Komentari

pricesistocnestrane.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • Jockey Full Of Bourbon

    Krasne karikature gospon ima, dasta!

    avatar

    02.09.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • pretraživač tjelesnih šup

    Znam ga osobno i drago mi je da je originalan i ne precrtava. Znam da ne voli kada mu netko kaže da precrtava od Matakovića, a to mu uvijek pametno kažu oni koji se uopće ne kuže u stripove obojice. Samo naprijed i samo tako, debeli!

    avatar

    02.09.2007. (18:09)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ha! Vrijeme je došlo da se i ja javim, pošto je ipak riječ o meni, dignut sam na pijedestal javnosti, te kao u Lucky Lukeu natopljen u katran i zasut perjem. Borim se i prolazim kroz život kao oštri nož kroz susjedova crijeva - malo si mi zanimanja i hobija utvrdila, ali i ovo malo si oštrim okom zamijetila. Vidim da ti je životna želja da mi platiš pivo, nažalost prešao sam na gemište jer mi je u međuvremenu pivo počelo smetati - previše ambalaže za malo tekućine, a ni pipa nije neka. Može i kava prvom prilikom, odgojen sam i pristojan, blagoglagoljiv i pohotan. Za sada toliko, javim se nakon što po meni operu obožavatelji , prijatelji i samostojeći prijatelji, političari, militaristi svih vrsta , lopovi te razbojnici, nadriprijatelji i poluprijatelji i to oni bivši, poreznici, tekuti i mobilisti, šupci, razne ugnjetavačke gnjide, spameri, a nadam se i kupci strip albuma, koji ne moraju trčati na posao kao ja trenutno.

    avatar

    03.09.2007. (11:37)    -   -   -   -  

  • velebeat

    I ja bih rekao nešto lijepo o ovom unikatnom predmetu interesa nekih očito bolesnih ljudi - rekao bih, ali neću! Ponestalo mi slova. A ni lagat ne mogu kao prije. Mogu samo reć' da ima zlatnu ženu kojoj se uzaludno udvaram, hofiram i nabacujem zlatom, dragim kamenjem i kamenjem, i tako već deset godina. Al' ja sam muško, kreten po prirodi i ne odustajem. Omiljeni roman mi je Ljubav u doba kolere. Što nije tema al' kad već svi dokoličarite mogu valjda i ja radit sklekove - zlu ne trebalo

    avatar

    03.09.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    velebeat, konačno! ostala sam te željna... al` stvarno!

    avatar

    03.09.2007. (13:22)    -   -   -   -  

  • velebeat

    prestani s tim opscenim izrazima, imam problema s erekcijom pa moram francuskim ključem uvodit red u hlaćama

    avatar

    03.09.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    značiiiii, godi, ha? mislim... to s ključem?

    avatar

    03.09.2007. (13:48)    -   -   -   -  

  • velebeat

    a, čuj, ja sam ti čista stega i disciplina, ako ne ide ključom pređem na macolu i malj - nije šala, zvijer se ne da priptomit, morat ću ga na lanac i s brnjicom ko oni iz tri leta

    avatar

    03.09.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Stavi ga u ladicu stola i zatvori naglo ladicu, pomaže stopostotno.

    avatar

    03.09.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Zaboravih reći. Velebaete, nemoj obmanjivati javnost. Minnie Musse slobodna je i čeka te na mom blogu, a ti se ne javljaš. Što se mene tiče, jesam li ti rekao da se slobodno udvaraš gđi Minnie Musse...ali da to snosi izvjesne posljedice, kao npr. pucanje kroz oba koljena a sa poveznicom kroz sva tri jaja. Ali, znajući koliko si napastan, drzak i uspaljen, zgažen na cesti i seksualno neuslišen te u besparici u tolikoj mjeri da nudiš usluge eliminacije muževa, obećavam ti svečano da ti neću pucati kroz oba koljena a sa poveznicom kroz sva tri jaja. Pucam direktno u sva tri jaja, a zatim idemo na kavu. Na tvoj račun, normalno.

    avatar

    03.09.2007. (14:27)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    velebeat, ne zaboravi ružu utaknit u guzicu. malo romantike dobro dođe kad je veza učmala.

    avatar

    03.09.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    mikke, pusti čojeka! viš da voli lance, katance, oštre predmete, bičeve i varikinu. uglavnom sve što inače mladi vole.

    avatar

    03.09.2007. (14:39)    -   -   -   -  

  • velebeat

    pih! ništa ja ne volim ako mogu mrzit! te pederske igračke me ne zanimaju mada moram priznati kako umakanje međunožja u solnu kiselinu izaziva zanimljive podražaje. inače svakom pravom muškarcu preporučam krunjač za kukuruz umjesto onih lutki na napuhavanje i glupavih srednjoškoljki za napumpavanje.
    Mićko, ja sam s tvojom ženom sve ugovorio i ovjerio kod bilježnika. Nemaš ti toliko municije koliko ja imam jaja!!!

    avatar

    03.09.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    velebeat, tebe je stvarno teško zadovoljit, al neka, ja ionako ne volim ono do čeg mogu lako. a sad me, molim, ispričajte neko vrijeme. odoh preporučavat neke glumpave filmove, nebili uzrokovala nepovrat članova ikad više. fala.

    avatar

    03.09.2007. (15:31)    -   -   -   -  

  • beastie boy

    kiiip on rikapitulejting

    avatar

    03.09.2007. (16:56)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Pusti ga neka galami, ugovorio sam mu spoj sa simentalkom. Ljubičasta je, malo starija i zove se Milka. Neka si zasladi svoju najomiljeniju erogenu zonu. Inače je dokazano da mali mokri centar, nazovimo ga konspirativnim imenom KITA, obožava seksualne podražaje koji nastaju prilikom mokrenja na električne kablove.

    avatar

    03.09.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • toljaga

    neša je gemije! čestitamo gazdarici na 'pločama bez kojih se ne može'!

    avatar

    04.09.2007. (07:31)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Mala, što se oružja tiče - i opet u podne ispred O.K. korala, ti ponesi ogledalce a ja ću strojopušku pa tko koga prvi zatuče... kao dokazanom etičaru i detaljistu biće mi čast da te izbušim, probodem i perforiram dibidus, odnesem ti nevinost i pare...da ne bude neravnomjerno kažem ti da za obračun poneseš ogledalce jer imam jako osjetljive oči na sunčevu svjetlost.

    avatar

    04.09.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    mikke, mislila sam da će ogledalce poslužit za konverzaciju s mudrim ljudima ukoliko se ja ne pokažem dobrim intertejnerom, kad ono... vempajr na vidiku! pa još u podne! a jesmo mutirali, stvarno!
    a ja sam nešto razmišljala, možda da jezik ostavim ko`kuće pa te tako dotučem telepatijom dok ispijamo zadnje pare prije 15.

    avatar

    04.09.2007. (08:55)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Hvala, Toljaga, za genija. Jesam, priznajem...kao iz Baxterovog laboratorija. Trenutno sam izumio način da mi ne isključe struju. Kada nemaš kuna uzmeš eure i razmijeniš a zatim odeš u HEP, jebo ih otac, i platiš. Sada me izvini, imam posla, pravim strojopušku za ESS-u. Stavio sam sinoć komad vagona, danas sam trebao da uzmem donji postroj za vodilicu zatvarača, ali naišli cigani jutrom i odnijeli. Da sam genije ja bi ga zavezao da ga ne mogu odnijeti. Mislim, psa.

    avatar

    04.09.2007. (08:57)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    si vidio- spomenusmo cigane u isto vrijeme!?! kažem ja: danas čitam misli!

    avatar

    04.09.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    E. A što ja sada mislim? Pomozi, jer sam se zbunio.

    avatar

    04.09.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    ...ipak je riječ o fajtu.

    avatar

    04.09.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    misliš kako prdnit, a da se pritom ne unerediš dok fajtaš košulje ženi za peglanje da ima šta radit dok ti ne dođeš s posla.

    avatar

    04.09.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ona ispegla košulju dok je na meni, prvo ladnom a zatim i vrelom peglom. A pomislio sam da sam gladan i jeo sam. 1:0 za mene. Aj' opet!

    avatar

    04.09.2007. (17:40)    -   -   -   -  

učitavam...