Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • vip71

    On nije jedan majmun, on je ona tri, dakle sveto majmunsko trojstvo u Polančecu: ne vidi, ne čuje, ne govori istinu. A možda se taj čas sagnuo i zavezivao cipelu, pa nije ništa čuo. Netreba čovjeka za to pozivati na odgovornost:)

    avatar

    22.08.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • co_brays

    Prije neki dan čitam u "Slobodnoj Dalmaciji" (u njenom online izdanju) kako u HR ima 8 milijardera. Zanimljivo kako su svih 8 iz razdoblja Tuđmanizma kada je vladala panična grabija svega što je valjalo u Hrvatskoj. Svi oni koji su bili potpisani kao poduzetnici, ne samo ovdje u Nizozemskoj već i u Tanzaniji bi bili iza rešetaka poradi svojih prljavih rabota.

    U današnjem izdanju istih novina izišla je svađa između Milanovića (mladog, zgodnog i jako pametnog političara koji sve više oko sebi kupi ne samo svoje biračko tijelo već i HDZovo) i Sanadera (koji je bio obični mali aparatčik u Austriji, a koji je ranije radio za trečerazredne šund novine "START" i bio intendant splitskog HNK na kojega je mogla staviti samo politika). Sanader svjestan kako gubi ove izbore, jedino ako ne bude krađe glasova, napada ekstremno brutalno Milanovića.

    Pa što se više trebamo čuditi kada je o HDZu riječ. Sve je rečeno 1990. kada su nasilno postavljani Povjerenici Vlade u svim općinama u kojima nije pobjedio HDZ.

    avatar

    22.08.2007. (22:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...