Komentari

pianissimo.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


 • NeViNaScE

  Svatko od nas ima mračnu stranu, ali ne valja kad taj mrak nadvlada svjetlost . . .

  avatar

  09.08.2007. (13:38)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  ej, zašto se malo ne reklamiraš, baš sam sad proprčkala po tvom blogu (jednom kad budem imala vremena cijelog ću pročitati), ovo je žalosno da nema mnogo komentara na ovako super postove :(

  avatar

  09.08.2007. (13:41)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  stavila sam te u linkove, možda pomogne ;)

  avatar

  09.08.2007. (13:42)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  pusaaaaaaa ;))))))))))))))))

  avatar

  09.08.2007. (13:42)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Baš mi je drago da si me pitala to za reklamiranje, jer i ja ponekad razmišljam o tome, nekako kao djetetu bude mi žao kad ne nađem niti jedan komentar. Ali...ono što postane masovno, postane i komercijalno i sam stvaratelj više ne teži stvaranju zbog stvaranja, već zbog čitanosti. Izgubi se Duh. Tako da one koji čitaju moje riječi smatram počašćenima i posebnima jer su baš oni našli ono što čitaju rijetki, što možda zvuči samodopadno i bahato, ali rijetko tko razumije moje riječi i većina samo nestane u magli. Oni koji ostanu, ostanu jer su to zaista željeli.

  avatar

  09.08.2007. (15:48)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Što bi se dogodilo kad bi tvoj "mrak" nadvladao tvoju "svjetlost"? Sto je tvoj mracni dio, koje karakteristike?

  avatar

  09.08.2007. (15:49)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  Sviđa mi se odgovor... Ja mislim isto.

  A šta bi se dogodilo kad bi moj “mračni” dio nadvladao moju “svjetlost”... ej Dakota pa ja nemam mračni dio, ja sam svjetlost ... ;)
  Dobro, dobro, evo priznajem... moja mračna strana je ta što ja mislim ne ne ne mislim nego ja znam da sam savršena. A kad bi to prevladalo hm hm... ne znam što bi se dogodilo, a možda ta strana vlada!?! Moram priznati da si me zatekao s pitanjem, možda je odgovor prekratak...ali napisala sam prvu misao, možda sam trebala ostaviti za kasnije i dobro razmisliti ali nek ovaj put ide ovako.
  A koja je tvoja mračna strana?

  avatar

  10.08.2007. (08:53)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Pod mračnu stranu spadaju sve moje negativnosti, odnosno nesavršenosti: sebičnost, samodopadnost, lijenost, reakcija umjesto akcija, vječno traženje koje zanemaruje stvaran život, traženje potvrde od drugih, odustajanje, hladnoća, neprepuštanje Ljubavi, egoističnost, proračunatost (ovo pogotovo, ponekad sam proračunat do najsitnijih detalja, pogotovo kad želim osvojiti neku djevojku), nemarnost, nervoza, nemir, prežderavanje, česti "status quo", nedovoljno snage da se rade konkretne stvari, nevjera...a najgore mi je od svega što rijetko kada uzmem konkretan problem i konkretno ga riješim!

  avatar

  10.08.2007. (12:03)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Kontrolirati? Jesi li ikada pokušala neku svoju naviku kontrolirati? Meni je to počesto kao Sizifov posao, kad misliš da si došao do vrha strmoglaviš se vrtoglavo natrag. Uf!

  avatar

  10.08.2007. (12:08)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  Kontrola??!!?? Mrzim taj izraz i ne volim sputavati (kontrolirati) svoje navike..pozitivne ili negativne... To nikad, bit ću što jesam, i imati loše navike ili dobre (ovisi iz kojeg kuta gledaš) ... vidit ću kako sam raspoložena!

  Kako si ti raspoložen Dakota? Jesi sretan?

  avatar

  13.08.2007. (08:28)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Na trenutak sam beskrajno sretan, a onda u nekom drugom trenutku užasno, iskonski tužan.

  No, kad osvijestim odakle sam došao i kamo idem i što radim ovdje, čini mi se sve to urnebesno zabavno i nevjerojatno sigurno, osjećam neopisivu sreću i slobodu.

  A ti, zašto si ti "nevinašce"?

  avatar

  13.08.2007. (11:18)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  Sviđa mi se kako razmišljaš Dakota!
  Imam osjećaj da imaš neki "viši cilj", jesam li u pravu?

  A ja sam "nevinašce" eto tako, naziv je malo provokativan i zato mi se sviđa,a na trenutke se i osjećam baš nekako naivno i nevino! Ma ja sam ti veliko dijete!

  avatar

  13.08.2007. (13:27)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Da li postoji samo jedna jedina stvar koju ste željele cijeli život?

  avatar

  13.08.2007. (14:23)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  Tri dana razmišljam o ovom pitanju ...i ne znam odgovor ... jer u mom sličaju ne postoji "samo jedna jedina stvar",ako ostvarim jednu želju odma se automatski stvori druga i onda ispočetka u začarani krug...

  avatar

  17.08.2007. (08:28)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Ljepota u željenju, za mene, je u tome što kad iskristaliziraš jednu želju i pošalješ ju u Svemir, ona se puno brže ostvaruje nego da šalješ klupko želja koje nisu razumljive niti samima sebi. Pokušaj, izaberi samo jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti, heheheh...šalim se. Izaberi jednu želju, željicu, pošalji i čekaj...pa javi.

  avatar

  06.09.2007. (09:53)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  a tooo, šaljem šaljem i znaš šta??? Strah me ... bojim se toliko puta nešto poželjeti jer imam osjećaj da mi se ostvari sve što poželim ... I ponekad se pitam koja je cijena tih mojih želja, jeli moguće da mi se sve ostvaruje i hoće li mi se nešto loše dogoditi ako se to tako nastavi! ;)

  avatar

  06.09.2007. (13:37)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Hm, loše. Čak i kad doživim nešto loše, ja znam da će mi to u budućnosti donijeti nešto dobro, jer većinu vremena osjećam da sam okupan Bogom/Boginjom. Ionako samo percipiram stvarnost a ne živimo ju doista. Tako da stvarnost ovisi o kutu gledanja. Ako ti se ne sviđa nešto, samo promijeni kut gledanja, bar ja tako. He!

  avatar

  06.09.2007. (13:42)    -   -   -   -  

 • NeViNaScE

  ja to svima oko sebe stalno govorim, da ne postoji loš događaj i da je to samo stvar kako gledaš na taj događaj!

  avatar

  06.09.2007. (13:46)    -   -   -   -  

 • Dakota

  Eto, predivno, onda sve znaš! Nastavi to govoriti ljudima...i promatraj. Baš sam sretan kad ima i drugih koji tako razmišljaju!

  avatar

  06.09.2007. (13:51)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...