Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • turimti

    nadam se da će doći vrijeme kada neće biti problem priznati, što si...eto ja sam, Tukica...

    avatar

    29.08.2007. (06:59)    -   -   -   -  

  • file

    Mislim da bi idealno bilo naći neku sredinu između američkog "konzervativnog" i evropskog "liberalnog" ponašanja političara kad su njihovi privatni životi u pitanju. Ameri upinju sve snage da se prikažu kao savršeni primjerci koji se savršeno uklapaju u sliku idealne, primjerne obitelji (jer javnost to od njih očito očekuje), a Europljani, čini mi se, kriju privatni život "ko zmija noge", jer najčešće imaju što skrivati. Mislim da je prvo pretjerano "virenje u krevet", jer i političari imaju pravo na intimni život, a drugo je relativiziranje u stilu: "to nije važno za obnašanje vlasti". Važno je, itekako, jer ljudi očekuju da ih predstavlja čovjek neupitnog morala.
    Mene osobno ne zanima je li političar gay ili nije (iako bi bilo pošteno da se to zna, samo kuže oni da ne bi onda dobili glasove), ali mi je bitno je li ima okolo 6 ljubavnica, pored "uzorne" žene i obitelji, djecu o kojoj se ne brine, je li koristi vlast u privatne "seksualne" svrhe, je li nekog prisiljava na "usluge" i slične stvari. Jer ako čovjek radi nešto moralno vrlo upitno samo zato što "on to može", što mu je sve dostupno, da bi "demonstrirao moć", onda će tu moć demonstrirati i u drugim situacijama i za mene takav čovjek nema visoki moralni integritet koji od političara očekujem. Možda je to jedan od razloga što to što bi trebalo biti časno zanimanje, svi počinjemo gledati kao "najstariji zanat na svijetu".
    Navedeni primjer sa senatorom Craigom navodi me na razmišljanje što bi se u Evropi (ili Hrvatskoj) događalo s takvim "ulovljenim" nestaškom kroz policijski i pravosudni sustav. Imam dojam da bi to sve bilo zataškano i ostavljeno novinarima da "iskopavaju". Policajac bi u Hrvatskoj dobio otkaz na poslu zbog "pretjerane revnosti". Zar se to nije dogodilo policajcu koji je uhvatio Bandića pijanog u vozilu?

    avatar

    29.08.2007. (08:28)    -   -   -   -  

  • nebitno tko

    Uvijek će svi političari nastojati promicati obitleljske vrijednosti, poštenje, pravednost i biti u javnosti oličenje morala dok ih ne otkriju. Nakon toga će do pola godine kad razotkriju neku od njihovih prevara, seksualnih sklonosti ili utaja biti na naslovnicama i pravdati se. Nakon toga, javnost će se smiriti, naći nove žrtve, ali njima će i dalje ostati gomila para brižno spremljena u sefovima stranih banaka, ili firme koje su izmišljene i registrirane formalno na tetke i stričeve da bi se prao državni novac. Licemjerno, ali to je realnost u kojoj živimo...ništa ne ide bez veza i podmazivanja...

    avatar

    29.08.2007. (12:46)    -   -   -   -  

  • volja za moc

    Kao gay nikad nisam mogao sakriti divljenje prema ljudima koji javno priznaju svoju homoseksualnu orijetntaciju, bas zato sto to sam nisam nikad mogao uciniti u ovom nasem drustvu, iako nemam obitelj ni nekakav ugledni polozaj koji bih time mogao ugroziti. Zanimaju me vasa iskustva, Bojane, Po vasm stilu mi se nekoliko puta ucinilo da ste gay, iako to niste eksplicitno napisali. Ako jeste, da li je to u Americi drugacije? Moze li vas priznavanje seksualne orijentacije kostati posla?

    avatar

    31.08.2007. (03:44)    -   -   -   -  

  • tanja und vanja

    preko brda i dolina , preko rije-
    ka i mora,ptice pjevaju,galeb-
    ovi lete , djeca se igraju,svi se
    vole,sum vjetra se cuje,ribe pl-
    ivaju u vodi,nema svade,nema
    tucnjave,samo veselje i igra,
    prijateljstvo i dobrota,ljubav vla-
    da!

    Inace tvoji komentari na nasem blogu su neukusni i nicime izazvani...

    avatar

    31.08.2007. (03:55)    -   -   -   -  

  • Sultanija's world

    Joj de molim te promijeni ovaj dizajn tako da mogu rahat procitati post. Glava me zabolila od pomicanja teksta desno lijevo.

    avatar

    02.09.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  • Leopold

    This won't truly have success, I think this way. www.aupharmacycounter.com

    avatar

    07.06.2012. (00:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...