Komentari

smisaozivotailjubavi.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • pocetnica

    e ja sam totalna pocetnica i sad cu ziher ispast glupa:(.....al mi pliiiz objasni kako da stavim da mi tekst u postu pise nekom bojom ili podebljano.........pliiiz pomozi i to objasni na ovoj stranici.........tnx......btw suuper ti je blog ljep dizajn i super slike....ajde pozzz kissam te...

    avatar

    24.08.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • Sweety girl

    za početnicu:
    1,nisi ispala glupa jer ni ja na početku nisam ništa znala
    kada napišeš tekst oznaći ga i u desnom kutu imaš veliko T i pokraj su neke boje to stisni izaberi boju i to ti je to.
    sad pitanje za tebe. zašto si komentirala kao anonimac. ostavi mi adresu bloga da svratim ponekad.

    avatar

    24.08.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • :-((

    za početak pozz...Eva, kao 1. tebi smo možda ja i didy naj frendice, ali ja njoj ni ona meni to nije...i mi nikad nismo bile naj frnds 4ever!!!Gle ako hoćeš ti tako možeš zvati dijanu, ali mene onda ne upleći u to!Već sam ti rekla šta mislim o tome...A mislim, ima i drugih ljudi na svijetu koji me mogu razumijeti i kojima je bar malo stalo do mog mišljenja!A ja ću i dalje vrijeme provoditi s Matejom i Teom, jer su mi cure zaista odlične i one mogu zamijeniti puno osoba u mom životu (osim tebe)!!!A i ono sam stvarno mislila kad sam rekla da ste se previše zbližile i da satvarno dosta vremena provodite zajedno!!!Aj...pozzz i pusek!!!

    avatar

    26.08.2007. (18:45)    -   -   -   -  

  • Sweety girl

    Ovo možda nije baš najbolji način da ti to kažem.ali nemam mi druge...
    i ti i Didy ste mi super. vidm da su ti u zadnje vrijeme Mateja i Tea zamijenile puno osoba. i ako ti kažeš da mene nisu nisam baš sigurna. nemoj misliti da sam ljubomorna slobodno se ti s njima druži ali ne očekuj ni od mene da ću čekati kad ćeš me nazvati. pa se zbog toga družim s drugima. meni je super samo kad sam s tobom (možemo pričati o svemu) ali želim se zabavljati a meni se je lakše zabavljati kad nas je više nego samo nas dvije i želim biti s drugima frendicam a i frendovima. pa sam s toga neko vrijeme s Didy a i ostalima. sada se osjećam kao da moram izabrati između vas dvije. A TO NE ŽELIM.
    mislim da si i sama skužila da od kada se je dogodilo ono s Mateom da mi više baš i nismo bliske jer si našla Mateju koja puno više njega poznaje nego ja zbog toga ti ne zamjeram ali ne govori ni ti meni da sam se jako zbilžala s Dijanom. kod nas sve je ostalo isto samo si se ti promjenila!
    sorry ali tako je!

    avatar

    26.08.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • :-((

    Gle Eva!To samnom i Matejom je poćelo prije 1-2 tj. a ti se sad dijanom učestalo družiš 2-3 mj. ja nisam ljuta na tebe, ja sam ljuta na nju, jer imam dojam ko da želi da ona tebi bude naj frends i da me želi izbaciti iz tvog života kao naj fredns, time što se odjednom tak često druži s tobom!!!Mislim ono, ja sam s Matejom izašla jednom a ti s Njom 10 puta!I npr. kad sam te pitala hoćemo se otići šetati do grada rekla si da ti se ne da i da me znaš, a onda si otišla s njima...misli ak neš da ja budem s tobom, reci mi, a ne na takav naćin raditi to!!!!Eva, meni nije problem priznati da sam ja malo ljubomorna, jer ti si mi poput sestre i ne želim se od tebe udaljavati, bar još ovu god, a onda radi što hoćeš!I neželim zbog Dijane uništiti ono što smo mi imsli sve te 3 god.!!! I istina je da tebe nitko nemože zamijeniti, pa ni Mateja!!!aj...neda mi se više pisati, imam previše toga...aj pozz...čujemo see!!

    avatar

    27.08.2007. (11:26)    -   -   -   -  

  • kisica

    Potpisujem ljubav sve pobjeduje.

    avatar

    30.08.2007. (00:31)    -   -   -   -  

  • Tinchy

    Prijateljstva sa tri uvijek se ponekad nađu u krizi. Zato su i teška. Nekako je uvijek naljepše imati jednu najbolju prijateljicu. Neznam što se točno dogodilo između vas, pa neznam ni rješenje. Nadam se da se ja nikad neću naći u takvoj situaciji. Imam bestfrendicu koja zna sve o meni, ali oboje se družimo i s drugim ljudima, samo što smo si mi best.
    Možda je najbolje da vidiš koja ti je od ovih curki fakat prava prijateljica i onda se više o njoj brinuti. Vidiš da je došlo do nekog problema i da ga se mora rješiti.
    Ili, zašto ne izlaziš odvojeno s njih dvije. Npr., jednom odeš s jednom i vašim društvom negdje, a drugi puta s drugom i nekim tim drugim društvom. Mislim da bi to bilo OK. Pusa!

    avatar

    30.08.2007. (21:09)    -   -   -   -  

  • stephi

    Ej Eva...Super ti je blog i drago mi je sto si me spomenula..Hehe...Toliko od mene..Puse šaljem ;-)

    avatar

    29.11.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...