probala upravo. odlicno. mljac. iako sam jako improvizirala. moj je bio jedan sa sunkom i kaprlama a drugi punjen svjezim sirom u koji je bilo umijesano jedno jaje..
28.08.2007. (21:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvuci dobro, iako ovdje sunke nema. Svinjetina je zabranjena zakonom, a jaja se ne usudjujemo jesti ako nisu jako jako dobro preprzena. Zapravo, jaja izbjegavamo, jer nikada nisu svjeza. Djelimo ih na dvije grupe: pokvarena i ona koja ce se uskoro pokvariti. Jucer sam pohala piletinu u jajetu koje je bilo sivo, a ne zuto. Da je stajalo jos dva dana garant bi pozelenilo.
29.08.2007. (07:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Takvo tjesto se koristi za kineske proljetne role samo što se zamotaju kao male sarmice i prže u dubokom ulju. Probati ću ovo tvoje :)) Ovo sa sivim jajetom za pohanje uopće nije pametna ideja. Zašto ne uzmeš par kokica pa uvijek imaš svježa jaja? Mogu ih hraniti i priručne hranilice po danima kad ste na putu :))
11.09.2007. (12:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
koliko su veliki, kao nase palacinke ili manji ?
27.08.2007. (10:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kabulske price
Malo su veci od nasih palacinki, ali ovisi i od tave. Izmjeris tavu, i onda odredis velicinu kruznice tijesta.
27.08.2007. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Drzavnik Novog Kova
jesi citala "knjizar iz kabula" od Asne Seierstad?
27.08.2007. (17:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
probala upravo. odlicno. mljac. iako sam jako improvizirala. moj je bio jedan sa sunkom i kaprlama a drugi punjen svjezim sirom u koji je bilo umijesano jedno jaje..
28.08.2007. (21:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kabulske price
Zvuci dobro, iako ovdje sunke nema. Svinjetina je zabranjena zakonom, a jaja se ne usudjujemo jesti ako nisu jako jako dobro preprzena. Zapravo, jaja izbjegavamo, jer nikada nisu svjeza. Djelimo ih na dvije grupe: pokvarena i ona koja ce se uskoro pokvariti. Jucer sam pohala piletinu u jajetu koje je bilo sivo, a ne zuto. Da je stajalo jos dva dana garant bi pozelenilo.
29.08.2007. (07:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
Takvo tjesto se koristi za kineske proljetne role samo što se zamotaju kao male sarmice i prže u dubokom ulju. Probati ću ovo tvoje :))
Ovo sa sivim jajetom za pohanje uopće nije pametna ideja. Zašto ne uzmeš par kokica pa uvijek imaš svježa jaja? Mogu ih hraniti i priručne hranilice po danima kad ste na putu :))
11.09.2007. (12:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ducy-kman
dobar blog aj svrati do mog
27.02.2008. (13:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...