Komentari

pridazdevnjacicki.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • veleBeat

    jebemu, ne mogu odolit! Super Z?!?!?

    avatar

    24.08.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    ma znaš šta - zabole me ustvari˙`ko si! al` fala za spomen sveg navedenog. pogotovo za Waitsa!

    avatar

    24.08.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • velebeat

    drukčije bi ti pjevao da znaš pjevati. nemoj mi protiv ramonesa, nemoš ti ladne vode popit kolko su oni droge mogli ušpricat.
    eastsisestory... da, to je taj, potvrdila mi služba za praćenje zločina protiv glazbe. sad još samo da smislimo kako ga ukantat, al anonimno, tako da nas ne može otcinkat.

    avatar

    26.08.2007. (22:15)    -   -   -   -  

  • velebeat

    Moram reagirati na pljuvanje meni dragih dječačkih družina Ramonesa i Motorheada. Jesi ti cijepljen od ljudskih osjetila, pljuvačko sotonina, otkad je Big Time koncertni album? Pod a – ako ti opet izrastu oči vidjet ćeš da na tom 'koncertu' nema publike, pod nj – tu su potpisani scenaristi, dekorateri, šminkeri i perači suđa, i napokon, pod severinu – cijeli uradak je formom bliži pederskim mjuziklima nego iskrenim, griješnim rock koncertima. A što civiliziranog reći za Absolutey Live i o ljudima koji obožavaju polunagog pjevača, gay ikonu u kožnim hlačama. Pederčino prikrivena! Na 1.mjestu koncertnih albuma je Woodstock koji je utjelovio vrhunce rocka, ali i standarde za svako buduće poimanje rock kocerata, mnogi tadašnji izvođači nisu se nakon toga pomakli s mjesta – bio je to klimaks i njih i generacije, apsolutni orgazam čistog rocka. Na 2.mjestu su svi živi snimci Hendrixa, moji dragi liveovci su Alman Bros, Neil Young i The Who (znaš koji albumi?) o ostalima se da sporiti ali, sjećam se, kad sam ja bio mali čak su i najveći šupci sušali Claptonov 'E.C. Was Here'. S poštovanjem – nabijem vas!

    avatar

    27.08.2007. (08:00)    -   -   -   -  

  • velebeat

    Nisam se zapravo htio javiti ali oduševio me komentar od gore, iznad, koji istinabog, malo vuče ka' desnoj orijentaciji ali se u potpunosti sa svime slažem i potpisujem kao svoj. Nabijem vas!

    avatar

    27.08.2007. (08:03)    -   -   -   -  

  • drug velebeat

    Prethodni komentari uvjerili su me da još ima nade za zdrav razum, da još ima ljudi koji nas neće sramotiti pred svijetom. Rado ću vas čitati i dalje te preporučiti rodbini i sličnim ljudima koje mrzim. Nabijem Vas!

    avatar

    27.08.2007. (08:06)    -   -   -   -  

  • dr velebeat

    Inače i osobno poznajem autore prethodnih komentara pa bih samo potvrdio kako su isti jako draga, inteligentna i nadasve umiljata stvorenja, preporučljivi i kao kućni ljubimci s umjerenim seksualnim sklonostima. Do slijedećeg posjeta - Nabijem Vas!

    avatar

    27.08.2007. (08:13)    -   -   -   -  

  • Pridaždevnjačicki

    Kregah bundolo! Nabrajao sam pijan i naizust, te sam neke ispustio. BIG TIME jest live album. Šišmišu! Woodstock je sranje! BAND OF GYPSYS je Hendrixov album. Sjedi pred televizor i gledaj guzice Nadalu, Pedereru i ostalim pederima, ljubitelju pederskog tenisa i ne zlorabi službeni konpujter za pedersko nabacivanje heteroseksualnim članovima zajednice. Ts, ts, ts...

    avatar

    27.08.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    medicinski gledano i muškarci imaju predmenstrualni sindrom. znanstveno dokazano! velebeat, prošao si na testu.

    avatar

    27.08.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • velebeat

    Guzico šišmiša, onda je i 'Cabaret' rock spektakl, ja ako kažem da Big Time nema veze s koncertom onda je to tvrdo ko moj k... kamen! BEZ PUBLIKE NEMA KONCERTA!!! Volio bih ove svoje tvrdnje začiniti psovkom ili pokojom ružnom riječi, al sve sam potrošio kod 'eastsisestory'. Što se tenisa tiče, pouzdano znam da na jubitu postoji snimka tebe kako gledaš žemski tenis. Ja bar ne gledam ženske guzice - osim ako baš ima loše sise!
    S poštovanjem... Nabijem Vas!

    avatar

    27.08.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • gurtna od stare žile

    Ramonesi su pravi, te te umoljavam da ih ne pljuješ, jer ni ja ne serem po Waitsu. Ramonesi su ono na čem sam doslovce odrastao...osim Osječkog piva i još nekih 100-ak grupa koje neću spomenuti, iako bi to bio onda jako dugačak komentar pa bi lijepo izgledalo. A tek jedan od oproštajnih koncerata uživo Tome Zdravkovića? Guzice bi dao za njega. Svako voli što voli, ja volim Ramonese. Gabba gabba hey, seksa i keksa

    avatar

    28.08.2007. (00:30)    -   -   -   -  

  • DJ velebeat

    Glede zlobne primjedbe o korištenju službenog kompjutera - vidim da su istinite kuloarske priče o postojanju ruralnih dijelova grada u kojima internet na poslu nije dostupan. Sudeći po glazbenom ukusu, kakovoći pisanja i količini ružnih riječi u jednoj rečenici, bilo bi prilično da i svoju stambenu jedinicu tamo preseliš. Woodstock u venama. orgazam ženama!
    S poštovanjem. Nabijem Vas!

    avatar

    28.08.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Samo ti nabijaj...u tim godinama možeš još malo, a nakon toga samo verbalno te putem komentara. Ali, nije stvar u tome... već u gaćama.

    Lijepo je kada se ovako okupimo i čekamo trenutak kada klinci uoče novu reklamu za npr. Elvis, tj. Levis. Otkače na neku "novu stvar" (zapravo obradu) koju smo mi odavno prežvakali. To je trenutak....

    Ali, ovaj novi "Kunolovac" na RTL - to je budućnost, a ne tamo neka ta divljačka muzka.

    U očekivanju oproštajnog koncerta Miše Kovača, useri se...

    avatar

    29.08.2007. (00:58)    -   -   -   -  

  • drug velebeat

    Sad tek vidim da na popisu nemaš Pink Floyde - Pompei. Pa, ako je Big Time koncertni album onda je to i taj, jedan od rijetkih albuma PF kojeg rado preporučam i u dvd formatu. Makar ne imao publike - al' bar nitko ne tvrdi da je to koncertni film.

    avatar

    30.08.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Jeeeee! Istina drug doktor! Imam i ja taj i još najmanje jedna osoba na ovi tereni, i stvarno je super! Dobro si se sjetio, đžava ti đžigericu izija!

    avatar

    30.08.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    kad se dotični pojavio u klupskom izdanju, zaintrigirana činjenicom da su to ipak Floydi, doneson isti u svoje odaje. nakon višesatnog gledanja te slušanja, ponesoh vrlo traumatična iskustva. naime, psihodelična faza gore spomenutih ostavi na me čudan poriv da nasumice ubijam.
    e sad, da ne mora velebeat, odgovorit ću samoj sebi u njegovo ime: curice, a da počneš s tim porivima od sebe kao prve?!

    avatar

    30.08.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Ma da, krkni se, šta čekaš? Prvo masnicu, pa onda suicid? Ne ide to tako - jedan rikne, drugi jedu. Samo udri.

    avatar

    31.08.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • veleBeat

    uuuuuuuuu al ti piči ovaj blog! 1 i po post u 11 dana!

    avatar

    31.08.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • Smrt za riblji fond

    Sjetim se odmah Brzog iz Mućki.

    avatar

    02.09.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...