Komentari

neobitchnazona.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • komin

    jebes nesebicnu ljubav!! sebicnost rula!! salim se... ja mislim... ustvari ne mislim... tj pokusavam mislit al o tom fakat nemrem mislit... bar mislim da o tom nemrem mislit... i uostalom zas tebe to uopce briga... mislim da si ti previse zaokupljena s tim sranjima... daj malo ohladi od decki i probaj se malo zabavit u zivotu! skoro svaki post do sad ti pricas kak si tuzna zbog decka, kak si ostavila decka, kak sad mislis kak je njemu... bring some fun into your life... a znas kom se trebas obratit za "fun" :)

    avatar

    21.08.2007. (02:01)    -   -   -   -  

  • unknownthing

    vjeruj mi,vrlo lako je nesebicno voljeti,samo trebas pronaci nekog ko ce zasluzit da ga ti toliko nesebicno volis.....ne znam,ljubav kao prava ljubav mi se jos nije u potpunosti dogodila, ali ona prijateljska ljubav,tj. nesebicnost mi se na srecu dogodila i to je ono sto covjeka moze uciniti stvarno sretnim!
    i da, nisam iz sela,ali stvarno alucajno sam naisao na ovaj i jos jedan blog pa samim time sam tamo vidio linkove drugih blogova.....;)

    avatar

    21.08.2007. (02:43)    -   -   -   -  

  • × Lady_Hardcore ×

    hahaha nemaš se šta bojati ;))) To su me neki pizdeki raspi*dili :)

    jao ova tema je fakat zanimljiva....ja mislim da sam doživjela kind of prava ljubav u kojoj nema varki i zabluda..mislim na to da je ovo sada totalno drukčije....a i dugo traje pa mislim da nisam u krivu.... ljubav=žrtva, to sam naučila ali samo ako je i tebi tolika ljubav uzvraćena.

    don't be afraid of me....i'm still little hehich ;)

    kiss!

    avatar

    21.08.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • cure sa psihograma...

    ma dođe to samo od sebe...ne može se naučiti, ne postoji recept niti ništa slično...nekad ni sam nisi svjestan te nesebične ljubavi, dok slučajno ne dođeš u neku situaciju i skužiš da ti je netko bitniji od tebe samog, da ti je važno samo da on bude sretan,...čak i onda kad ne dobivaš apsolutno ništa zauzvrat...vjeruj, živa istina, makar zvuči prilično patetično...kiss by La Rosa Negra

    avatar

    24.08.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • aNdReA

    hej..čitala sam post prije par dana al sma zaboravila o čem se radi..znam da je riječ o sebičnoj ljubavi....hm...da....ugl..ja imam novi postek :D ...pusssssaaaaaaa velikaaaaaaa

    avatar

    27.08.2007. (12:25)    -   -   -   -  

  • † Jazo olmajti †

    dobar post al moramo jednom ja i ti pričat

    avatar

    27.08.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • aNdReA

    možda ti je hakiran ko što je jazi bio...šalji im mail...blogu mislim

    avatar

    27.08.2007. (22:12)    -   -   -   -  

  • † Jazo olmajti †

    vidio sam ono kod andreee nemoj ni slučajno blog brisat

    avatar

    28.08.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...