Komentari

cryingplanet.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • menneskedyr

    Apsolutno se slažem, svaka riječ je na mjestu. Inače, raspravljao sam jednom s frendovima o tom famoznom smislu života, i uglavnom, moj je zaključak bio da ako netko već ne zna što bi sa svojim životom ili smatra da on nema smisla, treba se potruditi i uljepšati život nekoj drugoj osobi. I to je već neki smisao. Ah, ta ljubav.. :) Sve ovisi od osobe do osobe, naravno. Ali ipak. Osobi koja se malo potrudi život može imati na tisuće, hm, smislova :) Treba svakako, kako si rekla, s vremena na vrijeme nešto i poduzeti. Sretno s ovim chemtrail kampanjama.. :) Ne vjerujem baš u teoriju, ali znaš kako kažu: ne postoje glupe ideje.. ;) Pozdrav!

    avatar

    14.08.2007. (23:49)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    "...ako netko već ne zna što bi sa svojim životom ili smatra da on nema smisla, treba se potruditi i uljepšati život nekoj drugoj osobi."

    Istina :) A ne možemo to napraviti, a da rezultati na nas ne djeluju. Usrećivanjem drugih usrečujemo sebe. Kad zasadimo biljku i kad probije zemlju, osjećaj je nevjerojatan :)))

    avatar

    15.08.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • xanthus

    urea je zute boje

    avatar

    15.08.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Prah je žučkaste boje, sad ja nisam u Osijeku da vidim to, a ne znam nikog od tamo da je sakupio malo tog praha.

    avatar

    15.08.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • mito

    Petak i haiku :))))))))))))))))))))))))))))))))
    Neznam za mijenjanje sebe, ali sam se sjetio jedne pričice koja jako dobro ilustrira sve.

    Na dvor nekog kralja stigao mudrac. Kada ga je kralj upitao koja je njegova tajna, mudrac je zagrlio zlatni stup pun dragulja i vikao "pusti me, pusti me". Nakon toga je izašao, a kralj je krenuo za njim.

    Usput rečeno, pitali su jednog budista što je naučio godinama meditacije, a ovaj je odgovorio "to let go".

    Sretno u prepoznavanju sebe.

    avatar

    15.08.2007. (20:00)    -   -   -   -  

  • xanthus

    arghhhh

    avatar

    15.08.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • Don worry be Happy

    Pustiti svoje strahove. Osloboditi osobno EM polje jerbo mi ga stvaramo iliti po nekom uzorku u prirodi mi ga moramo kontrolirati. Tako da kada se pojave bad tripovi naše polje "podivlja" (barem po mom filmu :-). Negdje nabaso na snimanja našeg EM polja (čakre su izvori) gdje su se boje samog polja mjenjale ovisno o mislima promatranog (pričao je o životnim situacijama - ugodje i neugodne - pa zavisno o filmu dobijamo koloracije). Tako da ako u bedovima (usput nemamo pojma kako se uistinu osječamo) kreiranim izvana (drugo EM polje) naša energija se vrača po feed back loopu i gle McDonaldsa i vjere i svih teorija pa i UFO fenomenon-a i svih laži o njima (ne ti ribice). Znam da je teško ustati ujutro i biti dio Zombie nationa. Biti rob gazdi i gledati sva sranja oko nas (manje "masovnog" medija pomaže). Kada je uistinu bilo lijepo živjeti u 3 dimenziji?. Vračamo se jer nismo svijesni ni na višoj razini situacije. Ne bi vjerovali ali da svi (fakat svi) mislili barem 1 sat (u isto vrijeme) zabrijemo na HAPPY film... sjebali bi im konekciju toliko da masu ekipe ne bi mogli ponovno spojiti. Trebalo bi poraditi na višoj razini gdje uistinu postojimo za sva vremena (i gdje "kontrolni panel"tog (mog) famoznog EM polja). Ali eto konstantno izlječemo (uništena prirodna frekvencija polja zemlje... uzrokuje destabilizaciju našeg). Zagađivanje nije nusprodukt funkcionaranja primiticnog Homosupiensa (i ostalih). Ono je jebeni cilj. Kao na kompu firewall ali sve se da kontrolirati. Ubij Zemlju (veza 3D fizičkog i viših razina postoji ) i ubij vezu našeg polja i Majjke (žena?? Hm. Pa kreacija rađa zar ne?!) Zato bilo zabranjeno jesti s stabla znanja.Tako da netreba ismijavati letargiju masa (i nas samih) nego se probati u domu iliti na poslu ili gdje god bili konstantno se prisječati (IT WORKS) Happy misli i lagano se frekvencija "tilta". Malo po mali i ... Koliko ekipe usitinu razumije Freud-ovsku psiholigiju i mogučnost postojanja modela samokontrole (umjetno se kontroliramo i mjenjamo stanje misli - frekvenciju našeg EM ...). Fizika- sve tirtra. Ima valna i čestična svojstva (veza atoma (prve planetarne građe na najmanjoj vidljivoj razini tj. fizička korelacija postojanja oblika nečega šta je toliko malo (nečega od čega smo građeni) i nečega po čemu slučajno hodamo) i EM polja direktno objašnjena). Kako li da težimo fizičkom (3D stvarnost, hologramska teorija)?. Bacaju nas iz duhovne razine (jačaju, preuzimaju višu razinu). Zato 6,5 milijardi duša trenutno bavulja! Zemlja je postala pakao (down under). Svi bolesno nesvjesni jačine Nas samih i situacije na "tržištu" kreacije tj. života. Ali ...

    avatar

    19.08.2007. (10:58)    -   -   -   -  

  • Death of a Planet

    Ljudima je očito lakše držati niske frekvencije i hraniti ih žuganjem, nego se potruditi i dignit na više frekvencije, biti happy i ulagati malo više energije za održavanje tog stanja.
    Nesamopouzdanje i kako kažeš bolesna nesvjestica jačine nas samih nas uništava, oni samo koriste ljudske iskrivljene ideale i samopokopavanje.

    avatar

    19.08.2007. (15:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...