Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • (sm

    odgovor na pitanje je pretpostavljam istovjetan odgovoru na neko od:
    - cemu pojam 'vasa poslovnica' u vrijeme kad je valda 100x kompliciranije zaposlit Steficu da te jebe s administracijom i kopanjima po knjiga nego iskoristit postojecu(!) mrezu i omogucit da se sve radi od svugdje
    - cemu potpisivanje u biljeznicu kad preuzimas kreditnu karticu, jel to ITKO provjerava? je li ta necitka zvrlja izmedju stotina drugih uz jednako necitke sporedne podatke kao sto je broj osobne i sl doista nekakvo osiguranje?
    - za kog vraga u drzavi od 4-5 milijuna ljudi nekakve regionalne gluposti s registracijom motornih vozila zbog kojih se neke stvari MORAJU obavit bas TAMO a ne od bilo gdje kad (opet) ako napravis sranje, onda gle cuda, svi mogu provjeriti tvoje podatke?
    - STA JE TAKO JEBENO TESKO USKLADIT DRZAVU I POSTU, KOJI K... IM JE BIO DA SE NAZIVI MJESTA NE POKLAPAJU U NAZIVIMA OPCINA I NJIHOVIM POSTANSKIM BROJEVIMA?!?

    avatar

    22.08.2007. (01:27)    -   -   -   -  

  • (sm

    E da, ako se itko sjeca epizode Asterixa kad se idu prijavit u legiju pa se sudare s birokracijom ([asterix zaustavi lika koji nosi gomilu plocica u neki ured] -oprostite, gdje je salter za informacije? -ne znam, pitajte informacije, oni daju informacije. [bam, lik udje i zalupi vrata na kojima pise 'Informacije'])?

    E, pa dozivih nesto slicno neki dan.Zivili

    avatar

    22.08.2007. (01:29)    -   -   -   -  

  • chinchi

    nitko se ne sjeca..mi smo svi jos mladi! ;P

    avatar

    12.09.2007. (23:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...