Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Oko slijepe Galjufove

    U pravilu se briše samo maloumne komentare, ali da doživljaj bude potpun... ostaju do opoziva ove odluke.

    avatar

    26.08.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • kinfač

    Malo razuma umjesto standardnih nebuloznih flejmanja. Kojeg li ubrzanja, kad autom od kružnog toka u Domjanićevoj morate skrenuti na Vočarsku, skrenuti u Babonićevu do novog semafora na Petrovoj, pa niz Galjufovu do Vlaške i vrlo izgledne opasnosti da vas pokupi neki od tramvaja. Neznam možda će ukinuti i tramvaje u Vlaškoj da sa skretanjem ne bude problema. Genijalna solucija. Skretanje napola Domjanićeve u Šrapćevu pokraj parka kroz uzane uličice do Maksimirske, su nekome bolje rješenje umjesto ravih pravaca Petrove i Vlaške-Maksimirske. I takvu narućenu studiju su masno naplatili. Zašto nas ne puste da i dalje od kružnog toka do Galjufove, tih pedesetak metara ne vozimo ravno kao i do sada. Treba na koncu reći da se tu radi o prilazu istočnom dijelu grada.Maksimiru Dubravi , Sesvetama i komotnom, sigurnom prilazu gradu. Što možemo "genijalci" su na djelu. Po mogučnosti prije izbora.

    avatar

    26.08.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • Halo efekt

    Meni se čini da će ovakva regulacija baš biti fora. Čak joj se veselim. Ljudi su zaboravili da se nekada vozilo u gradu bez semafora, kružnih tokova, ogledala i prometnih znakova, već da se vozi u nižim brzinama i s nogom na kočnici i glavom na cesti a ne u mobitelu ili Bog te pita gdje i na kakvom autopilotu. Način vožnje u Zgbu a i razmišljanje o ulicama bliži je Tirani nego Pragu ili Bruxellesu. Da zgb vozači (a i hrv) odu u SAD, sudarili bi se na prvom križanju, jer ne bi bili u stanju otrpiti pravo da se ide križanjem KAKO TKO STIGNE, već bi UDARILI onu svoju balkansku "Tko jači taj kvači" i "Veći auto, više prednosti."
    Galjufovci, stavite rampe na ulaze u svoju ulicu i učinite je konačno PRIVATNOM ZONOM i naplaćujte cestarinu, prolaznarinu, SVIMA pa čak i SMETLARIMA. Kako se niste do sada toga sjetili. Otcijepite se od grada i proglasite jednoga od skupa svojih predstojnika zgrada ili predsjednika kućnih savjeta predsjednikom REPUBLIKE svijetloga biskupa Galjufa, koji se vjerojatno okreće u grobu od spominjanja svojega imena u ovakvim pravljavim i sebičnim poslovnim malverzacijama...

    avatar

    26.08.2007. (16:44)    -   -   -   -  

  • HaniBani

    Baš je bedasta ova diskusija i flejmanje. To da sada se stanari nekih prometnih ulica nasladjuju s time da će i neki koji su do sada bili sretni u slijepima dobiti puno više prometa nije neka fora. Gradska vlast nas sve zajeb i to za naših 18% prireza i to sve bez obzira iz koje ulice.
    Ključ je u tome da se gradske vlasti vade i bezumnim projektima (kao što je ovo otvaranje ulica) spašavaju jer nisu u stanju sustavno razvijati grad.
    Gledano sa stanovišta prometne efikasnosti, mislim da je ova nova regulacija totalno bezveze jer će biti brdo križanja prometnih tokova koje će morati rješavati semaforima. Rezultat će biti:
    - tri puta više semafora na Maksimirskoj i krkljanac od sesveta do kvatrića i
    - dva prometno zagađena kvarta (juzno od maksimirske i sjeverno od maksimirske).

    Ovo je još jedan u nizu poteza kojim se zamagljuje slika. Manjak razvojne vizije grada (pri tome mislim na razvoj grada u kojem raste kvaliteta života, a ne samo količina građevinskih kvadrata i s time vezanih %) je nešto što će plaćati ove i buduće generacije.

    avatar

    26.08.2007. (17:14)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav miki iz os

    avatar

    26.08.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • ekskluzivno

    http://img337.imageshack.us/img337/5047/031400723fm5.jpg

    Ovdje je i novi znak za regulaciju prometa u Galjufovoj.

    avatar

    26.08.2007. (21:24)    -   -   -   -  

  • smrdim ko kuga

    Nije loše. Taman kako je Kum Mile amislija.
    Samo pravopis nešto šrkipi, stra me da neće razumit.
    Valje metnit da bude:

    avatar

    26.08.2007. (23:47)    -   -   -   -  

  • smrdim ko kuga

    amo - tamo

    avatar

    27.08.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • smrdim ko kuga

    TO KOKA!
    OJ SIM PO PUSU !!!

    avatar

    28.08.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • kuga

    smrdim ko kuga

    a tup si da je ... tuuuuuuuga.

    avatar

    31.08.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • tuuuga

    Ajmo onda jednu veselu...

    Mile vole disco, disco...

    avatar

    31.08.2007. (06:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...