Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Bernard

    Na žalost, taj poziv je mazanje očiju javnosti. Jelavić u današnjem Novom listu pod naslovom "Poziv stanarima Galjufove - pro forma" kaže: "Poziv se po zakonu mora obaviti, to je formalna stvar. Radovi pojačanog održavanja se nastavljaju i čim dobijemo dozvole, ulica će se otvoriti na Vlašku jer je to u općem interesu. Građani mogu iznijeti svoje primjedbe, no mi nastavljamo s uređenjem ulice."
    Posljednja rečenica jasno pokazuje smisao ovog uvida.

    Usput, Jelavić je jučer u jutarnjem tvrdio da se ovaj zahvat predviđen Prometnom studijom za područje od Draškovićeve do Maksimirskog stadiona u izradi Instituta prometa i veza. Danas u Jutarnjem na 29 str. Institut demantira tu tvrdnju: "Ono što vidimo na Kvaternikovom trgu i okolici uopće nije u skladu s nasim rješenjem." ... "Sve su to polovicna rješenja, a ona su gora od nikakvih rješenja."
    Iako, tom studijom je predvidjeno spajanje Maksimirske Fiajnove, Kuhačeve, Kraljevićeve i Valdoševe.

    avatar

    23.08.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • Follow_me

    Teško da oni ičije oči više mogu zamazati. Izgubili su autoritet i svaki kredibilitet, . Od -teta teta ostao im je samo debilitet. Ako se još i to izgube biti će savršeni.

    Istinu je od njih postalo suludo očekivati. Prihvatimo se pametnijeg posla jer to nećemo dočekati samo tako.

    "Kum Milan" je javno lagao, ne da nije beba ili majmun, već da ima "papire" koje nije imao.
    Sijela ta uigrana ekipa "malo se čuje".

    Da se mene pita ja bih tu malo zaparao. Ako ima gnoja poteći će.
    Ili, po starinski... kad se baci kamen na čopor zacvitit će pogođeni.

    Nije toliko niti bitno hoće li Galjufova "progledati" i na drugo. Najvrijednija je spoznaja o tome tko i kako upravlja ovim gradom. To ukazuje i za čije interese. Čijim novcem, to je poznato, a i zašo i to je znano. Jer, tko je postavio gradonačelnika postavio je i čitavu tu strukturu submediokriteta kojoj je dao moć. na nesreću tek sada se može vidjeti kakvi su.

    "Bandić gradi." govore naivci. Pa najbolje da ide okolo i pripovjeda kako je lep k'o Delon. Ne gradi on, on daje NAŠE NOVCE graditeljima. Pitanje je samo, daje li im graditi ono što želimo i trebamo ili ono što on i klika imaju interes dati graditi.

    Pratite?

    Gledajte im ruke i slijedite novce.
    Sigurno nećete pogriješiti.

    avatar

    23.08.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...