Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MANAH

    Reci djetetu da je prava ona religija koja je usmjerena ka pojedincu (koja se bori za znanje, Edukaciju pojedinca, koja ga Budi, vadi iz ropstva neznanja,nametnutih ograničenja i predrasuda, koja ga ne ograničava ni u kom pogledu, koja propagira dobro, istinu, i pozitivu, koja oslobađa duhovno, umno i tjelesno)

    koja ga uči da je vrijedan, dobar, dostojan ljubavi, znanja, obilja , pažnje ,zdravlja, a ne da je grešan, prljav, otpad ("izatodajštovišelimozinejerondasibolji...")
    Ona koja ne vodi ljude u ratove. Koja ne sprovodi nasilje( obrezivanje je veliki nasilni šok) Uči malog da misli svojom glavom, i ojačaj mu samopuozdanje (da se ne ustručava) da kaže uvjek šta misli i osijeća, neka jača intuiciju, sluša svoj unutarnji glas. Ne brini Skužiti će On, pametan je. Djeca su povezanija sa originalnim izvorištem!

    Kažu da ono šta dijete naučiš o "Bogu" do 3. godine uvijek čuči u njemu !! (osim ako kasnije svijesnim radom na sebi to osoba promijeni)
    Kakav je bio tvoj bog? Jeli te smatrao grešnim i prljavim, ili dobrim i vrijednim??
    Ako ima 7 ili 8 godina itekako je zreo da sluša i razmišlja o tome. Ne podcijenjuj dijete u svojim mislima. Rodilo se je sa svime što mu je potrebno, i u njemu je ogromna količina znanja, da nemožeš pojmiti koliko toga ima.

    Pogledaj ovaj link :999

    makni dijete s vjeronauka, gubi vrijeme, neka se ide van igrati, dosta su ionako opterećeni školom, daj ga upišite na neki sport, bilo šta zdravo...

    avatar

    19.08.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Mislim da kikići lakše, neke stvari shvaćaju nego mi odrsli, treba ih pustiti da laganim korakom idu kroz život, bez prevelikih opterećenja i naših dilema..sam će pronaći put do svoje vjere, jer i osnivači religija su bili samo ljudi, kao ti i ja, stvorili su neke metode vjerovanja, svoje religije, koje imaju samo jednu svrhu, da se njihov nauk dalje prijenosi...:)..
    Lijepi ti pozdrav s osmijehom ostavljam.:)

    avatar

    20.08.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • MANAH

    Reci mu da treba spoznati sebe , tko je, što je, odakle je došao, koja mu je životna zadaća. !!
    Prema djeci se treba ponašati s poštovanjem, kao prema odraslim ljudima !!!

    avatar

    20.08.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...