Komentari

lifeisschit.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ~zagrli me sad, jako, najbolje što znaš~

    vau.. vidim da si jako ljuta.
    sigurno osjećaš da ti je frendica okrenula leđa.. kolko sam skužila ona ima nekaj protiv tvog dečka i frenda, inače nebi tebe stavila u poziciju da biraš s kim budeš i još ti poslije to nabijala na nos. mogu sudit samo prema ovom kaj si napisala, njezina priča bi vjerojatno bila dugačija. možda si ju povrijedila. možda se bojala da te ne izgubi zbog dečka i frenda..
    neznam..to mi je jedino logično objašnjenje zakaj je to delala. možda bi joj jednim razgovorom mogla pružit priliku da ti se iskupi riječima.
    mislim da samo ti i ona ustvari znate što se ustvari desilo, i kakav ste odnos imale. a da ti nije draga ne bi ovaj post posvetila njoj, kakav takav, al si joj posvetila. očito te boli što ju gubiš.
    probajte sve izgladit, a ako nejde, zauvjek ju pozdravi. sorry što sam se tak raspisala.
    bye

    avatar

    30.08.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • RUŽNA

    MOLIM TE NEMOJ OVO PROCITATI! 1997 djevojcica koja se zvala lauren setala je sumon i jednostavno je nestala. Do 2000 kad je mlada djevojka po imenu Mary pronasla njeno tijelo i urez na njenim prsima koji je glasio ovako: Nisam dovoljno ljepa" i sad kad si procitao ovo ona ce se pojaviti u tvom zrcalu govoreci da nisi dovoljno ljepa i ubit ce te.usput djevojka po imenu Mary umrla je kratko poslije toga.
    Da budes spasen ove kletve posalji ovo na jos najmanje 5 blogova.OVO JE ISTINA!!!

    avatar

    26.09.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • Srakarica

    ej mateja pa ti si fakat ne prava(na normalan način)

    avatar

    13.11.2007. (13:28)    -   -   -   -  

  • ... U srcu iskrena želja ...

    Ej .. evo mene napokon natrag (Ples nevjernih godina ako se sjećaš).. no sad u nešto drugačijem izdanju.. pa pogledaj.. pusek.. tipkamo se..

    avatar

    29.12.2007. (22:23)    -   -   -   -  

  • zivot je okrutan...

    hej... znaš što, ljudi kada se osjete ugroženima naprave razne gluposti, frendica ti moža i nije toliko ljubomorna, ali se bojala da će te izgubiti... vjerujem da ti je teško, aliznam da ćete se pomiriti ako vam je suđeno da budete frendice... kisss....

    avatar

    23.06.2008. (13:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...