Komentari

rioninkutak.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • miss21

    Ej ne znan za tu igricu al vidin da ti je jako draga.Ja san baš danas igrala ps kod dragog,on otišao pa san sad sama i tužna...Ne znan di bi sa sobom...Eto,dođi kod mene...Skuvat ću nam kavu :-)

    avatar

    21.08.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • zmaj sreće

    Krasan post.Super ti je ova idea da kažeš svima svoju veliku opsesiju.Ta igrica je super,nisam je igrala ali sam gledala određene kako igraju.Ha,ha...ima zaista kao što kažeš zgodnih likova,zanimljivih priča,fora čudovišta.Ali jedino što me sprječilo da se okušam u spašavanju svijeta je to što ne znam još tako dobro engleski :( šmrc.No svakako se zna da volim ući u svijet mašte:)Divan osjećaj zaista.Zamisli vidiš zmaja na ulici...hah ne bi ti bilo sve jedno.Al bi bilo fora letjet na njima.Animacija se super slaže s pjesmom i do sad nisam znala da se to može stavit na blog.Sve više otkrivam ljepote blogova zahvaljujući tebi,Dori,mami,Nini,Ivani i još nekima...ah da i tvom dragom.Kako sam njega samo mogla zapostaviti jer da nije bilo njega ti ne bi znala neke stvari u vezi bloga.Zar ne?Moram priznati da jednom liku iz devetke čini mi sličiš a neki to mogu i potvrditi:)Tina,Dora...E čuj hvala na svim komentarima do sad danim.Ja kad nekad ne komentiram jer zaboravim odužim ti se ovakvim komentarom.Pa naravno...samo sam ja od svih vas sklona ovakvom dugom komentaru.Se slažeš?Ok ajd pozdravljam te mnogo do sljedečeg posta koji će me sigurno iznenaditi.
    P.S Ne mogu ti opisati kako mi je drago što si otvorila svoj blog pa da ti ja sad mogu komati.I još nešto...zasigurno je i svim drugim posjetiteljima drago što mogu čitati ovako divne i zanimljive postove.Pozz

    avatar

    21.08.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • Fate of the gods

    GO FINAL FANTASY :) Inače opovrgnuli su glasine da se radi remake sedmice :( to je bilo sam da prikažu jačinu procesora ps3.Ali kako kažu-nada umire zadnja-tako su ljudi pokrenuli peticiju na internetu da squaresoft(il kako se sad zove) napravi tu sedmicu za trojku.Dotle uživamo u dvanaesici :) ps.da,na onoj slici su samo muški.Nije ni čudo da imaju toliko predera kad svi izgledaju ko žene ;) pozz!

    avatar

    21.08.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • mrtva kopriva

    nisam znala da si toliki fan ove igrice. pozz

    avatar

    21.08.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • miuska

    hejjj... oprosti sto tek sada svracam do tvog bloga... ali bila sam u velikoj guzi tako da nisam iskreno ni vracala komentare... drago mi je sto si posjetila moj blog.. i nadam se da ce mo se od sada citati :)))
    saljem ti veliku pusicu

    avatar

    24.08.2007. (22:58)    -   -   -   -  

  • rikku

    ajme ff je preeeedobar odigrala sam 12 i sad igran 10 ,nemogu se odlipit s ps-a ,nazalost nisam igrala 8 ni 7 ali ovaj video sam vidila i 8 izgleda great

    avatar

    12.12.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...