičemu vjerodostojno izvjestiti. Tvoje pisanje se svodi na 3 shugava posta mjesečno koja bi nas trebala uputiti u događanja u HKBS-u. Ma daj fakat si bezze...

    avatar

    01.09.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • hans

    @somebody
    A ti prijatelju pronađi bolji izvor o zbivanjima u kickboxingu i događanjima u HKBS-u.

    Ovaj blog je nešto najbolje što se kickboxingu ( osim primanja u GAISF i punopravnog članstva u HOO-u ) moglo dogoditi, Naravno da bismo svi mi željeli svaki dan neku novu informaciju, ali moraš shvatiti da i lot ( vjerovatno ) ima svoju obitelj, svoj posao i ne može sve svoje vriijeme podrediti ovom blogu.

    Zato prijatelju ne čvenkaj ili jo bolje : ako nisi zadovoljan pokušaj to napraviti bolje.

    avatar

    01.09.2007. (19:27)    -   -   -   -  

  • boro

    e kad ce te slike iz slunja

    avatar

    02.09.2007. (04:06)    -   -   -   -  

  • bbb jeebena

    bok odakle si ti inace? jel se ti bavis kickboxingom??

    avatar

    02.09.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • bbb jeebena

    moj decko se time bavi, sad cu i ja pocet to trenirati..

    avatar

    02.09.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • somebody

    @hans
    Ovako prijatelju: priznajem da je ovaj blog najbolji izvor informacija u HKBS-u. Priznajem i da je ovaj ovaj blog jedna od najboljih stvari koje su se mogle dogoditi kickboxingu. Uredu, složili smo se u tome. Pa zar se ne bi onda ovom blogu trebalo pristupiti malo ozbiljnije?!
    Lot će se svaki put redovno pohvaliti kako je završio na naslovnici i 'Viš ti kak je ti lepo', a onda će nestati na mjesec dana a mi ćemo kao budale svaki dan nekoliko puta otvarati blog u nadi da Lot nešto napisao. Ne nešto novo, možda nešto što je rekao davno napisati a nije, nešto o turnirima koji su se odražali pod pokroviteljstvom HKBS-a, za koje ni on sam ne vjeruje da nije ništa pisao o njima. I to je to što me ljuti, svi ga slave i hvale, čak i on sam sebe a mnogo puta ga nema kad treba, ne piše kako dolikuje blogu koji je nešto najbolje u kickboxingu. Ili možda je, a ja sam ovdje luda? Ne znam, procjenite sami ali to je moje mišljenje.
    Naravno da ne možemo očekivati svaki dan novi post, i naravno da je Lot izuzetna osoba s svojim obavezama, obitelji, poslom etc. I ja ovo najvjerojatnije pišem u napadu ljutnje ali crkla bih da nisam ovo rekla.

    avatar

    02.09.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • somebody

    I daj skini ove debilne komentare od 'bbb jebene'. Jednostavno im nije mjesto tu, kao ni mojima.

    avatar

    02.09.2007. (19:42)    -   -   -   -  

  • savate

    Kako to da u Hrvatskoj imamo samo BLOG za kikboks - a stranica saveza nam ne radi. Hmmm...
    Kako to? I imamo preko 130 klubova, i toliko imamo para za kikboks sport, i toliko imamo uspjeha? Da li se bojimo nečega? I BLOG nam je vrlo dinamičan, skoro svakog mjeseca po koji komentar :)

    avatar

    03.09.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • nik

    Izvještaj i rezultati iz Tešnja sa Balkanskog prvenstva
    nik

    avatar

    03.09.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • nik

    Osvojene medalje ( zlato, srebro, bronca ):

    1. Bosna i Hercegovina 15-7-1 (60)
    2. Hrvatska 4-7-6 (32)
    3. Bugarska 4-5-3 (25)
    4. Crna Gora 3-4-4 (21)
    5. Makedonija 2-3-6 (18)
    6. Srbija 0-2-4 (8)
    7. Albanija 0-0-1 (1)

    avatar

    03.09.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • jedna cura

    kolko vidim kategorije su pune prepune...kao i uvijek.... :-)

    avatar

    03.09.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Savate
    Kako to da imamo samo blog, a nemamo web stranicu - ne znam. Nisi na pravo mjesto uputio pitanje. Koliko mi je poznato, s nekoliko web administratora je već pokušano, ali svima se je nešto iskompliciralo - te malo love, te nema vremena, te ovo te ono - to je ono što ja znam. Upravo zbog toga sam i uhvatio se ovog (nezahvalnog) posla - biti informator o kickboxingu - koliko god mi to informacije, vrijeme i pamet dozvoljavaju. Pa sam tako u skoro 20 mjeseci od kada postoji ovaj blog (točnije 594 dana) napisao 443 posta s ukupno 51437 riječi (svaki dan i pol po 120 riječi). Slika je bilo preko 2000. Sve je to do sada vidjelo oko 118500 posjetitelja, a uredništvo bloga.hr me je između 363000 blogova svrstalo među 150, kažu "Almost cool blogova". Eto, toliko o komentaru da "blog nam je vrlo dinamičan, skoro svakog mjeseca po koji komentar" ili "tvoje pisanje se svodi na 3 shugava posta mjesečno".

    S druge strane, niti vrijeme, niti novac, niti fizika mi ne dozvoljavaju da budem svugdje, da imam rezultate od svugdje, da slikam ili imam slike od svugdje. Pa sve Vas stoga pozivam - napišite par riječi, dodajte pokoju sliku i pošaljite na e-mail: lot333@hi.t-com.hr - sigurno ću objaviti.

    Pozdrav - Vaš

    avatar

    03.09.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • kickboksacica

    andrija perlain nije se boria?vidim da nije na popisu natjecatelja a vidim i da marko žaja također nije iša šta mi samo pokazuje to koliko su ozbiljno svatili to prvenstvo...

    avatar

    03.09.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Gudelj

    e ja treniram nesto drugo ali samo da vas pitam ,posto cu za koji dan navratit,kakvi su borci u Kickboksing klubu Imotski to je ono UHBDR nesto tako puno se hvale onako pa me zanima valjaju li čemu

    avatar

    03.09.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • somebody

    E Lot ovako: ovaj blog je jednostavno toliko dobar da smo vjerujem svi mi koji ga pratimo, treniramo, bavimo se kickboxingom etc. navikli na njega i djelom postali ovisni o njemu (u mom slučaju). I uzeli smo ga zdravo za gotovo, ne uzimajući u obzir da tebi (a sigurno bih trebala govoriti Vama) 'niti vrijeme, niti novac, niti fizika mi ne dozvoljavaju da budem svugdje, da imam rezultate od svugdje, da slikam ili imam slike od svugdje' kao što si i sam naveo. Ja se ispričavam za one postove koje sam već napisala. Kao što sam rekla, jednostavno sam navikla da Lot uvijek o svemu izvjesti. Čak do te mjere da sam si uzela za pravo da te kritiziram. Moje isprike, blog je svakako nešto najbolje u HKBS-u. I vjerujem da radiš sve što je u tvojoj moći za ovaj blog i sve nas. Pozdrav

    avatar

    03.09.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Lot333

    @ Somebody
    Kao prvo - nema razloga za "Vama" i nema razloga za isprikama. Upravo sam ja želio otvoriti ovaj blog i omogućiti prostor ne bi li i ja, ali i svi zaljubljenici i oni koji se bave kickboxingom mogli reći koju riječ, dvije o svemu vezanome uz kickboxing savez ili općenito uz kickboxing događanja. Anonimnost, prvenstveno s moje strane, uvjetovana je slobodom komuniciranja, a svaki će čitatelj i ljubitelj znati pročitati što tko misli kada je nešto napisao. Stvarno, bilo je nekoliko puta situacija kada su me neke stvari zasmetale - onaj negativistički pristup, ali nisam brisao komentare (može se vrlo jednostavno, vjeruj mi) već sam odgovarao na njih i na taj način dobio nove argumente ili za ili protiv. Ipak, neke su se stvari razjasnile. I ne samo ja, već mnogi čitatelji ovoga bloga mogli su pročitati, ne samo informacije o dgađanjima, već i ocjene istih, pročitati stavove i pisca bloga, ali i pisaca komentara.

    Budimo realni, nije teško pisati o nečemu što je dobro i što se iz dana u dan popravlja, unapređuje. Nadam se da do toga neće doći, ali jednostavno ne znam kako će blog izgledati kada stvari počnu stagnirati, ili ne daj Bože, nazadovati. Iskreno želim da savez osnuje svoju službenu stranicu, da tamo bude sve što je službeno, da se tamo vidi koja je politika vodstva saveza, koje su regule i pravila, što je "službeno". To bi meni (i mojim čitateljima - komentatorima) dalo mogućnost da se više posvetim komentarima i analitičkom pisanju, a s ciljem popravljanja onoga što nije na visini ili unapređenja postojećeg. Nikako ne s ciljem kritiziranja i negiranja.

    Mislim da vodstvo saveza (predsjednik, tajnik, izbornici i povjerenici) čitaju ovaj blog i da vide što "baza" misli, i to mi je bio jedan od ciljeva, ta obostrana komunikacija. Naravno, ne očekujem da se oni javljaju svojim komentarima, pa da se zavlače u katkad stvarno nepotrebne diskusije, ali da čuju što se (anonimno) šuška, nije ni to loše. To je jedna od intencija. Ipak, osnovna intencija ovoga bloga je informirati javnost (kickboxing, ostalu sportsku i širu javnost) o kickboxingu, rezultatima i ostvarenjima toga zapostavljenog pa čak i negiranog sporta.

    Imao sam prilike rezgovarati s nekoliko sportskih novinara i svi mi na pitanje zašto je toliko toga nevažnoga (iz npr. nogometa) na stranicama njihovih novina, a vrhunski rezultati kickboksača nikako na vidjelo, pa mi svi kažu "Javnost taj tvoj kickboxing ne zanima!". A moj je odgovor bio da su ti novinari velikih novina i televizija između ostaloga i kreatori onoga što javnost zanima, pa budu li barem malo više pisali o kickboxingu, svakako će se povećati i zanimanje javnosti. Mirko Filipović je to potvrdio - čim su se bolje počele pratiti njegove borbe (a nije baš jednostavno došao do toga) odmah je i zanimanje javnosti poraslo, a nakon toga sve je sinergija.

    Raspisao sam se, mogao bih tako do u nedogled. Želja mi je da se slobodno komentira, drago mi je da se i kritički komentira i moje pisanje i ono o čemu pišem, a Bože mili, svi smo ponekad ljuti. Stoga, ponavljam, nema razloga za isprike jer i to što si tako napisala ja sam shvatio - "piši čovječe, čitam te", dakle vrlo pozitivno. Da ti nije na neki način stalo, sigurno ne bi komentirala i ljutila se što sam se uljenio ili imao nekog drugog, "važnijeg" posla.

    Eto, lijepi pozdrav šalje ti

    avatar

    03.09.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • Vali

    "Javnost taj tvoj kickboxing ne zanima!"; rečenica koja me je isprovocirala.
    Netočno, apsolutno netočno. Smatram da tog sporta ima i premalo u novinama obzirom da je taj sport postao vrlo popularan.
    Koliko vidim puno se radi na promicanju tog sporta, a vidim i interes među mladima.
    Dakle...Bude li se pisalo, biti će više i zanimanja.

    avatar

    04.09.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • somebody

    @ Lot
    Stvarno si najbolji... drago mi je da je ovo rješeno i da si moju 'kritiku' (ako se tako može nazvati hahahaha) shvatio pozitivno. Jer je proizašla iz baš iz toga što mi te svaki dan otvaram ovaj blog, pa ima li ičeg novog, jel napisao išta od onih 'dugova', jel još živ?! ! I onda to dosadi, omg stvarno daj nešto piši. Eto drago mi je da si živ i da ćeš još bit s nama, izvještavati nas kao što si to do sad najbolje radio. A ja neću više onako glupo prosipat svoju ljutnju po blogu bez kojeg ne mogu zamislit počekat dana. Eto drago mi je da samo se razumjeli i pozdrav ;)

    avatar

    04.09.2007. (11:23)    -   -   -   -  

  • die hard XIV

    Oli je ovo posta ženski blog, il to muški pišu u ženskom rodu. Hehehe

    Di ste muški?

    avatar

    04.09.2007. (11:59)    -   -   -   -  

  • kickboksacica

    oće li bit šta podataka sad u vezi prvenstva u portugalu,volila bi da se piše malo više o ženama kickboksacicama jer ćekan da se i mene više spomene:) pozdrav svim kickboksaćima

    avatar

    13.09.2007. (00:57)    -   -   -   -  

  • fighterica

    e ljudi,vidimo se u portugalu,zgazit cemo konkurenciju,hrvatska ce porusiti sve.

    avatar

    18.09.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...