Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Crnobijeli svijet

    Pa zar slično nije bilo i sa ministarstvom jadranke kosor, kad je zatraženo od nje da se objavi spisak branitelja?! Kaže žena da ne može, pače ne smije!!!!! Kako ne smije?! Koji joj to zakon brani? Nijedan, ali to je jedini način da sakrije svoju sramotu, nesposobnost i nemoralnost od koje je sazdana!

    avatar

    09.08.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Ja mislim da on za one koji ga plaćaju sasvim solidno radi svoj posao, a čak je i sasvim primjereno kvalificiran, i simpatičan, kada ne govori :)

    avatar

    09.08.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • delnice

    hahaha!!!
    stari moj, a šta drugo reć na ovo nego se nasmijat..
    lupeži bili, lupeži ostali!!!

    avatar

    09.08.2007. (23:23)    -   -   -   -  

  • Portparol

    Tako i treba s ovcama.

    avatar

    22.08.2007. (08:16)    -   -   -   -  

  • Bivsi

    "Crnobijeli svijet" ! Znas koji Zakon brani javnu objavu Registra ? Ne znas ? Cudno pa tvoja SDP-ovska gamad ga je donijela, unatoc protivljenju 2/3 drzave - to ti je Zakon o zastiti osobnih podataka i utajenju JMBG ! Dakle, svakog pojedinca upisanog uRegistar bi trebalo pitati i dobiti potvrdu da pristaje da mu se ime objavi ! Uostalom sto ti majmune imas sa braniteljima ? Kuzis blesane ? A to je samo sitnica prema svim sranjima koje je koalicija sa SDP-om na celu drzave napravila, jos se i danas ta sranja pokusavaju ispraviti i njihovi dugovi otplatiti (jos se kamate otplacuju) ! Zato su i izmislili pricu o pljacki u privatizaciji i izbacili nekoliko HDZ-ovih imane kako bi prikrili svoju otimacinu i upropastavanje drzave koja je stvorena unatoc njih ! A na onoj rang listi najvecih tragedija ove drzave, je svakako i bez ikakve konkurencije postojanje ovakvih idiota kakav si ti !

    avatar

    27.02.2008. (13:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...