Komentari

vatrenadjevojka10.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Riona

    Sviđa mi se pjesma, vjerojatno govori o tom životu,jel da? Uvijek sam se divila ljudima koji mogu smisliti tako lijepe pjesme, a ne ko pola oni što se vrte po televiziji, a riječi uopće nemaju smisla, nemaju veze s vezom. Ja sam uvijek bila nekako više naklonjena pisanju na dugo i široko, ali jako cijenim lijepu pjesmu :)

    avatar

    08.08.2007. (19:20)    -   -   -   -  

  • very HOT boy

    Čitao sam ja tvoj blog, ali ne sve postove, a ono što sam pročitao mi je stvarno prekrasno!!! Vidi se da si full osjećajna (a to mi se sviđa)!!! Ja sam iz Zagreba! A kako se zoveš??

    avatar

    08.08.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • miss21

    Nije sad bitno kako se zovem.Napravi ti blog pa ćemo pričat...Drago mi je što ti se sviđa moj!

    avatar

    08.08.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Riona

    Ne poznajem te kao osobu da bih ti točno mogla ukazati na eventualni neki problem, ali velik dio leži u stavu. Stav koji imaš je ono što te prezentira druga, vidjevši tvoj stav oni donose neke zaključke o tebi, i nikome ne smiješ dozovliti da se prema tebi ponaša kako ne bi želio da se drugi ponašaju prema njemu. Ne znam kakva je tvoja ljubavna priča jer nisam sve čitala, ali jesam post u kojem pišeš da te netko prevario... dobro je što mu nisi oprostila i što mu se nisi vratila, jer ako je jednom učinio tu grešku, dogodilo bi mu se opet. Pitaj me konkretno za neki savijet, možda ću ti moći dati zadovoljavajuć odgovor!!

    avatar

    08.08.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • my dream is to fly_*

    jako lijepe riječi..eo ekipa ti je sve rekla..
    još da dodam da nije tako utješno..
    ali nisi ni prva ni zadnja...

    "nikoga nemožeš natjerati da te voli..
    sve što možeš je voljeti..
    sve ostalo je do osobe da shvati da si vrijedan ljubavi.."

    avatar

    09.08.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • Tina. ^^

    Bok hvala ti na komentarima i ja sam bila na Zrću i na Šimunima, Caski... Bilo mi je super! Blog ti je odličan a pjesma još bolja.Pozz :)

    avatar

    09.08.2007. (09:50)    -   -   -   -  

  • Tina. ^^

    I jako mi se sviđa stil na koji pišeš

    avatar

    09.08.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • zmaj sreće

    Ja gajim veliku ljubav prema pisanju.Pjesma je divna i osječajna. Sviđa mi se.
    Evo i ja sam na svom blogu napisala pjesmu u rimi a radi se o Suncu.Mogla bi ti se svidjeti kao što se meni sviđa ova.I još nešto.Upravo moj zadnji a možda i predzadnji bude kad buš ti čitala govori o ljubavi.Ja se nisam zaljubila ali mi je jednostavno došlo pa uvijek možeš svratiti i komentirati.

    avatar

    09.08.2007. (09:55)    -   -   -   -  

  • emotivna

    ako ova pjesma govori o tvom životu onda ti samo mogu reći da možeš sčlobodno hodati ulicom uzdignute glave i puna ponosa!!!! a ako nije o tebi, svejedno je pjesma prekrasna :) pozz!

    avatar

    09.08.2007. (10:05)    -   -   -   -  

  • zmaj sreće

    hvala na komentaru!Još jednom pohvaljujem tvoju pjesmu.Poznajem osobu koja ti je komentirala pod kutak moje mašte.Mogla bi ti dati dobre savjete jer ona baš kao i ti obožava pisati.Jako mi je draga osoba a svi koji ju poznaju jako je vole.Pročitala sam i post o prvoj ljubavi.Dobar je premda i ne baš pre pun sreće.To je moje mišljenje koje ne mora bit točno.Mnogo sam mlađa od osobe koja ti je odlučila pomoći savjetima ali ipak znam da boli kada ljubav propadne.No ok.Nadam se da kad uskoro napišem novi post da češ svratit i komentirat.pozz

    avatar

    09.08.2007. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...