Komentari

monchizgb.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Oliver

    Sve o Oliveru, note, pjesme, akordi, koncerti na FAN CLUBU OLIVERA DRAGOJEVIĆA

    avatar

    27.08.2007. (20:01)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Ocito ste odrasli u razlicitim smjerovima za vrijeem trajanja veze... ;)

    avatar

    28.08.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • monchi

    KLONZ-kako se izvlačiš ovo za tuširanje :) pa ne bi ja njemu dala da te tuče :) a uostalom nije mi dečko :) hehe..a za ovo od danas-čujem li ja to ironiju u tvom glasu :)) il ga braniš zato kaj je muško il braniš mene :)) sve u svemu ja odrasla,al on nije :))
    OLIVER-tnx..ja ti i baš nisam fan Olivera,al naći će se :))

    avatar

    28.08.2007. (22:18)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    vidi ti nju...tak se silno zelis tusirat samnom da odma "slobodna sam ja, nemam decka"...SRAM TE BILO! sve me zelite samo sexualno iskoristit...ja sam ljudsko bice! imam osjecaje! :D

    Neg ... obicno vi zene kazete "ja sam odrasla, on nije"...sto nerijetko zna bit nadasve neistina ;)

    avatar

    28.08.2007. (23:29)    -   -   -   -  

  • monchi

    hahaha..joj kak sam se posramila :)) a ne želimo te iskoristit..meni si jako drag:)

    vš viš kak si mudar :)) i da btw ne kužim zakaj se vi zapalite za curu tek kad vas odj..to mi nikad neće bit jasno,il je to ono ja sam lovac,pa ono kaj mi se nudi nije mi zanimljivo :))

    avatar

    29.08.2007. (10:55)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Da da...to sve kazu "ja sam sa tobom iz ljubavi, a ne radi sexa..." sve ste iste:P

    Neg, kaj se tice tog kad nas cure "odjebu"... Iskreno, eto tvoj bivsi decko mi zvuci kao bas onako...tipicni manipulatorski gad ... Zna koliko ti je stalo, zna koliko se lozis, i zna to iskoristit. Nekak imam osjecaj da tu nije rijec o nekakvom lovu tipa ti si njega odjebala, pa sad on tebe silno zeli, vec o tome da zeli da te moze prasnut kad god mu se prohtje, al da nema previse obveza...
    Eto ;)

    Jedno je ono sto Ti vidis, a drugo je ono kako je... To je isto kao kad kazes "ja sam odrasla, on nije"... To kazes zato sto zelis da tako bude pa da se osjecas kao superiornija, ali svijet se nece prestat okretat samo zato sto ti to zelis, pa tako se nece dogodit ( niti se dogadjaju ) mnoge druge stvari koje ti prejudiciras i pretpostavljas kao ispravne...
    I ne, nemoj mislit da ja sad njega branim, on mi osobno zvuci bas onako kao seronja...ali ipak imam osjecaj da te vodi bjes, a on taj bjes zna iskoristit u svoju korist ...a ti i dalje mislis kako je po tvom ...
    Skolski primjer manipuliranja ;)

    avatar

    29.08.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • monchi

    Ma tak sam ljuta,izbraisao mi se komentar,a tak je bio dug i dobar:) nadam se da ću sve uspjet napisat i da ne bum niš izostavila :)

    Ne,ne nisu sve žene iste :))

    Nisam ljuta niti mislilm da njega braniš nego onak stvarno super komentar"u glavu"i hvala ti.Definitivno si u pravu kaj se svega tiče.
    Stvarno ga se želim riješit što prije,ili ću unajmiti nekoga da me ispremlati ako ga ikada više spomenem ili izađem s njim van.Šalu na stranu,iskreno falit će mi neko vrijeme to naše druženje,ali jednostavno ga moram što prije izbaciti iz života.A bijesi izlazi iz mene jer sam onak dosta povrijeđena,i da sama sam si kriva.Ne želim si više dopuštat neke stvari,a kamoli zbog nekog tamo seronje(hehe),papučara i gada.
    A kaj se sexa tiče(malo mi je to glupo javno pisat,al ionak to čitamo samo ja i ti i tu i tamo neko zaluta,danas evo 175 posjetitelj,jeee uskoro 200.Osim ako ti ne pozoveš svoje obožavateljice na moj blog :))mi ti nismo spavali(vjerovao ti ili ne).Ne znam možda nisi čitao moj prvi post il si zaboravil između nas nije bilo ništa više osim maženja i ljubljena.i sad ti reci kakav je to muškarac??Kad smo bili kod mene(davno,davno)i bilo sve super malo pusa,maženja i on ti odjednom kaže:"Ajme već je tak kasno.Mama će mi se brinut".Za ne povjerovat,al jebi ga istina.I možda ćeš ti mislit da ima drugu il neš..al vjeruj mi išao je svojoj mamici...
    Mi smo ti imali neku frendovski odnos,al kad uzmeš frendovi baš i ne vode takve razgovore,a niti se svađaju tak kak smo se mi svađali..
    I kaj sve reči na ovo..katastrofa..al mislim da sam na putu do uspjeha da ga zaboravim...MORAM:)
    Nadam se da će ti se dat sve ovo čitat :)

    Btw idem danas na razgovor za posao u Makronovu,pa drži fige :)

    avatar

    29.08.2007. (13:03)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Hmmm... iz ovog mogu zakljucit da :
    Ili je muljanje usavrsio do krajnjih granica...
    Ili je imbecil...

    Inace da ti pojasnim, recimo kada tip nece spavat sa curom odma, neg se hoce samo mazit i slicno tome, to zna bit nadasve jedan vrlo zanimljiv trik. Zasto? Pravi se fin decko, nije on sa tobom samo radi sexa, simo tamo... To u zenki izazove maximalno povjerenje jer "joj gle, on nije kao drugi", i nakon toga on sa tobom moze radit sto god hoce i motat te oko malog prsta...i sexat kak god mu pase :)

    E sad, pretpostavit cu da se tu radilo o mjesec dva ili kolko vec odgadjanja sexa... e ako je tako, onda je lik imbecil :)

    Ali unatoc svemu tome, nema potrebe da ne ostanes prijateljica sa njim, glupo je izbjegavati nekoga sa kim si bio u vezi.

    avatar

    29.08.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Ps... nadam se da je dobro prosao razgovor za posao ;) Ja se u biti bas upravo vratio sa testiranja za jedan posao ... :P Drz ti meni fige isto ;)

    avatar

    29.08.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • monchi

    I jedno i drugo...Jer zna tako smuljat neke stvari,al ne zna on da ja imam dobro razvijene sposobnosti pamćenja,pa sam mu i rekla da kaj me mulja,laže i sere...

    E,mi ti uopće nismo spavali...nikad...znam da je nevjerojatno i baš smo se frendica i ja pitale od kuda njemu motivacija da se druži sa mnom..ok..možda je htio samo prijateljski odnos,al od kud mu uopće pravo da se gnjusno ponaša prema meni.Jer od prijatelja očekuješ da bude uz tebe kad ti je teško..il kad si sretan...il kad treba se napit i naravno obrnuto:)) al on je jednostavno totalni čudak,bezobrazno je od mene kaj ga blatim...ljubomoran na sve živo i ne živo...takvo nešto uopće nisam upoznala nikada :) Iz toga zaključujemo da je i muljator,i gad a i nešto treće..ne bum bila baš tak pokvarena...morat ćeš sam zaključit :)
    I da tnx kaj mi iskreno odgovaraš sa muškog stajališta ;)

    A ostat ćemo frendovi,al nećemo se viđat ko prije 3 puta tjedno nego onak dva puta mjesečno..kad mi dođe :))

    I baš sam se zapalila za K :) i on je velik razlog moje promjene

    E,super..držim fige za testiranje..nadam se da ćeš proć u drugi krug..Držat ću ti fige ;)Oboje se poslovno uzdižemo :))

    Na razgovoru bilo ok,ljubazne curke,osim jedne,al valjda mora tak bit svugdje.Samo kaj je bed imaju puno kandidata,pa će biti još jedan krug..a možda me pozovu...
    E,si zvao onog za tatoo?
    I znaš da si mi ti največi fan :))

    avatar

    29.08.2007. (19:40)    -   -   -   -  

  • WhatWasThat

    Hmm...nakon ovog tvog komentara ipak mi ne zvuci kao muljator, vec vise kao imbecil :))) A valjda te K sexa kad vec ovaj nije htio :D ko mu kriv!;)

    A frenda za tato nisam jos zvao, prvo da dobim posao pa da mu mogu i kapnut kakvu paru usput... A za poso, cuj dnevno im prodje ko zna koliko kandidata za razgovor, nije ni tim zenama bas do toga da se svakom nasmiju...A uostalom znas i sama da zenski PMS zna bit vrlo neugodna stvar makar za to uopce nema mjesta i potrebe :P

    avatar

    29.08.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • monchi

    kaj se tiče K mi smo frendovi,al mislim da to ide k nečem više..a nije ti meni sad bitan sex,koliko neko normalno ponašanje..ja sam se stvarno bila zaljubila u tog čovjeka,ali eto..al nečemo više o tom :))

    Hehe..PMS...nisam se sjetila..al mislim da je toj curi urođen bahati stav :))

    avatar

    30.08.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...