Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • Follow_me

    E da nebi! Bez komentara na ovakvu pikanteriju.

    Čudi me da Čoklić nije primjetio da se tamo naveliko igra hokej na travi. Fakat ne znam kamo je gledao pronicljivi šrink.

    Jbt koja argumentacija. Da mi je samo znati bira li si Banditos sam suradnike i savjetnike ili su mu oni to pod mus. Ako sluša njihove besjede ništa me ne čudi što se alienirao i autizmirao.

    Ovaj ZĆ. kao da je fakat malouman. Ne kuži da ne guši promet Domjenićevu već Domjanićeva promet, a tek onda promet uzvraća Domjenićevoj bukom, vrućinom i plinovima. Ne kuži on baš te odnose uzrok - posljedica, kokoš - jaje, jelda? Dela kak mu se reče i amen. Baš ono, lepo opušteni tip. A kak nebi bil kad ima tko da misli za njega.

    Zakaj nije posavjetoval Gradonačelnika da zrihta da javni prijevoz bude badav za one koji ne dolaze autima u grad ili parkaju aute u garaže npr. Tak nek caltaju 16 kuna za parking a dalje im je tramvaj badav jer im karta od parkinga vredi... i tak..nekaj konstruktivno, a bez puno prašine i buke.

    Ili... kak u Londri, da sa naplaćuje taksa za gužvu i zagađenje. A da se stimulira kupnju malih i hibridnih vozila, bicikla... onih elektičnih kolica i tak nekaj.. pozitivno.

    Iskreno, povraća mi se od ovoga kaj je ovaj Bandićev psihijatar nadrobil. To je čisti govor mržnje. Ak ovo čita njegova doktorica.. prosim ju lepo da ga dene na bolovanje, čovek je preopterećen. Sinapse mu iskriju, odavde se vidi kak ko kresnica svetluca u mraku.

    avatar

    21.08.2007. (02:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...