Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • LudaMarta

    Evo, ostavila sam snimku na blogu, da poslušate, uopće je nisam ni stavila... :)
    Streličarstvo me nikad nije privlačilo, ali ipak, lijepo je imati takav događaj u ovoj našoj maloj metropoli... Jedino što nijedno sliku ne mogu otvoriti :( (pa ni one slatkice...)
    Jedino me bilo strah danas proći kroz park, da me koja strelica ne kresne u glavu... :)
    Pusa i pozdrav od Marte :)

    avatar

    10.08.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Pročitao sam o EP-u na BJ stranicama, a i očekivao sam da će Talijani biti najglasniji a Skandinavci najbjelji. Da je svjetsko, vjerojatno bi Ameri bili najdeblji, ako je vjerovati statistici. Na Petrovoj gori sam i ja probao odapinjati strijele, čak sam i pogodio sridu iz trećeg pokšaja. Pozdraw sa malo sunčanog, pa dosta kišnog, pa oblačnog Kvarnera

    avatar

    10.08.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    eto pravi si izvjestitelj! Mogu si misliti kako je ozivio BJ sa dolaskom strendzera. Glavno da se nekaj dogadja. Velis ide Zmaja na Korculu? U grad Korculu ili negdje drugdje? Ako mozete odite svakako i vi. Ako bude lijepo vrijeme isplati se. Pusa :)

    avatar

    10.08.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Stvarno si se nahodala i nagledala kada si ovoliko slika pokupila. Prvenstvo vam doneslo malo promjene i sigurno je bilo interesantno.
    Pozdrav u ime oboje

    avatar

    10.08.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Luda Marta - otvori ih preko druge tražilice. Nije baš bio neki veliki izbor, pa je ovaj slatkica ispao - Brad Pitt. No bilo je i simpa dedeka. Bez brige, tamo gdje bi te mogla pogoditi strijela - ne bi mogla ni ući, stavili su trake, a i zaštitari su bili po svuda. Mogu ti reći da su i oni bili - slatkice, ali u malo - grubljoj varijanti. Jedan mi je stajao iza leđa - sam i slušam ga kako razgovara, a pored njega - nikoga, osim mene. Tek kad je stao pored, skužila sam da ima - bubicu u uhu i da je u crnom. Već sam mislila da je čovjek prolupao. Malo mi više treba :)))
    @gogoo - ne sumnjam ja da si ti i to probao, manje od tebe nisam ni očekivala :) Šteta što nije SP - vidjeli bi i - crnih i žutih, malo bi popravili prosjek nas Europljana. A i ja bih - svašta. A kad gledaš Amere u filmovima, mislio bi da su 50% fit, a kad ono - rezultati - porazni. Ove dvije Engleskinje koje sam fotkala su stvarno - komadi žena. Kod nas je upravo stala kiša, hladno je, idem sad u krpe, zebu me noge, a i deku ću prebacit' :)
    @MENTINA - imaš pravo, neka ih, malo su nas - probudili iz sna i oživjeli pusti grad. Zmaja ide baš u Korčulu. Bit' će u hotelu "Marco Polo" - valjda, tako su rekli... A za nas nije sigurno.
    Seka iza 20-og ide opet u ZG, pa preuzimam Noska, ako se nešto ne promijeni. Jedino da njega povedemo :) A vrijeme će tek sad nakon Gospe biti lijepo. Najviše volim tu drugu polovinu kolovoza :)

    avatar

    10.08.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • fanny

    @More ljubavi - do mjesta događaja sam se dovezla biciklom, a tamo sam stala uz tribinu i ni makac. Nek vrag zna - bolje da sam iza leđa streličarima. Da ne doleti od nekamo koja :)
    Interesantno je, ljudi od svakuda, samo da je bolje vrijeme, ali čini se da im to baš i ne smeta :)

    avatar

    10.08.2007. (23:06)    -   -   -   -  

  • prorok

    Prijatan vikend ti želim
    i tople pozdrave šaljem
    dok vani divlja kiša.

    avatar

    11.08.2007. (08:39)    -   -   -   -  

  • just one more dose

    zanimljivo .... :)

    nisam te dugo čitao , nadam se da je sve dobro !

    pozdrav

    avatar

    11.08.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Nasmijala si me hihih kako ti to često znaš!
    One simpatične pozadine i dražesni repati primjerci
    razlog su mom smijehu!
    Sviđa mi se tvoj osvrt uz svaku fotku hihihi
    uživaj u vikendu!
    Nadam se da ne kiši kao kod nas :-))

    avatar

    11.08.2007. (13:44)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Vjerojatno već znaš ono što ću reći. Ma koji mrtvi Europljani i čemu mi to težimo? Pa dok je dobar njih crkavao od gladi i jeo s prstima... mi smo imali svoje pismo, svece, kraljeve, znanstvenike i da ne nabrajam dalje. Imaju sreće što nisu upoznali Osmanlije zahvaljujući nama tj. Antemuralis Christianis... jer smo braneći svoje, u biti njima omogućili napredak...

    A o genetičkom podrijetlu Hrvata ću drugi put ;) -> http://www.slobodnadalmacija.hr/trafika/ProductDetails.aspx?productID=791

    avatar

    11.08.2007. (14:49)    -   -   -   -  

  • LudaMarta

    Gledala sam malo sinoć korčulanske hotele i nekako sumnjam da ćemo biti u Marcu Polu ;)
    Ako uhvatite vremena, odite i pogledajte :)
    Pusa i pozdrav od Marte
    P.S. Meni se nekako najviše čini da ćemo biti u hotelu Park...

    avatar

    11.08.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • slaven178

    meta je moja rupica ;-)))) gađajte dečki!

    avatar

    11.08.2007. (19:45)    -   -   -   -  

  • fanny

    @PROROK - hvala, tebi također, nadam se da je potop stao :)
    @Just one more dose - baš mi je drago što te čujem, sve je OK, nadam se i kod tebe :)
    @Vitae - ja iz svega načinim komediju, a da si samo čula koji su komentari padali na licu mjesta. Društvo mi je bio jedan mali srednjoškolac, beat Zmajine kolegice. Baš smo se nasmijali. Kiša je padala na sitno po malo, obišlo nas po enti put nevrijeme :)
    @Manga - sve znam, zato sam i počela post - s Europom. Da smo nekoliko stoljeća bili zid Europi pred Turcima i omogućili im miran razvoj buduće demokracije, mirnu eksploataciju naših bogatstava i živo topovsko meso - to nadam se - svi dobro znamo (što bi Nosko komentirao - otišli bi Turci do Skandinavije). Zato smatram da ne moramo lizati guze Europi, jer nas i tako treba, no ne pod svaku cijenu i zbog sitnih i kratkoročnih interesa naše vladajuće klike. Baš je zgodno, što je iza tribine - crkva Sv. Terezije, koju je dala izgraditi carica M. Terezija, i uopće cijeli krug zgrada oko parka, uključujući Vojarnu. Nadam se da su to objasnili Europljanima. No, ne vjerujem da su im objasnili da je sve to carica izgradila na našoj grbači. Zgrade su spomenik jednog vremena, ali uvijek me podsjećaju i na drugu stranu medalje. Zato ne volim našu novopečenu "Terezijanu", svečanost u lipnju, koja me prvo podsjeća na vašar, a drugo - na ta vremena imperijalizma, koja mislim da ne trebamo slaviti.
    No, nisu ovi došljaci krivi, neka ih, oživjeli su grad, sportaši bi trebali povezivati ljude, bez obzira na politiku njihovih zemalja. :)
    @Luda Marta - Vrag će ga znat' kuda će vas strpat'. A i vaš trener šuti, čeka dva dana prije puta da nas svečano obavjesti - koliko ćemo coltati to prvenstvo. Tu ga čekam, ispast' će kao s putovnicama - 5 do 12... Znaš, lani mi se kupilo pomalo, ove godine mi pomalo puca, a na godinu ću - eksplodirat'. Samo mi nije jasno da taj klub nikad nema novaca, a ove godine ste bili samo na dva natjecanja. Da mi nije zbog Zmajina plivanja i društva vršnjaka na bazenu, ja bih sve to k vragu poslala, iskreno. Pusa draga moja, dok ne odem predaleko :)
    @Slave - :))) komentar je u tvom stilu dragi moj, rupica je najvažnija, a dečkiju, fala bogu, kao u priči. Samo ne znam - što s curama koje gađaju??? Ma priznaj da ti je "slatkica" iz Švedske upao u oči :)

    avatar

    11.08.2007. (21:58)    -   -   -   -  

  • Njofra

    Čujem da su Šveđani rasturili, fotke su ti super pozdrav

    avatar

    11.08.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • Dag Dagoberovic

    je'l se to meni čini da nije Paje bilo u blizini kad su se mogle lovit ove fotke dolje kao slučajno? :))
    pozdrav :)

    avatar

    12.08.2007. (08:59)    -   -   -   -  

  • fanny

    @1NJOFRA - jučer nisam bila, žao mi je, u stvari pojedinačno finale - bilo je najinteresantnije - a "slatkica" je bio glavna zvijezda :) No, ona kiša me držala u kući :)
    @dag - Pajo je imao posla, no kao da on meni smeta da napravim zanimljive fotke. Baš je komentirao da sam sebična, mogla sam nešto i za njega uhvatit' "slučajno". On je išao jučer na pojedinačno, no s fotkanjem se ne voli zamarati :) On je uhvatio pogledom - uživo :)

    avatar

    12.08.2007. (11:21)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Sve sam ti rekao u mailu pa se neću ponavljati. Pogotovo kad vidim da te čitaju i streličarski drugari onog analdera ;)

    avatar

    12.08.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    hahaha genijalno mi je kaj si fotkala tipove Lolll :))
    nego da, obožavam streljičarstvo, u srednjoj sam se pokušala upisati
    ali samo sam ja bila na listi, pa se odustalo, uvijek sam žalila :))
    pusa

    avatar

    12.08.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • fanny

    @H@ck - Istina, lijepo je vidjeti to u srcu našeg parka :) A ti si se trebao roditi u doba Robina Hooda :)
    @Manga - :))) znaš da sam ja tolerantna - dok mene nitko ne dira - i moje najbliže - tko voli - nek izvoli :)

    avatar

    12.08.2007. (17:57)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Dobro ti je reko tvoj Pajo...ništa za muško oko.A strelice u ženskim rukama su često Amorove strelice...hehehe!Koliko mi je znano Bjelovar malo malo pa centar nekog europskog događanja.
    Vama stvarno nije dosadno.Osmjeh ti ostavljam!

    avatar

    12.08.2007. (19:23)    -   -   -   -  

  • fanny

    @Daniela - opet si s nama :) Znaš da ja uvijek pronalazim zanimljive "pozadine". Tako sam se i ja upisivala na tečaj slikanja prije dvadesetak i kusur godina (uz žarku želju, voditelj je trebao biti naš bjelovarčanin - akademski slikar, tip je bio prezgodan), no javilo nas se čak - troje, pa tečaja nije ni bilo. Sad ga vode dva dede i jedna polovnjača, pa nekako nemam interesa :)
    @Magićna Noć - istina je, od ženskih natjecateljica - niti jedna za - okrenut' se. Vjeruj mi - ja bih se prva okrenula za dobrim ženskim komadom (bez primisli) - lijepo je lijepo :)
    Naša Đurđa se trudi da nas kultivira, pa joj ponekad i uspije :)

    avatar

    12.08.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...