Komentari

assilletta.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • principessina :)

    Moj si je dragi odavno uplanirao ostai dugo samnom, tako da sam jako brzo i prsten dobila, ali ne planiram ja nikakve ženidbe i vjenčanja...to je meni jadno...može se živjeti zajedno bez takvih sranja.
    A to seruckanje kad izađeš bez njega, radi svaki dečko kojem je stalo do cure...moj se čak naljuto malo što ja nisam bila ljubomorna kad je on išao van bez mene, i mislim da ga je skroz zbunilo i još više napravilo ljubomornim kad sam ga ja poticala da izlazi:)...ali nikad mi nismo o tome raspravljali na način koji bi imalo nalikovao svađi.
    A šta ćeš...dok ima dovoljno dobrih stvari u vezi da odmah zaboraviš na one ružne...dobro je:)

    avatar

    20.08.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • Sanjica

    Pozdrav! Pa neznam da li je to faza...s jedne se strane čini da je, ali kao što si i sama rekla - predugo traje! Navika je gadna stvar i kad se na nekoga navikneš teško se odviknuti, ti dobro razmisli možeš li se zamisliti danas sutra s njim u braku...a ne da se udaš i onda eto vraga...mislim da te u ove 2 i po godine već trebao sasvim upoznati da ti vjeruje za izlaske i da ne pizdi što se ne sjetiš tamo nekih s kojima s prije njega bila...
    Čitamo se...pusa...

    avatar

    21.08.2007. (00:56)    -   -   -   -  

  • Red Dreams

    hehe, ko da čitam nekadašnja svoja razmišljanja.. :) s vremenom se i putem ipak naprave neki kompremisi, malo popustiš ti, malo on, malo se promijeniš ti, malo on, i najčešće se nađete na točci gdje paše i jednom i drugom.. e sad, to je ili razlaz ili nešto više.. najvažnije je da pričate.. pusa!

    avatar

    21.08.2007. (10:02)    -   -   -   -  

  • principessina :)

    Sad kad sam opet preletila po postu sam vidjela da sam zaboravila spomenuti u prošlom komentaru kako mi je čudno da tvog dečka zanimaju tvoje bivše veze...jer ja od mog dečka samo znam da je prije mene bio muljao s nekom srednjoškolkom i da je raskrstio svaku vezu s njom kad je prohodao samnom i znam da je prije toga 2g bio s nekom curom, a on za mene zna samo za onog pomorca s kojim još uvijek bila kad smo mi počeli biti skupa...i to je to, nikad niti sam ja pitala išta njega niti on mene...

    avatar

    21.08.2007. (18:25)    -   -   -   -  

  • death valley queen.

    Ma svaka veza ima tu i tamo manju ili veću krizu, fazu, kako god to hoćeš nazvati. Naravno, ako te to toliko muči, trebala bi iskreno razgovarati s njim jer, koliko god to otrcano zvučalo, jedino pomaže. Reci mu što te muči i riješite to jednom zauvijek. Sretno!

    avatar

    21.08.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    :)

    avatar

    30.11.2007. (15:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...