Komentari

bureksmesom.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • In chains

    Ne, nisam nimalo zbunjena, cak moram reci da shvacam.
    Samo maala preinaka - ljubav nije najjaca covjekova emocija! Ona je najjaca ugodna emocija za normalnog covjeka. Znam da ta cinjenica nije previse vazna za ovaj tvoj post, ali isto tako znam da tom cinjenicom (a ona je upravo to, jer psihologija sam po sebi krece iz cinjenice da su ljubav, tuga, sreca... itd. jednostavne emocije koje mora osjecati svaki covjek. Dakle, postoje slozene emocije koje su izuzetno snaznije od ljubavi, samo sto ne gode toliko. Barem ne kod normalnih ljudi. Kod ljudi s pomaknutom percepcijom su ipak najsnaznije slozene emocije.) Nego, da nastavim recenicu koju zapoceh prije zagrade :) - ... ali isto tako znam da tom cinjenicom ponistujem prvotnu tezu tvoga teksta - "zbog ljubavi" - netocno! Vec - zbog zivota samoga!
    Sve pohvale na tekstu, dobru si analizu napravio, svaka cast! :)

    avatar

    13.08.2007. (10:32)    -   -   -   -  

  • In chains

    Slazem se u potpunosti s time sto si rekao, ali ne moze se prosto gledati na sve kao sto se gleda na sebe. Znam da ono sto ne precepiram ne postoji, ali ipak sagledavanje cinjenica u apsolutnom globalu nema smisla gotovo jednako kao sto jedna strane nema smisla bez apsolutne suprotnosti.
    Ne zelim analizu svojih tekstova jer se ne smiju gledatu u globalu, svaki pokazuje jedan odlomnjei trenutak, jedan fragment vremena. Ti djelovi nisu sastavnice jedne slike. Naprosto nisu. Tamo ima vise mene.

    avatar

    16.08.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...