Komentari

maddogsh.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MadDog

    Definitivno... ovaj put je uspjelo, a koliko me muka i živaca koštalo ionako ste već pročitali... Ajde, uzdravlje nam Blog 2.0!

    avatar

    23.08.2007. (11:28)    -   -   -   -  

  • Azagtoth

    Sa strahom u ocima pokusavam komentirati da je ovo najbolji (in)direktni prijenos boks-match-a sa PC-software-om koji sam do sada procitao/vidio/dozivio, mozda se za prvo mjesto moze jedino natjecati video "tastaturom ti ukucam direktno u monitor...", ali to je vec drugi par cipela.

    avatar

    23.08.2007. (12:59)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    U I.e. se pojavljuje ista obavijest :-)). Meni su se pojavila 3, u Skicama 6 :-)). Trebalo mi je nekih sat vremena da obrišem sav višak :-)).

    avatar

    23.08.2007. (20:22)    -   -   -   -  

  • modra iluzija

    Tko zna iz kojih razloga samo ja izgleda nemam nikakvih problema sa novitetima hehehe.I čak sam napisala novu pjesmu samo zato da vidim kako stvari funkcioniraju i da mi drugi mogu ostavljati komentare.Inače promjene me uvijek vesele na neki čudni način iako frustriraju.I post ti je fenomenalan kao i inače :)

    avatar

    23.08.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Jesam li ja jedini koji je objavio post u roku dvije sekunde, bez ikakvih zastoja i sl? Objavio sam ga čim je server proradio... Jedino sam se mučio s komentiranjem na tuđim blogovima... Ali dobro, ja sve svoje postove prvo napišem offline pa ih pejstam poslije, ne volim pisati online... Call me egoistic ali sve svoje postove imam uredno spremljene u posebnom folderu označenom Upclose&personal... :))) Nego, imao sam savršen (khm, ovaj, da) komentar na prošli post ali kako mi draga aplikacija nije dopuštala da ostavim svoje mišljenje, nisam, i sad mi je žao ali više nema efekta.... Jbga...

    avatar

    24.08.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Meni se čini da blog funkcionira po principu što primitivnije to bolje, pusti ti svu ovu modernu tehniku i botuniće, primitiva je zakon. OK primitiva u računalnom smislu, ne u onom drugom ali dobro...

    avatar

    24.08.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • rU

    muke (blogerske) po MadDogu .... ;-))
    nije problem što škripi, nego što žulja ....

    žaba iz aspika? pa još i žmirka? .... hihihihiihi

    avatar

    27.08.2007. (15:13)    -   -   -   -  

  • Carrol

    Žena koja je imala sve.
    Ali tebe ne.
    hehehe.
    nećemo sada depresirati kompa ne?
    :)) :*

    avatar

    31.08.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...