Komentari

galjufova.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • logi

  Jesmo li mi svi poludili ?
  Stanari Galjufove brane svoje privilegije do kojih su došli stjecajem okolnosti . To je ulica gotovo u centru i ako je za promet potrebna , ona se treba i mora otvoriti. Pa valjda su važniji interesi milijun stanovnika grada od stotinjak stanara male ulice ?
  Postoji i druga varijanta - dajmo svima stanarima u centru isti ovakav status - slijepe ulice, pa neka svi uživaju u istm mogućnostima i .
  Možete li zamisliti cirkus koji bi tada nastao ?

  avatar

  18.08.2007. (19:43)    -   -   -   -  

 • fora_69

  Srećom nikada svi ne polude. Uvijek barem netko ostane svjestan svojih postupaka i odgovornosti.

  Meni tu sad nije jasno tko ste vi, a tko su oni?

  Stanari te ulice se bore za ono za što misle da se vrijedi boriti, a kakvo je stanje u vašoj ulici?
  Imate li se za što boriti ili ste već sve izgubili?

  avatar

  18.08.2007. (23:16)    -   -   -   -  

 • follow_me

  Pokušaj najprije sebi odgovoriti na pitanja koja postavljaš:

  Koje su to privilegije?

  Tko je argumentirano dokazao da je ta ulica potrebna za promet? Potrebna je veća propusnost Maksimirske i Vlaške jer te su prometnice usko grlo. Kad se uspostavi promet preko Kvaternikovog trga provezi se od Dubrave do Langovog trga. Putem prati koliko prometnih traka ti je na raspolaganju. Preciznije, kolika je površina koja je dostupna automobilima za prometovanje. Usput zamišljaj kako bi bilo da se te ulice pune iz još 4-5 "pritoka".

  Koji je to interes milijuna stanovnika zbog kojega bi trebalo ad hoc otvoriti tu ulicu kad to gradonačelnik predloži, iako to nije ozbiljno bilo planirano? Nekeko mi se čini da površno gledaš na stvari, ali i zanimljivo razmišljaš jer... "zašto ne bismo svi tako" je uvijek dobar argument.

  U zbilji se stanari svake ulice trebaju legalno boriti za staus koji im najviše odgovara i ne vidim zašto bi to bio "cirkus". Cirkus nastaje kada se postupa nekontrolirano, samovoljno i nelegalno. Bez obzira tko to čini i kojim fantomskim argumentima dokumentira svoje postupke.

  Zahtjev da se poštuju zakonske norme i pravilima struke je čisti minimalizam.Očekivati da se državni službenici pored toga ujedno ponašaju uljudno i u skladu s etičkim normama struke možda i jest pretjerivanje u vremenu i prostoru u kojem živimo, ali...

  Ako prostor i vrijeme nije moguće promijeniti što nam preostaje osim da zamijenimo ljude čiji su "koraci prekratki".

  Pratiš?

  avatar

  18.08.2007. (23:43)    -   -   -   -  

 • Zagrepčanac

  živila Hercegovina kad ste se dali nafukkk Zagrepčanci glasujte i dalje za HDZZZZZ

  avatar

  20.08.2007. (16:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...