Komentari

mojpassigmund.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Santea

    Moja pasonjica ima svoje igračke i to hrpu igračaka,a najdraže su joj one što sviraju i piskutaju iako se meni kosa diže na glavi:)
    Što je štene manje treba početi s učenjem i socijalizacijom.Možda nisam uspjela iskorjeniti da mi ne jede sve živo i neživo po livadi,ali zato je dobro odgojena i društvena pasica i na to sam ponosna:)
    Pozdrav veliki ostavljam

    avatar

    19.08.2007. (15:40)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Potpisujem Santeicu - apsolutno ista situacija kod mene i Goldie! Jedan prijedlog- napiši, molim, nešto o hanjenju i kvalitetnoj hranici, koju mali wufovi trebaju papati...Nedavno je u Veterinarsku ordinacu došla gospođa s prekrasnim biglom (starim nekoliko mjeseci!) i na moje ogromno zgražanje i razočarenje - kupila mu: Pedigree! :((((( Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    19.08.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Svakako ću napisati nešto o hranjenju, ali ne bih volio isticati niti neku hranu kao dobru niti neku kao lošu, ali ću svakako pisati o kriterijima za izbor hrane...pozdrav.

    avatar

    19.08.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Goldie isključivo papa Hills - intestinal (jer sam, dok je bila malena, otišla na tri tjedna u Cracow- predavati na njihovom fakultetu, a Goldie je čuvala jedna budala, koja je davala neku američku hranu sa steroidima. Našla sam je za tri tjedna napola mrtvu)...Od tada samo intestinal - Hills (i konzervice postoje također!), te Royal Canine (povrće)...Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    19.08.2007. (22:32)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Ja svog psa ne ostavljam nikome i nikada...idemo zajedno ili nejdemo. Isto tako je i sa mojom malom obitelji...il smo svi skupa ili nije nitko. Nemoj misliti da ti pametujem i prigovaram...samo kažem kako ja funkcioniram.
    Tužno kako neznanjem i nebrigom netko može naškoditi psu...mislim, nikada nemožeš postupiti 100% ispravno, ali i 95% je dobar rezultat.;)
    Stojte mi dobro...

    avatar

    19.08.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Razumijem što želiš reći - ali, ovo je bila profesionalna obaveza i nije bilo načina da ona tamo provodi vrijeme s amnom - jer su predavanja trajala od 8 sati ujutro do 22 sata po noći!!!!! Tako da - na žalost, morala sam je ostaviti na čuvanje...Pozdrav, Luki

    avatar

    19.08.2007. (23:37)    -   -   -   -  

  • MojPasSigmund

    Nekad te život natjera da postupiš na određeni način...i nekada nisi u stanju sve idealno posložiti, zato sam i rekao da je i 95% dobar učinak :))...ali to je život.
    Bitno je da je tvoja pesica sada s tobom i da je sretna i vesela.;)

    avatar

    20.08.2007. (07:20)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Točno tako. :))) Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    20.08.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...