Komentari

bellavita.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • pegy

    Možda nije eono što misliš. Teško mi je ovako davati neke zaključke, ali ono što znam je da žene ponekad PREviše analiziraju. Znam da je to nekad potrebno, nekad i nije. Ako te muči to što te muči, pitaj ga. Ne preko telefona, nego oči u oči. Znam da nije lako, ali bolje i to nego se mučiti, a da možda stvarno nema razloga.

    avatar

    29.08.2007. (19:57)    -   -   -   -  

  • buba mara

    a joj, rastopila sam se na onaj dio koji si napisala 23.7.. to je stvarno predivno i riječi prave osobe koja voli svim svojim bićem. nisu mi to bile riječi nesigurne i oprezne djevojke kakva vidim da jesi. ljubav te zeznila! znam kako ti je. al ne želim zvučati otrcano, stvarno znam kako ti je! i sama sam se zaljubila i osjećala isto to. i sa svojim tim bivšim sam se čak i dopisivala preko maila jer nam je to bila neka fora kad se ne vidimo da si pišemo. i onda sam nanjušila sranje , možda slično kao što ti sada njušiš, i napisala sam mu u mailu sve što mislim i kako mi se čini da mi u vezi napredujemo!

    najtužnije je to što nisam vjerovala u nas jer mi on nije dao dovoljno čvrst razlog, nego sam se kao i ti hranila njegovim postupcima i uglavnom jačala nesigurnost i udaljavanje :((

    tako da sam mu u mailu napisala da nas za 3 mjeseca vidim odvojene, a njega u zagrljaju neke kristine (bubnila sam ime bezveze!) a sebe samu, tužnu i usameljnu......... i naravno da je tako bilo. on se odjednom pojavio na jednom partiju s nekom kokoškom. a slike s partija su obišle svijet pomoću interneta tako da je njihova fotka na kojoj su zagrljeni došla i do mene. bila sam očajna!
    to mi je doslovno bio najgori dan u životu! zamrzila sam i njega i sve što voli, pa i onaj disneyjev crtić Mulan koji je inače predivan, ali njegov omiljen ........... a sama sam veliki fan crtića :(

    i razmišljala sam o tome i nije mi bilo jasno zašto, ali zašto, se dogodilo upravo ono o čemu sam mu u mailu pisala, a u mailu sam bila uzrujana jer se nismo vidjeli kada sam htjela, uistinu nije bilo većeg razloga za tako opširan i negativan mail ..........

    možda sam samu sebe uvjerila da je bolje biti oprezan i nedostupan pa si zato i usrala vezu koja je mogla biti lijepa ............ ne znam što se tad dogodilo ............ ali sam prestala biti oprezna i prestala sam analizirati! postala sam samouvjerenija i odlučnija! ne kolebam se oko odluke i ponosno kažem svoje mišljenje. ne radim više 100 scenarija bez konkretnih detalja situacije u kojoj se nalazim.

    isto bih savjetovala i tebi - pričaj s njim i gotovo! ako se dobro slažete naći ćete rješenje za ove neugodne osjećaje koji su se pojavili ........... navijam za tebe! :)) puno pusa!

    avatar

    03.09.2007. (22:21)    -   -   -   -  

  • buba mara

    di si koka?? što je dalje bilo??? piši, piši, piši, bolje ćeš se osjećati!! :)) puno pusa iz slavonije!

    avatar

    12.09.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • buba mara

    hello! nemaš se za što ispričavati osim za nepisanje na svom blogu :)) hi hi hi zezam se. ja obožavam poučne komentare i tvoj mi se jako svidio :)) hvala!! nisam to znala :))

    avatar

    14.09.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    oh kako razumijem onaj dio o sumnjičavosti jer sam ista! Tako mi je teško povjerovati da me voli, da me prihvaća kakvu jesam i zato mi je najmanja riječ sa strane ili od njega dovoljna da pomislim da ima neku drugu tihu patnju i sl. A jebiga, a opet vidiš i sve ukazuje na suprotno i na to da si mi ti najsvjetilija točka u životu.. .E moja Bella, ajd dobro je nama! Samo smo malo sjebane :-)

    avatar

    18.09.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...