Komentari

silvija4.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Nina

    ja vjerujem u prvu ljubav! Oduvijek sam bila i romantična i gledala serije, čitala pričice, sanjala o toj nekoj pravoj i velikoj ljubavi. Eto, jednom je morao doć kraj sanjanju i to se ostvarilo. :) Vjerujem da sam našla pravu ljubav. I mi smo udaljeni, funkcioniramo isto tako vikendima, osim kad su praznici :) Da se ne volimo dovoljno ili da nam nije toliko stalo veza na daljinu se nebi održala. Imala sma prije tako jednog, dosta je daleko bio i sve u svemu smo zajedno od sveukupno 4 mjeseca proveli možda tjedan dana, tjedan i pol. Zašto? Njemu očito nije bilo stalo do toga toliko, nije znao što želi i meni je na kraju pukao film i rekla sam da neće od mene radit budalu! Ja koja sam i za njegov rođendan htjela doć, a on me jednostavno odj...da se tako izrazim. Patila sam dosta ali sam skupila hrabrost i rekla nema više! I eto, nakon njega mi se dogodio Alex i jako smo sretni i zaljubljeni:) Treba vjerovati u ljubav! :) Svakome se kad tad posreći:) A od nagradnih igara jednom sam u Teen-u dobila neki cd koji nisam nijednom preslušala:D Pusek Queen:)

    avatar

    26.08.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Ja vjerujem u ljubav ali ne vjerujem u prvu ljubav...NE! I NE!! Daleko sam ja od nje i šta bilo da bilo to je gotovo, ne valja se vraćati na staro, staro je prošlo, otišlo i nek je!!! Sada je najvažnije!
    Vidim kod tebe uvijek svega ima...
    Pusa draga...

    avatar

    26.08.2007. (23:24)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Kao prvo draga moja dobrodosla nazad :))))...kao drugo bude li i ovaj puta obrisao ovak komentar cu ga razbit...mislim na ove sto cackaju po tom blogu...ugh...Kao trece...DA....prava ljubav postoji...samo ja smatram da to nije jedninstven slucaj i da mozes nekoliko puta u zivotu voljeti...a one osobe koje su ti nekada jako puno znacilke cijeli zivot budu te "posebne" osobe...pa makar ti en bio s njima uvijek su ti u srcu na posebnom mjestu...Sto se tice ovog para - svaka cast!!! Ja sam skuzila da to bas i ne ide tako lako...mislim te veze na daljinu...jer ispostavilo se da bas i ne mozes na taj nacin upoznati osobu...ali sretna sam jer sam probala...he,he...jos jedno besplatno zivotno iskustvo...samo sada nikako da se manijaka rijesim :))))....sada zeli da budemo frendovi...zamisli?!?!?!? Pusaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    avatar

    27.08.2007. (13:50)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    WTF?????

    avatar

    27.08.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Tanja:)

    Kazem ja imaju ti na blogu nekih problema....ja to uopce nisam napisala?????? Teta Liza????

    avatar

    27.08.2007. (13:51)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Draga, imaš zadatak kod mene...ako ga želiš...pusa!

    avatar

    27.08.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...