Komentari

int505.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • zacuden...

    nije mi jasno zasto skidas s interneta mjere svjetskih prvaka iz 2003.!!!koga to zanima (a malo je takvih) to moze i sam pronac, kao i sve drugo sto si napisao na blogu!!a s obzirom na to da nemas niti jednog komentara, zapitaj se malo je li ti potrebno trosit vrijeme na copy/paste...

    avatar

    11.08.2007. (18:33)    -   -   -   -  

  • Štibra

    Holger i Wolfgang su bili svjetski prvaci 2003. i 2005. godine i njihov trim broda danas prevladava u 505 klasi, čak toliko da su i australci prešli na taj trim u zadnjih par godina.
    Tekstove o trimu pišem kako bi imali uskoro cijeli trim dokument na hrvatskom jeziku koji će se pojaviti i na njemačkim stranicama. Pogledaj tekstove na njemačkom siteu, postoje prijevodi na engleski, finski i francuski. Ako pažljivo pročitaš tekst, vidjet ćeš ne radim prijevod njihovog sitea, već dodajem što više informacija o pojedinim sistemima, a dajem referencu na njihovu trim tablicu sa točnim vrijednostima. Usput, mogao bi se potpisati kad stavljaš komentare :)

    avatar

    11.08.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • Ivo

    Mislim da je ovo što Štibra radi super. Kod nas baš i nema ljudi koji se kao on trude popularizirati jedrenje u malim klasama (i to ne samo kroz blog). Samo tako i dalje! Da ne ispadne da nemam i zamijerki - ne sviđa mi se ovaj blog engine, pogotovo nedostatak RSS-a.

    avatar

    13.08.2007. (12:56)    -   -   -   -  

  • Štibra

    RSS postoji, isprika što nisam stavio link negdje sa strane, sad ću:
    http://int505.blog.hr/rss.xml

    avatar

    13.08.2007. (20:36)    -   -   -   -  

  • dado

    Rale samo naprijed!
    Začuđen valjda je vjerojatno bio na nekoj điti pred koju godinu pa mu mnoge stvari nisu jasne. Samo ti piši, uskoro ti se i mi priključimo!
    P.s. brod je dobio ime - zove se po najljepšem dijelu ženskog tijela - Sisa.
    Na špinaker ćemo nacrtati lijepe ženske grudi. Živi modeli su dobrodošli.

    avatar

    21.08.2007. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...