Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • melita

    drago mi je da jedna gospodja, koja se svim silama trudila dobiti posao, ali ne bi virovali stvarno je pokušala sve - nije dobila.....ma bilo bi bezobrazno od mene sad sve pisati sta se moglo cuti u kuloarima od koga je sve dobila preporuku!!!! cak sam mislila da gospodja koja je posa dobila nece ni saznati da se traži čistačica....jer je navodno natjecaj trebao biti nesto kao "interno"... ko je zaslužan za preokret - ne znam, ali definitivno za pohvalu!!!!

    avatar

    31.08.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    drago mi je da je posao dobila gospođa kojoj je stvarno potreban.

    avatar

    31.08.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Strašno me obradovala ova vijest. Sijećam se te stare teme.
    Pozdrav dobrim ljudima koji su otvorili oči, a gospođi koja je dobila posao želim puno zdravlja i sreće i da se ono na "određeno vrijeme" pretvori u "neodređeno vrijeme".... sve do mirovine, ili do trenutka dok njoj to bude odgovaralo. Uredniče, tebi hvala što si nam donio ovu lijepu vijest.

    avatar

    31.08.2007. (14:40)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Jel' jos uvijek OS u Drnisu Bozidara Adzije?

    avatar

    31.08.2007. (14:52)    -   -   -   -  

  • optimista

    .e moj čovik nekad Vjeko Širinić iz kojeg smo mi doba,drago mi je da je žena dobila posao,prekrasno.

    avatar

    31.08.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • suncokret

    sad sam se i Veljka sjetila nakon tvoga linka,sjeća li netko kad je ljeto 1991. bio na straži kod Kapelice,???????Među prvima je bio,tih povučen a među prvima.......

    avatar

    31.08.2007. (16:06)    -   -   -   -  

  • n@cek

    Ljepše vijesti danas nisam čuo. Koliko li je samo takvih kojima treba posao. Treba pohvaliti takve ljude koji zapošljavaju. No ,danas je u zagrebačkoj firmi " Volex" dobilo 120 ( sto dvadeset ) radnika i radnica otkaz. Kakav paradoks - jedan dobije posao , a sto dvadeset otkaz. Glavno da nam "lijepa naša" ide u europu.

    avatar

    31.08.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    i meni je drago čut za tu čistačicu...., al daj, neka netko visokoobrazovan dobije u rvackoj posao bez veze! ko mi javi takvu vijest, platit ću mu dva bureka i još pivu...

    avatar

    31.08.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • olovna slova

    Drago mi je da je Marija dobila posao.Potravlje moje, ja sam kao visokoobrazovan prije deset godina dobio posao bez ičije preporuke, samo na osnovu svoje diplome i stručnih referenci,ali dolaskom u ovo naše područje shvatio sam koliko je opasno imati visoku stručnu spremu,ako nisi u vladajućoj stranci.Prije pet godina struka me predlaže za ravnatelja jedne ustanove koja još uvijek ne radi, ali me poitika proglašava nepodobnim i normalno mene se miče.
    Prvi svibnja ove godine, moj me kolektiv predlaže za ravnatelja ustanove u kojoj sad radim i koja broji 100 zaposlenih, od kojih je preko 90 diglo ruku za mene.
    Međutim, županijska skupština naše županije na čelu sa Josipom Odakom, a uz blagoslov lokalnih dušebrižnika imenuju svog poslušnika koji ni sam nije svjestan što mu se dogodilo.Napominjem, da mi ni status dragovoljca domovinskog rata nije puno pomogao. Ja plaćam pivo a ti burek.

    avatar

    01.09.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • optimista

    olovno slovo mislim da ti je nakon svega drago što ipak nisi ničiji poslušnik neko svoj čovjek na svom mjestu-i pred ogledalom možeš reći to sam još uvjek ja.Ti poslušnici se poprilično naližu svega i svačega da ne budem sad prosta,...............Budi ti svoj za šefovanje će doći vrijeme,sve je škola.

    avatar

    03.09.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...