Komentari

borut.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ~ Everybody Lies ~

    Danas je tocno 10 godina...
    i ja josh uvijek ne mogu vjerovati =(

    avatar

    31.08.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • dabome

    to je apsolutno uredu

    avatar

    31.08.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • turimti

    bambuse, što je u redu? to , što di nema???

    avatar

    31.08.2007. (18:14)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Šteta! Bila je posebna! Pozdrav od jedne Makaranke, koja živi u Zagrebu! Luki+Goldie

    avatar

    31.08.2007. (18:44)    -   -   -   -  

  • Coctail

    Da...sjećam se kada sam bila mala,pa sam baku pitala:"Da li i ja mogu biti princeza?"...Bila je posebna...i još uvijek jest!

    pozz

    avatar

    31.08.2007. (19:08)    -   -   -   -  

  • happywedding

    ženska ljepota je tako relativna stvar...meni su u to vrijeme bile prelijepe žene poput glumica iz 60 - tih godina, raskošnih oblina i crne kose...ideal ljepote...a ona je bila tako daleko od tog ideala...tek kasnije, kad sam imao malo više godina, shvatio sam u čemu je njena tajna, šarm zbog kojeg su je obožavali...bila je dama...šteta...preran odlazak...a čini mi se kao da je jučer bilo...godine lete...

    avatar

    31.08.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • Boletus

    Nije znala napisati točno ni svoje ime. To je princeza koja je poznata po tome što se udala za onog zgubidana i kraljevskog glupana koji u srednjem vijeku ne bi preživio ni svoje rođenje.
    Ja predlažem da se nju proglasi sveticom i zaštitnicom manekenki, sponzoruša i jeftinih potrkuša. Imala je kraljica majka nos. Znala je ona i prvog dana da je ta nevjesta čudno biće. Trebala je "princeza" ostati u svom predgrađu, pa bi i danas bila živa. Bog je pomiluj.

    avatar

    31.08.2007. (20:09)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Na žalost danas žalimo za našom mladosti,6 mladih života je otišlo u nepovrat.
    Neka je laka zemlja njima i njoj.

    avatar

    31.08.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • Diana

    hey...super ti je blog...za pocetak...zovem se Diana...moj blog diana14britney.blog.hr pa ostavi koji komenatar...

    avatar

    31.08.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Što reći? Ipak je ovo 21. stoljeće. Kraljevske loze, kraljevine i monarhije bilo su zanimljive maksimalno do 19. stoljeća. Ali to su sada stvari za muzej i ropotarnicu povijesti. U svakom slučaju Diani želim laku zemlju. Ne zovem je princezom, jer nitko ni rođenjem ni udajom nema plavu krv. Postoje princeze i prinćevi u svojoj duši, a o tome ne želim suditi. Krv je izvana na tetivama ruka i noga svakome plavićasta, a crvena je unutra. Novinski tabloidi i mediji ućine ljude, plavim, crvenim i svakakvim. Ostavimo se lažnih idola i volimo sve ljude i sva biča na svim planetama i s njima podijelimo radost i ljubav skupnog življenja! Mislim da je to naš put.

    avatar

    01.09.2007. (00:08)    -   -   -   -  

  • vesna

    Bajke ne pisu ljudi, bajke pise zivot.
    Kao mala djevojcica, koja je na svom putu u skolu i iz nje, svaki dan presjecala park Tivoli u Ljubljani, cesto bi znala prosetati dvoranama Cekinovog grada, barokne palace koja je u moje vrijeme" bila muzej NOB-a. To je mjesto moje najdublje fantazije. U njemu sam zivjela svoj zivot daleko od vremena u kojem sam se nalazila. Ja nisam bila svijesna eksponata koji su krasili vitrine, moje oci su vidjele drugacije scene, a moje usi cule drugaciju muziku, glasove iz razgovora koje sam vodila sa drugima nevidljivm svijetom moje maste. Oduvjek su me privlacili drvoci, price o princevima i princezama...Iako sam vec davno prestala biti "mala" jos uvijek u ovome trazim likove iz svijeta moje maste iz djetinjstva. Diana je za mene jedan takav lik, djevojcica sa kojom bi se mogla druziti. Ta suvremena princeza (rodjena je u aristokratskoj obitelji Spencer) udajom za princa Charlesa (Prince of Wales) izisla je iz anonomnosti. Njen zivot je prestao biti privatan, postao je javan i to u ne bas najboljem svijetlu. Moj suprug se ne bi slozio sa mnom kad kazem da je ne smatram lijepom, da je za moju procjenu ljepote pre velika i, i...Medjutim moj inters za nju se povecao, kad je jednog dana spoznala svoju snagu. Kad je od ukrasa, postala covijek i dala ruku covjeku bolesnom covjeku od koga su svi bjezali. Dala mu je ruku i svu ljudskost koja se moze podjeliti sa sucovjekom. Svojim prisustvom i energijom koju je zravila osrecila je mnoge ljude koji se rode da bi umrli, koji malo kome sto znace,. Snagom svojega prisustva upozorila je na problem minskih polja i jos i jos. I vise, od svega bila je to jedna divna, topla majka i kao takvu je treba zadrzati u sjecanjima. Ima tako nekih ljudi koji se pojave u nasim zivotima i u njima zauzmu svoje mjesto. Jedna od njih je Ona.

    avatar

    01.09.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • Duosisters

    hej....cool blog svrati do nasss!

    avatar

    13.09.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...