Komentari

vivace1.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Baš sam te htjela pitati otkud si, ali sam pročitala i tvoj prvi post (a i onaj u sredini), pa sam zaključila da si iz Zg, ako se ne varam :o) Mislila sam da se možda kod nas u Os u Kauflandu dogodila ta krađa, iako, nije isključeno da ih ni kod nas nema. Ono sa nadzornim kamerama je sramota, jednom prilikom sam pisala o Metrou i Getrou kako imaju odredbu da se torbe ostavljaju u onim pretincima, a kraj istih piše da ne odgovaraju za ostavljene torbe i robu! Pa šta onda traže da ih ostavljamo kad je sigurnije da je torba kod mene, nego tamo (ili nije, sudeći po ovoj sramotnoj krađi?). :o) Žao mi je stvarno što vam se to dogodilo i mislim i ja da je upravo ona žena kradljivica, presumnjive su sve navedene okolnosti. Čitamo se i dalje :o)

    avatar

    10.08.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Strasno iskustvo i kako ono kazu, nevolja ne dolazi sama, tako da je nazalost neplanski i tvoja kartica zavrsila u tudjim rukama...jednom sam bila svjedok kradje novcanika, srecom vidjela gdje je novcanik sakrila ta osoba, te uplakanu zenu odvela i pokazala joj, te smo novcanik pronasle netaknut...kazem, srecom, jer nazalost, iskustva kao sto su tvoja su cesca...pozdrav, anna

    avatar

    10.08.2007. (18:55)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    cesto u trgovinama pise da su u trgovini kamere samo da bi se odvratilo lopove od kradje. cesto se postavljaju i lazne koje nisu prikopcane u nikakav sistem kontrole. zasto ? zato sto im je to preskupo.

    avatar

    10.08.2007. (23:41)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Da, niste ni prve ni zadnje, nažalost!
    A šta se kamera tiče....ts ts ts.....nemam riječi! za Kaufland bi to bila prevelika investicija! Zamisli koliko to košta! Grrrrr.....ja mrzim Kaufland, mada, priznajem da u njemu kupujem, povremeno.....Ne volim ih jer iskorištavaju radnike. I varaju nas na fino.
    I ništa ne opravdava krađu, nikakva neimaština. Ja radim na placu i često dođu i prose, kao za dijete....a ja onda odem i kupim djetetu banane! Ako je za dijete....nije problem, ali, "mama" obično baš i nije sretna! Hihihihi..... Moja savjest je čista, a i djete će pojesti banane. A raditi neće nitko. Pozzzz!

    avatar

    10.08.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • vivace1

    KINKY-iz Zagreba sam, a ovo se desilo u Kauflandu u Karlovcu. Mada mislim da su isti u Zagrebu, Karlovcu, Osjeku, Rijeci, Splitu...

    ROSSANNA-mislim da bi i ja reagirala kao i ti, anna, ali nisu svi isti. Možda je netko i vidio, ali nije se htio petljati.

    LIPA MARE-da preskupo im je, jer manjkove na inventurama ionako nadoknade sa plaća zaposlenika:(

    SUNCOKRETIĆ-to i ja radim, kad prose za dijete, ako idem iz kupovine dam nešto od hrane ili svratim u pekaru i kupim nešto djetetu, ali nikad im nije pravo. nažalost većina love koju naprose ode na cigarete, cugu ili mužu zlostavljaču:(

    avatar

    11.08.2007. (14:10)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Šokirana sam. Iako, čula sam već negdje da piše da imaju kamere, a da ih nemaju. A i u filmu nekom sam gledala da imaju lažne kamere koje zapravo ne snimaju. Joj, uvijek me strah da ne ću naći novčanik kad dođem na blagajnu. Ozbiljno. Znam da joj je novac bio bitan, ali ja bih izludjela zbog dokumenata, karica i ostalih sitnica koje imam u novčaniku.

    avatar

    12.08.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • vivace1

    VRAŽJA POSLA-Maji je isto za dokumente, to joj je sada dodatni izdatak, plus čekanje u redovima. Ajd uzeo netko lovu, ali što će mu pobogu dokumenti!? Neznamo da li su uzeti i bačeni ili možda otplovili u kanalizaciju.

    avatar

    12.08.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • Syzoep

    mene. Prvi od njih je rekao: "To mu je!" Drugi je rekao: "Tako je!" I cheapest refurbished laptop

    avatar

    21.09.2009. (03:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...