Komentari

petarpanpetarpan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Hopey

    Neil Young, Neil Young, i još jednom, Neil Young.
    Najdraži muški glas ikad. I solažica na "Don't cry".

    avatar

    28.08.2007. (21:57)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    Kao da si znala što slušam posljednjih dva -tri tjedna. After the Goldrush, Ragged Glory, Harvest, Rust Never Sleeps. Kad s djecom odlazim na more u autu pjevamo Country Home i Over and Over.

    avatar

    28.08.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • Hopey

    Ne znam u čemu je Neilova tajna. Prije svega, nema u njemu pozerstva i pretencioznosti koja me uvijek odbija. Nije seronja, divno je uštiman, glas mu je čehovski sjetan, tekstovi pametni i jednostavni. A on nadasve like a hurricane kad zine...
    Ni ovo nije riješilo tajnu, budući da njega obožavam, a sve njemu žanrovski slično samo mogu slušati uz veliku opasnost da to traje kratko. Dok Decade ide i kad se smijem i kad plačem, i doručak, ručak, večera, piće, tuš, vožnja... sve.
    Reci mi voli li ga moja rodica kneginja, možda je kvaka u puti.

    avatar

    29.08.2007. (08:20)    -   -   -   -  

  • saudade

    ne volim marquezove 'novije' stvari. l'jubav u doba kolere' nisam ni uspjela procitati, ali mi je zato 'pukovniku nema tko da pise', nesto sjajno. 'ogled o sljepoci'! zagutila sam se tim tekstom koliko sam se odusevila, stvarno jesam. allende, tako-tako. fuentes, 'terra nostra', to mi je dobro, onako impasto riječi, koloristički, razvijeno, somnambulno i svašta takvo. i da, 'školice' julia cortazara, to mi je sjajno!
    inače, ja sam navučena na poeziju, pa natanane uživam antologiju portugalske moderne poezije gospođe tarbuk...
    i tako...
    inače... cijelo si jutro pjevušim: been through the desert on a horse with no name, it felt good to be out of the rain.... :)
    ah, neil...

    avatar

    29.08.2007. (11:41)    -   -   -   -  

  • stroke

    pogodio si ugođaj. prijatelj iz delte otpozdravlja svakoj ovakvoj glazbenoj poslastici :) naročito mi je drago što si ubacio jedan od najvećih dragulja među današnjim ženskim vokalima - Natalie. živio ti meni 100 godina glazbeni zanesenjače ;)

    avatar

    29.08.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  • fru fru

    Ma milinu siješ, pane Petre! Johnny - puče srce. Harvest će mi svirati na sprovodu. za 70 godina.

    avatar

    30.08.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • petar.pan

    @ hopey: rodica kneginja ga voli, dopada joj se, bilo bi preciznije, njezina biljeda put samo zavarava, duša još je povezana s afrikom, ritmovi su njena hrana
    @ trafika: slažem se za marqueza - sto godina i patrijarhova jesen, to su vrhunci, obožavam ih. Pokušat ću pronaći Funtesa i Cortazara.
    Horse with no name - america jel' da?
    @ stroke: natalie je princeza
    @ vadimastok: harvest je divan

    avatar

    30.08.2007. (23:02)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Rajan, Rajan!

    avatar

    30.08.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • delfina

    Ooo, Petre, počašćena i razveseljena! Malo zanemarih obilaženje prijatelja ovih dana jerbo me stisnula gužva, a na poslu jubito i komentare otvara samo u jednom narnijskom ormaru do kojeg mi je daleko. Pozdravi i poljupci i idući tjedan slušam.

    avatar

    31.08.2007. (11:39)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Obožavam Johnny Casha..od djetinjstva...eto, roditelji nam doista ponekad znaju usaditi ljubav prema pravim stvarima i glazbi...

    avatar

    04.09.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...