Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Seraphim

    Puno ljudi traži ljubav pa ju ne pronađe, dosta njih ne traži ništa pa dobije sve..život je takav da kad se najmanje nada okrene ploću i nasmije ti se u lice, iznenadi te..dobrim ili lošim, ali iznenadi te. I to je nešto zbog ćega se na kraju i osjećamo živima, zar ne? Dizajn ti je recimo odlićan, jedino me živciraju boje zbog kojih mi oči lagano pate:) I još nešto..WoW je bolji od GW, by faaaaaar hihi, malo sam off topic ali nvm, pozdrav iz zemlje MMoRPG-a :)

    avatar

    30.08.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • Adwocatus Dyabolly

    For your sake, odgurni od sebe taj osjećaj krivnje... Vrati se, i pročitaj ono što si jučer napisala... '(...) Za ljubav je potrebno dvoje. Za prekid je potrebno dvoje. (...)'... Veza prestaje kada prestaje postojati razlog (na nematerijalnoj ravni) zbog koje ona postoji... Drži se!!! Svako dobro!

    avatar

    30.08.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • lolina

    ta "krivnja" je u žene usađena još od doba eve prognane iz raja. valjda se nama ženama krivnja usadila u dnk od ćukunprapra baba.mislim da je krajnje vrijeme da evoluiramo.
    bez brige , bez patnje ništa manje nećeš biti ženstvena i vrijedna ljubavi. laž je da ljubav ide kroz patnju , ljubav ide uz sreću.nitko se nije rodio da bude nesretan , niti sam ja svoje kćeri rodila da ih neka budala unesrećuje,a ni tebe tvoja mama...možda je samo mislila o tome...i jeb ga to sranje se tako prenosi mentalnim valovima poput virusa tisuće godina

    odi trči , ili pojedi čokoladu ;)))

    avatar

    30.08.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • Gracia

    krivnja kada nismo krivo dolazi najcesce kada sami o sebi imamo lose misljenje i kada se ne postujemo i ne volimo dovoljno.
    prosla sam kroz to. osjecala krivnju a nisam bila kriva. bila sam zrtva.
    onda sam odlucila voljeti sebe najvise na svijetu. i dugo je to trajalo. ali sam se jedno jutro probudila i shvatila da volim svoj odraz u ogledalu i da nisam kriva, da nikada nisam bila kriva... i od tada moj se zivot poceo mjenjati. na bolje.

    avatar

    31.08.2007. (11:15)    -   -   -   -  

  • tamara

    sve sam ti objasnila u mailu. ne smiješ osjećati krivnju. oprosti sebi. oprosti njemu. dozvoli vremenu da prođe, nikada ne znaš što nosi novi dan.
    ljubim

    avatar

    31.08.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • Sa okusom soli

    Ma kakva prilika, na sreću si zaobišla nepriliku svog života i iz te ćeš priče izaći snažnija. Polako. To ne ide preko noći.

    avatar

    04.09.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...