Komentari

yazza.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • PRGO

    evo jedan glas ZA brak :)

    avatar

    20.08.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • makedo

    nemam nista protiv braka opcenito, ali ima protiv braka samo braka radi. ne vidim svrhu u zendibi/udaji za bilo koga samo da se ne ostane sam. protiv takvog braka cu uvijek biti. brak kao zajednica dva partnera koji se cijene, razumiju, postuju i vole, da, uvijek...ali ono sto vidjam uglavnom u posljednje vrijeme...hvala, ali ne hvala!

    avatar

    21.08.2007. (08:27)    -   -   -   -  

  • Black Sun

    Uf, o teskim stvarima zboris; a nisam ni cestite kafe popio :). Brak je kul ako si sa pravom osobom. I ja sam se skoro bio ozenio prije 4-5 godina ali sam skonto da je cura luda i da ce mi piti krv do kraja zivota.

    avatar

    21.08.2007. (17:19)    -   -   -   -  

  • Black Sun

    Sto kazes za Omladinski Radio :); Nikad necu prezaliti sto su se oni razletili. Spremam se ovih dana da digitalizujem drugu kasetu Rolling Stonsa sa Omladinskog Radija - ako se mozda sjecas, tokom ljeta 90'e ili 91'e su napravili radijski presedan i cijeli dan pustali Stonse. Snimio sam cijelih 8 sati programa sa njihovim komentarima i zajebancijama. Dvije kasete su prezivile i bas sam jucer kupio baterije za stari walkmen da ih prebacim na PC. Legende

    avatar

    21.08.2007. (17:25)    -   -   -   -  

  • Jaca

    znas i sama da ja uzivam u svom braku, ali i da je glavni razlog tog uzivanja to sto sam s osobom koja me voli i postuje (i mazi i pazi), kao naravno i ja njega. No, znam da bi nama i bez tog vjencanog lista bilo isto tako super. Bitno je samo naci onu pravu osobu, a ne trcati pred oltar tek toliko da bi se imala svadba ili dobio koji poklon.
    Jos gluplji razlog za je brak je kad cura zeli momku staviti prsten na ruku da "joj on ne bi hodao" - vjeruj mi, cula sam i za takve gluposti i zamal' povratila od muke. Takvih mi je jadnica jednostavno zao jer pored ljubavi, postovanje i povjerenje su najvazniji.
    @black sun - ne sjecam se kad je Omladinski pustao Stonse, ali se dobro sjecam tih dana kad smo na radiju "hvatali" pjese, pa onda presnimavali s kasete na kasetu...ah, sto se ostari :)

    avatar

    21.08.2007. (17:55)    -   -   -   -  

  • yazza

    lijepi moji, oduvijek sam bila protiv "bljak" stvari, pa tako i takvih veza i brakova. upravo zato sam sama ("...k'o haljinu tugu nosish, sama kao i ja; a lijepo izgledash kad te sretnem - za tebe stvoren sam ja...").elem: ja samo kazhem da nema nishta normalnije vec htjeti upravo takav brak, kakav jaca i hari imaju. a ne pljuvati po svemu svetom jer te je strah da ne bude i tvoj brak iz kukavichluka...
    elem, odo ja zavrshit one moje "fusili tricolori bolognese", t.j. iskrivljene makarone u tri boje sa sosom od mljevenog mesa. a vama svima maksuz selam!

    avatar

    21.08.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...