Komentari

sebipripadam.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • more nade

    Pridružujem se čekanju... kad Sanja kaže da vrijede tvoji zapisi onda VRIJEDE!

    avatar

    23.08.2007. (14:09)    -   -   -   -  

  • kuma

    Učili su me da poklonu ne gledam "u zube" i da budem zahvalna na svakom daru! Tvoj je darovan s ljubavlju pa mi je još značajniji... nastao je u današnjem danu pa mi je tim draži, ti znaš zašto! Ono što nas vezuje previše mi znači, bez tebe bi bila siromašnija i još tiša...Hoću li koristiti ovaj blog? Ne znam! I dalje mislim da mi tu nije mjesto... Šta da ti kažem, moja je ruka u tvojoj godinama - i moje srce nikad nije na ispitu kada o tebi mislim, oduvek sam sigurna da zauzimaš veliki dio... možda si u pravu, izaći iz sebe nije nešto čime bi se uvijek ponosila - ali, na tom bi svjetlu možda ugledala ono što sad ne vidim.

    avatar

    23.08.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Dobro, a ja ću ipak čekati, jer pišeš tečno i smisleno i sve tvoje riječi meni jednom dođu u glavu, istina prvo do srca, a put je dalek.

    avatar

    23.08.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • more nade

    I ja imam divnu kumicu. Baš za vikend idem kod nje i obitelji. Drago mi vdijeti da je i vaše kumstvo tako lijepo i s puno ljubavi. Veselilo bi me da mogu poričitati koji post. Ja sam ovdje dvije godine i krenula sam s pisanjem jer sam tražila odgovore u sebi... pronašla sam mnoge i često se vraćala u djetinjstvo... zaista je lijepo ovdje. Šaljem pozdrave i nadam se čitanju postova, bio bi to lijep dar za sve nas.

    avatar

    24.08.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...