Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Baka

    Ova slika se sigurno zove: Kako je plastična operacija uništila iPod.

    avatar

    30.08.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    …žene trebaju glasati samo za žene, pa da vidiš onda nabijanja nakurac muške populacije(gamadi, uglavnom)…
    P.S. …long live(neka žive dugo) i sretno Baka, Njetočka, Lola, Odmak, Vjetrasta, i, i, i, i Luce…
    P.P.S. …di je moja prekrasna poetesa Luce – nabijem vas sve nakurac za moju Lucu, i sad, malko neobičnoga uma, idem tugovati za Lucom veličanstvenom…

    avatar

    30.08.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • vjetrasta

    A viđu ovog nerasta što biva jašen nad Moskvom...

    avatar

    30.08.2007. (17:46)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Napravit ću danas, sutra - u sklopu ove teme a kao dokaz emancipiranosti djevoja, žena, majki i domaćica u pretprošlom veku Vuka - malu izložbu ovih ex librisa, pa da se vidi što su to burgeois gospoda imala po bibliotekama i knjigama! Divota jedna. I, da, mislim da biva jahan...

    avatar

    30.08.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Bože Grga tebe, pa ti si zbilja snishodljiv tip! Kakvo uvlačenje ženama - jer one vole kad im se uvućeš, znam ja njih, vjeruj ti meni - pa to je za nevjerovat!
    Osim toga, nemaš pravo: muškarci jesu bagra, ako ćemo tako, nasilni su, pijani, prde, imaju trbušine, prekenjavaju se, itd.itd., ali što žene znaju biti pokvarena stoka, stari moj, pa na tome je nastala cijela jedna literatura!
    Jedino, ne volim ja tu optiku: žene su ok jer su muškarci gamad! To je argumentacija za kurac. Žene su ok jer su ok, a to što su muškarci glupi konji, a, jebiga, kakve to veze ima s tim guskama?

    avatar

    30.08.2007. (19:13)    -   -   -   -  

  • lolina

    bome drži škvadra iz H&A ivu.S za ja...;))))

    avatar

    30.08.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Jebate, svi opisujete slike. Neka digne ruku tko je pročitao post. Dugačak je, jebi ga, a i ne može ga se čitati na preskokce. Nema veze što je judith Butler ispala vilica slušajući Branku Arsić kako čita ovaj tekst (u engleskoj varijanti koja je jednako književno uspjela, jer Brankica je strašno darovita cura) na jednom znanstvenom skupu, te ju je u roku od par mjeseci odvela da predaje filozofiju u Americi. Nećemo tako, drugarice feministice, nećemo tako.

    avatar

    30.08.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • lolina

    ahh ovo gore kaj si napisal ne bum čitala jer bum postala pametna , a ak bum postala pametna ,onda bum postala frigidna ,jer bum od te pameti vidla s kim spavam i onda više ne bum štela z njim spati i onda bum ostala pametna , frigidna i sama, a to bome ne bum.
    prema tome idem ja bum bum, a vi gospodo mudrujte. bok

    avatar

    30.08.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Daj Grga barem ti, koji si osvjedočeni ljubitelj rlijepe riječi, pročitaj ovaj volšebni tekst, a ja ću ti zauzvrat otkriti da je Branka jedan strašno seksi komad. Ako nećeš radi nje, onda radi mene i računaj da ti dugujem jedno čitanje po tvom izboru.

    avatar

    30.08.2007. (23:49)    -   -   -   -  

  • Baka

    Njetočka, možda postoji netko tko bi me mogao pozvati na red što nisam pročitala ovaj tekst, ali ti nisi ta osoba, drugarice.

    avatar

    30.08.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    ..uf, jel' sad kasna ura?...

    avatar

    31.08.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Uopšte ne pozivam na red nego na igru. Kao nemanja priredi tekst, pa ga mi pročitamo, pa onda o njemu malo brbljamo, pa se, jer nam je lepo, smejemo, a smejemo se i jer je smešno i budemo, načas, sretniji i bolji ljudi. Ne znam, to je moja ideja, da se igramo. naprosto volim da se igram, pa to ti je.

    avatar

    31.08.2007. (00:02)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Prije će biti strasna ura za nas prirodno čedne i slabe žene vječno izložene pogibelji od siline vlastite osjećajnosti koja je žudnja za uživanjem u drugom tijelu. Ovo shvati kao sneak preview.

    avatar

    31.08.2007. (00:09)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    “Ta Lizaveta Smerdjašča bijaše djevojka vrlo niska rasta, “dva aršina i nešto” kako su je se poslije njezine smrti nježno sjećale mnoge pobožne starice u našemu gradiću. Njezino dvadesetogodišnje lice, zdravo, široko i rumeno, doimalo se posve idiotski, a pogled joj bijaše ukočen i neugodan, iako posve blag.”

    avatar

    31.08.2007. (00:17)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    “On vam je običan bludnik i hulja neobuzdanih strasti. Nije onomad poslao onaj vaš novac nego ga je potrošio, zato što se nije mogao obuzdati, kao prava životinja.”

    avatar

    31.08.2007. (00:32)    -   -   -   -  

  • njetocka

    - Već peti dan kako kod nje nisam bio- nastavio je posle trenutnog ćutanja. Sve se bojim da će me oterati. " Ja sam, veli, još sama svoja gospodarica; ako zaželim, tebe ću sasvim oterati, a sama ću u inostranstvo otići".

    avatar

    31.08.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • Baka

    Hja, ja sam se isto igrala, ali sa slikom. Wink.

    avatar

    31.08.2007. (00:48)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Menjam temu. Jebeš ovo. Ja se zajebavam a vi ozbiljno. Ja ozbiljno a vi kenjate.
    Jebeš temu, da ne kažem nešto gore.

    avatar

    31.08.2007. (01:07)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Svaka neobično sramotna, prekomerno ponižavajuća, niska, i što je glavno, smešna situacija u kojoj bi se našao u životu uvek je, pored beskrajnog gneva, u meni izazivala neverovatno veliko uživanje. Isto sam osećao i u trenutcima zločina i u trenucima životne opasnosti. Da sam ikada krao, u trenutku krađe osetio bih uzbuđenje od shvatanja sve dubine moga podlog postupka. Nisam ja voleo podle postupke (u tom smislu moj razum nije uopšte bio načet), nego mi se dopadalo ushićenje od mučne spoznaje moje podlosti.

    avatar

    31.08.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    Kad je Branka tako sexi ajmo k njenoj kući, reče miki glasom hrapavim od loze. Tako je, krenimo, prihvati pijana družina od četiri glasa i kvintet, mladih, na početku te večeri još bogobojaznih, srednjoškolaca, što tek su počeli brijati svoje magareće dlake, u isparenju maligana i milosti blage kasnokolovoške večeri, krene prema brdu okruženom žalosnim vrbama, kroz čije se mirne grane probijao pun mjesec. Jedan su drugoga sokolili ciktavo se smijući. Grabili su a znoj mladih muških mišića poče natapti odjeću.
    Put kao da se oduljio. U selu, u dolini podno njih poče izbijati ponoć. Crkveni je sat mutno i daleko tukao. Tišina. Seoski su cucki šutjeli. Nije se čulo ni zrikavca. Ništa. Momčići usporiše korak pa zastadoše. Bili su na svega par metara od kuće. Jedan su drugom grčevito stiskali odjeću zblenuto gledajući preda se.
    Na vratima se pojavi žena. Mjesec je jarko obasjavao njeno poput krede blijedo, pravilno lice niz koje je sa strane, padala duga kosa, preko grudiju i sve do koljena. Ona ih pogleda, okrene se, i zajaši metlu koja se niotkuda stvori pored nje i namjesti joj se kao vranac. Branka je zajaše a oble su joj se butine bjelasale osjajem. Miki krikne a družina dade petama vjetra niz padinu. Iznad njih, u mlačnoj noći, visoko je odzvanjao puteni Brankin smijeh…

    avatar

    31.08.2007. (01:11)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Kako si našao Leptiricu? Kako si znao da je na Jubitou?

    avatar

    31.08.2007. (01:22)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Ja to nesmem da gledam.

    avatar

    31.08.2007. (01:24)    -   -   -   -  

  • grga čvorak

    ...s vama bih rado (ovako) do sudnjega dana, ali sad idem da zaspajkim uz predivnu uspavanku...laku noć...

    P.S. …”Pa vi ste tomu krivi što sam pocrvenio! - nasmije se Aljoša i doista pocrveni kao rak. – Pa dobro, malo me stid, tko zna zbog čega… - promrsi gotovo zbunjeno.
    O, kako vas volim i cijenim u ovom trenutku upravo zato što je i vas pomalo stid sa mnom! Zato što ste i vi kao ja! – usklikne Kolja upravo oduševljeno. Obrazi mu se zažarili, oči zakrijesile.”

    avatar

    31.08.2007. (01:40)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Tebe prijatelju tera neki mahler, šta li!?

    avatar

    31.08.2007. (02:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...