Komentari

petarpanpetarpan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • Hopey

  Neil Young, Neil Young, i još jednom, Neil Young.
  Najdraži muški glas ikad. I solažica na "Don't cry".

  avatar

  28.08.2007. (21:57)    -   -   -   -  

 • petar.pan

  Kao da si znala što slušam posljednjih dva -tri tjedna. After the Goldrush, Ragged Glory, Harvest, Rust Never Sleeps. Kad s djecom odlazim na more u autu pjevamo Country Home i Over and Over.

  avatar

  28.08.2007. (23:20)    -   -   -   -  

 • Hopey

  Ne znam u čemu je Neilova tajna. Prije svega, nema u njemu pozerstva i pretencioznosti koja me uvijek odbija. Nije seronja, divno je uštiman, glas mu je čehovski sjetan, tekstovi pametni i jednostavni. A on nadasve like a hurricane kad zine...
  Ni ovo nije riješilo tajnu, budući da njega obožavam, a sve njemu žanrovski slično samo mogu slušati uz veliku opasnost da to traje kratko. Dok Decade ide i kad se smijem i kad plačem, i doručak, ručak, večera, piće, tuš, vožnja... sve.
  Reci mi voli li ga moja rodica kneginja, možda je kvaka u puti.

  avatar

  29.08.2007. (08:20)    -   -   -   -  

 • saudade

  ne volim marquezove 'novije' stvari. l'jubav u doba kolere' nisam ni uspjela procitati, ali mi je zato 'pukovniku nema tko da pise', nesto sjajno. 'ogled o sljepoci'! zagutila sam se tim tekstom koliko sam se odusevila, stvarno jesam. allende, tako-tako. fuentes, 'terra nostra', to mi je dobro, onako impasto riječi, koloristički, razvijeno, somnambulno i svašta takvo. i da, 'školice' julia cortazara, to mi je sjajno!
  inače, ja sam navučena na poeziju, pa natanane uživam antologiju portugalske moderne poezije gospođe tarbuk...
  i tako...
  inače... cijelo si jutro pjevušim: been through the desert on a horse with no name, it felt good to be out of the rain.... :)
  ah, neil...

  avatar

  29.08.2007. (11:41)    -   -   -   -  

 • stroke

  pogodio si ugođaj. prijatelj iz delte otpozdravlja svakoj ovakvoj glazbenoj poslastici :) naročito mi je drago što si ubacio jedan od najvećih dragulja među današnjim ženskim vokalima - Natalie. živio ti meni 100 godina glazbeni zanesenjače ;)

  avatar

  29.08.2007. (16:36)    -   -   -   -  

 • fru fru

  Ma milinu siješ, pane Petre! Johnny - puče srce. Harvest će mi svirati na sprovodu. za 70 godina.

  avatar

  30.08.2007. (14:02)    -   -   -   -  

 • petar.pan

  @ hopey: rodica kneginja ga voli, dopada joj se, bilo bi preciznije, njezina biljeda put samo zavarava, duša još je povezana s afrikom, ritmovi su njena hrana
  @ trafika: slažem se za marqueza - sto godina i patrijarhova jesen, to su vrhunci, obožavam ih. Pokušat ću pronaći Funtesa i Cortazara.
  Horse with no name - america jel' da?
  @ stroke: natalie je princeza
  @ vadimastok: harvest je divan

  avatar

  30.08.2007. (23:02)    -   -   -   -  

 • xiola bleu

  Rajan, Rajan!

  avatar

  30.08.2007. (23:55)    -   -   -   -  

 • delfina

  Ooo, Petre, počašćena i razveseljena! Malo zanemarih obilaženje prijatelja ovih dana jerbo me stisnula gužva, a na poslu jubito i komentare otvara samo u jednom narnijskom ormaru do kojeg mi je daleko. Pozdravi i poljupci i idući tjedan slušam.

  avatar

  31.08.2007. (11:39)    -   -   -   -  

 • snoopyshist

  Obožavam Johnny Casha..od djetinjstva...eto, roditelji nam doista ponekad znaju usaditi ljubav prema pravim stvarima i glazbi...

  avatar

  04.09.2007. (10:28)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...