Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Davorove novosti

    Veliki pozdrav.
    Zanimljivost. Kada se ide redovnom autobusnom linijom prijevoznika AP Varaždin koji vozi iz Varaždina - Zagreba - Karlovca za Međugorje autobus prolazi kroz Sinj. Tu mu je i stanica ali ako nema putnika ne staje. U smjeru Međugorja u Sinju je oko 4 sata dok je u povratku u Sinju oko 23 sata. Kako nikada ne spavam u busu dobro su mi poznate stanice, a moram priznat da me sječanje dobro služi jer sam baš tom linijom početkom kolovoza bio na ne zaboravnom boravku u Međugorju na Mladifestu.
    Drago mi je da puniš baterije za tvoj odlazak u Ekvador.
    Sada sam se vratio iz Krapinskih toplica. Kao i uvijek kada smo sami puno smo razgovarali.dogovarali, snimio sam sa novim fotičem i par filmića kao i nekoliko slika.
    S obzirom da ti njegov blog puno znaći i s obzirom da te uskoro na neko vrijeme gubim kao vrijedu i dragu osobu, ovo vrijeme dok si tu ne želim ništa bez tebe stavljat na njegov blog tako da mi je žao što mi nisi odgovorila na poruku.
    Bog očito želi tako jer uz tvoj odlazak u Ekvador, na svoj životni put ali puno bliže odlazi i moj pola sata stariji brat. On odlazi živjeti i raditi u BIH tj u Sarajevo. Tamo mu je zarućnica i u skorije vrijeme i on odlazi. Ako bude sve u redu vjenčat će ih pater Luka.
    S jedne strane sam za oboje sretan a s druge strane i tužan.
    Sretan sam jer ste oboje na svoje načine sretni, brata ću barem ćuti svako nekoliko i ako Bog da i koji put viđat jer Sarajevo je od Zagreba udaljeno samo 8 sati vožnje autobusom, dok ću za tebe nadam se čuti preko misijskih medija i vratit ćeš se.
    Tužan jer vas gubim tj neče biti u Lijepoj našoj.
    Toliko od mene za sada i sori ako ti smeta što sam napravio ovakvu usporedbu.

    avatar

    12.08.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • Davorove novosti

    Bog očito ima prste i u mom godišnjem odmoru. :-) .Kao da je želio da baš od 25 kolovoza do 9 rujna budem na odmoru i poklopi se sa zadnjim tvojim danima u Lijepoj našoj. Godišnji odmor dogovarao sam u lipnju mjesecu kada se kako znam nije znao datum tvog odlaska u misije. Zato ti se stavljam na raspolaganje kao i svu svoju novinarsku tehniku.

    avatar

    12.08.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • Drina

    Davore,
    hvala ti na lijepim rijecima pred moj odlazak, kao i trudu kojeg ulazes u sve oko p. Luke...Slobodno stavi na p. Lukin blog sve sto on zeli i sto dogovoris njim, slike svakako, a za filmice vidi je li tehnicki izvedivo, ja se ne stignem sad par tjedana pred odlazak previse baviti time...Osim toga za takve i dr. dogovore, radije koristi moj mail, kao i ranije: drina.cavar@zg.t-com.hr
    Hvala i pozdrav.

    avatar

    13.08.2007. (09:18)    -   -   -   -  

  • Munja

    Draga Drina!
    BOG TE UVIJEK NADAHNJIVAO! ZA LET SI DRINA SPREMNA,I MOLIM TE DA TI NITKO OSIM BOGA NE REŽE LET!
    Svako dobro ti želi ona kojoj si otvorila blog! Sanjaj anđele!

    avatar

    13.08.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...