Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Zvuči zanimljivo ono o e.l.f. kozmetici, samo, u RH toga vjerojatno još nema, a pitanje je hoće li ikada i biti :o) Neke se proizvode doista isplati kupiti jeftinije jer nema nikakve razlike od nekih višestruko skupljih. U to sam se, primjera radi, uvjerila i sama s lakom za nokte Miss Sporty koji se može kupiti u DM-u. Kupujem uvijek istu nijansu, 602, svijetlo-mliječne boje, mat, s kojom mi se najviše sviđa izgled noktiju i pokazao se boljim od svih drugih lakova slične nijanse koje sam ikad kupila. A kupovala sam stvarno svakakve - od skupih, preko srednjih, do jeftinih. Ne guli mi se, ne gubi sjaj, jedino ga moram obnoviti kad nokat malkoc izraste, pa se vidi odmak od kožice. A košta oko 13kn. No dobro, definitivno ima i primjera jeftinog smeća koje se ne isplati nikako. Nevezano uz temu, ali kad smo već kod kozmetike, moram reći da sam jučer kupila Fruttinijev Body Sorbet Raspberry Cream i pohvaliti ga jer se savršeno brzo upija, koža je glatka i miriše mi po malini još i danas ujutro. Kakav je dugotrajni učinak, vidjet ćemo. Netko isprobao? :o)

    avatar

    17.08.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Nije kozmetika, ali je njega tijela (iako, imaju neke lip gloss) jeftino (relativno), a dobro, trenutno mi je Soap & Glory, od iste zene koja je osmislila Bliss (Marcia Kilgore). Posto je sve u Bliss marki skupo (body butter je 22 funte!!), onda mi je S&G next best thing. A i mirisi fantasticno, pogotovo body scrub (Flake Away) i The Righteous Butter za tijelo.

    avatar

    17.08.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Ha ha ha, mužić ljubomoran na reklamu, sjajno nešto! :)))
    Mislim da ću prije ili kasnije do ovog doktora u Beč :)))

    avatar

    17.08.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • vivace1

    Foru sa kupovanjem jeftinog da isprobam nijansu, a onda investiram u skuplje, koristim već dugo. A nakon što sam isprobala nebrijeno skupih krema, maski, regeneratora moja kosa i ja oduševljene smo jeftinim reell`e regeneratorom, primjer da cijena uvijek nije proporcionalna sa kvalitetom.

    avatar

    18.08.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hm a jel ovaj doktor u becu smanjuje grudi :))) ???

    avatar

    19.08.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Evo i mene malo, nisam se dugo javljala, bila sam na godisnjem, brzo je prosao...
    Isprobala sam tekući puder "Essence" iz DM-a, slučajno, nisam imala bas previše love pa sam odlucila probati tu "jeftinu varijantu", mislila sam samo privemeno do place! Puder me ugodno iznenadio, moj izbor je "Clear&mat oil-free" tekući puder, ne mogu se sad sjetiti koja nijansa, stvarno matira i nijansa je OK, nije neka nestvarna, sam sto sam ja izabrala onu malo ruzicastu, inace vise volim beige nijanse zato što imam malo crvenkasto lice! Stvarno matira (to mi je bitno zato sto mi je masna T-zona), i postojan je, ali ne nosim ga preko dana zato sto nema SPF! (JJA mislim da je ovo tvoj utjecaj na mene :)
    Sviđa mi se e.l.f ali dok i ako to dode kod nas...
    Svida mi se post o Njemačkoj, bila sam neko vrijeme tamo, kratko kod neke obitelji, i stvarno su mi se svidjeli. Obiteljski su ljudi, ugodni i posteni! Super mi je ova stvar sa biciklima, da barem to ima kod nas! Cesto idem u neke vece gradove ali mi je tlaka guzvati se u tramvaju ili voziti autom po toj guzvi, lakse se vratiti biciklom ako negdje zalutas nego autom :) Obozavam fina peciva, mmm, i volim uvijek isprobati nesto novo od hrane.
    Ne znam zasto, ali Njemacka mi se nekako cini kao "obecana zemlja", sve je nekako sredeno, ne mislim samo na okolis, zna se sto se moze, kada se moze i zašto se moze odnosno ne može! Sve ima svoj red a to volim! Ali to je iz moje prespektive gdje moramo uzeti u obzir da sam razocarana stanjem u nasoj drzavi. Kod nas je ovo sve tu jos Balkan! Kao prividno idemo na bolje, ali sto vrijedi kad oni gore u Vladi ne gledaju dobrobit drzave i ljudi nego kako ugoditi sebi, npr. uzimati mito ili kamatariti, i sto je najbolje to se kod nas niti ne kaznjava, sto mi je neshvatljivo!!! Ovo je stvarno neiscrpna tema...
    Pozdrav!

    avatar

    20.08.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • tyche

    Ja moram priznati da uopce nemam favorite tvrtku, sve mi je u kozmetickoj torbici izmijesano, svi moguci proizvodaci . Neki dan sam se neugodno iznenadila kupivsi Rimmel crnu olovku za oci - na kozi koja mi uopce nije masna sve se razmazalo u roku od par minuta na pregib kapka.... Obicno uvijek koristim Manhattan koji je dobar i nije skup. Kod mene je metoda pokusaja, sto se pokaze dobrim, gotovo nikad ne mijenjam.

    avatar

    20.08.2007. (17:38)    -   -   -   -  

  • tonka

    Redovito čitam tvoje postove o kozmetici i sad sam odlučila ostaviti komentar - puno hvala na tome, puno sam naučila od tebe, počela sam razmišljati o stvarima koje stavljam na sebe i sad uvijek čitam popis sastojaka. Pozdrav!

    avatar

    23.08.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • ljelja

    :)))

    avatar

    23.08.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    morat cu razmisliti o toj elektricnoj cetkici. Zvuci primamljivo no nikad me nije inspiriralo da probam. Sparne pozdrave saljem :)))))))))))))))))))))

    avatar

    24.08.2007. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...