Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • cveba

    slusaj Nesho, ti prego, to Zrche je brand, kuzish, tako nashi tabloidi prodaju maglu adolescentima, e pa sad se ja pitam : sto don blog ktchunko ima o tome reci, a jos vise se pitam sto Milan Ivkosic radi u novinama kojoj na udarnoj web. stranici dominiraju teme tipa : kako se pipaju poznati..kojoj su poznatioj bradavica izletile...( ja obavezno citam Vecernji List svako jutro jerbo me interesira sve kaj je u svezi Bandica, shira gradska i Denis Derk kultura ).
    Ivkosic voli zene ali je cedan po naravi, marijanski odgoj, ja bih vec davno osnovala bila svoje vlastite novine skup sa Hitrecom da sam na njegovom mjestu. Vrlo zanimljiva pojava u hrvata, ta kontradiktornost, od Styriae mislim. Meni se momentalno gadi citati iz ovih mojih bespuca hrvatske elektronske medije, nije nikakva novost ali moje gadjenje eskalira, ajd mi variraj na temu Styria-yeah ak smem prositi, pustimo EPH, goni ih u krasan K..od Markiza, mene zanima ta blazirana konkurencija o kojoj nitko ne zbori - tek toliko da mi prosiris horizonte, ne bi stela uzurpirati prostor interesantnijih tema ali ipak...

    avatar

    17.08.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Sodoma i Novalja!

    avatar

    17.08.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • markiz

    Za pravi žur još nedostaje pravo slavac Milorad.
    P.S.
    Iz povjerljivih izvora doznah da se
    partijanje na Zrću spominje u "Truliksu".

    avatar

    17.08.2007. (19:05)    -   -   -   -  

  • cveba

    Nesho, ajmo jednom u pinakoteku u Munich, poslije u Prado, pa da stampamo kod Truliksa reminiscencije, kaj velish ?

    A Markiza nist ne slusaj, on je vec fest umoran, opce ne zna kaj govori, njemu pod hitno treba sekretarica,

    avatar

    17.08.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Može, mala, a evo ti citat s 45 lines Dragoga bloga o temi koja te zanima:
    "Zanimljivost je, vidljivo je, dvojaka: s jedne strane nevjerojatno je da kao nitko ništa ne zna o tako utjecajnom čovjeku, koji s mjesta sive eminencije EPH - tvrdi se da je on odigrao presudnu ulogu u približavanju WAZ-a Paviću - odlazi u konkurentsku firmu, dok je s druge strane sada već i budali jasno da se u Večernjem listu događa nešto čudno: posve su ga okupirali kadrovi Ninoslava Pavića. Dakle, nakon rečenoga Tolja, tu je Jurleka, kao prvi čovjek Večernjaka, ali sada i Ogurlić, kao Jurlekin proteže: oba su bili u EPH, pri čemu je Jurleka,, da stvar bude zanimljivija, neko vrijeme učio zanat i kod Mudrinića u THT-u, ali i kod Smoleca, u Premisi! Tu je još i Kanceljak, kao organizator Styrijinog pandana Media Ringu, pa je zapravo pravo pitanje je li Večernji konkurentska, ili sestrinska firma? Tj., u kakvom su to točno odnosu WAZ i Styrija? Jesu li Večernji i Jutarnji list zapravo Jučernji, hoću kazati!?"

    avatar

    17.08.2007. (20:21)    -   -   -   -  

  • cveba

    ozren kanceljak..?

    no cujesh, sve bolji od boljega..:-)

    avatar

    17.08.2007. (20:26)    -   -   -   -  

  • cveba

    dobro je Kuljis rekel, : svi su oni iz njegove kabanice iznjedreni, strava...ali ipak niste svi ?

    avatar

    17.08.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vrlo radi grem v Prado, zelo
    milo s Cvebom bih v Mjunih bilo,
    tamo ima Otto Dix, Dietrich Adolf, Georg Grosz,
    kakav štos - ah, famos!

    avatar

    17.08.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • cveba

    ah, famous ?
    jos ima...Hieronimus Bosh.

    avatar

    17.08.2007. (20:42)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hieronimus Boss? Ah, ah, famosss...!

    avatar

    18.08.2007. (07:44)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Cvebo, tek sad vidim da ova rečenica: Niste svi?, završava interrogativno, a ne kao tvrdnja, pa da dakle odgovorim, da ne ostanem nedorečen: Ne, ne svi, iako, kao što vidiš, ja ovdje rado objavljujem i Denisove prozne uratke. Iz dva glavna razloga: neki su drugdje cenzurirani, a, osim toga, meni su svi do reda toliko dobro i sočno napisani, da uživam u čitanju te publicistike s onu stranu dobra i zla - često ne samo da mi nije važna nosiva teza teksta ili neki vrijednosni sud, nago uglavnom uživam u toj ludičnosti autora kojemu ni samom nije najčešće važno, baš kao ni Hegelu, kako stoje stvari s činjenicama. Kao što je G.W.F. već kazao: Tim gore po činjenice!
    Ja nikada nisam radio ni u jednoj Kuljiševoj redakciji, ali smo zajednički osnovali Članak X. Isprva sam mislio da je riječ o X Files, pa sam rado i znatiželjno krenuo u istraživanje paranormalnog; sada vidim da je riječ o abnormalnom, pa me stvar to više zaokuplja. Eto.

    avatar

    21.08.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...