Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • mojobrok

    Ni hobotnica nema kičmu pa živi, dok ne umre, a tada zna biti i toća :)

    avatar

    08.08.2007. (09:51)    -   -   -   -  

  • edo

    To nam je u genima, još od stoljeća sedmog, a i prije.. ;))

    avatar

    08.08.2007. (11:40)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    koji si ti konjuktivitis....... sramota me ako ovo procita koji Rvat iz amerike koji je s najvecim idealima slao novac za pomoc,a mogao je i bez toga,kada procita ovakva sranja dokonih komunjara...jea!!! nismo svi ovakvi,jebiga nijedan narod nije savrsen..

    avatar

    08.08.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • malisa

    A DrIvo oće pa oće (on to naprosto oće) šta prije u NATO - pa da i vriće počnu šta prije stizat. MA SA MESICEM JE SVE POCELO. PRVO JE ODJEBO AMERE KAD SU MU NUDILI DA UDJE U NATO REKAVSI KAKO TO NEMOZE TRAZIT OD HRVATSKIH SINOVA JER SE TO KOSI SA USTAVOM KOJI KAZE DA SE HRVAT IMA BORITI SAMO U HRVATSKOJ I SAMO ZA HRVATSKI TERITORIJ. JER KAKO KAZE VOJSKA JE STVORENA DA BI OBRANILA ZEMLJU OD NEPRIJETELJA A NE DA BI OSVAJALA ILI SUDJELOVALA U ORUZANIM SUKOBIMA DILJEM SVIJETA. JER NICIJI RATOVI NISU INTERES HRVATSKE. DA BI POSLJE OKRENUO VIOLINU DRUGACIJE I POCEO SVIRATI KAKO BUS KAZE. NAPRICO JE HRPU STVARI KOJE NEMAJU VEZE SA STVARNOM SITUACIJOM . OVO CE MO DOBIT ZA UZVRAT ONO CE MO DOBIT, A STO CE MO IZGUBIT O TOME NIJE NI SLOVCA REKO. AL JE ZATO SVE U DETALJE NA SVOM BLOGU OBJASNIO CNN IDITE TAMO PROCITAJTE O TOME I STVARI CE VAM BITI JASNIJE. UDJEMO LI U NATO NAJEBALI SMO TOTALNO. NE PRATIM POLITIKU U ZADNJE VRIJEME, AL AKO KAZES DA SE IVO ZAUZEO ZA TO DA UDJEMO U NATO ON JE ZAKASNIO. MESIC JE BIO PRVI KOJI JE IZNEVJERI SVAKOG PRAVOG DOMOLJUBA KRSECI USTAV. JA MISLIM DA JE ON PRVI KOJI TREBA DA STITI USTAV I A AKO USTAV KAZE DA HRVATI NEMAJU STO TRAZIT KAO RATNICI IZVAN DOMOVINE ONDA TAKO TREBA BITI.

    avatar

    08.08.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • MaliMujo

    Eto, slažem se s napisanim. Toliko da sam napisao i kod sebe post sa sličnom temom ili sam se samo malo nadovezao. Lijep ti pozdrav!

    avatar

    08.08.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Prije svega Alka je bila uvik uz svaku vlast, to što su se malo kurcakali par godina kad je špina prisušila vratila se državnim jaslicama i odje... je onih par huškaća, tako da je ovogodišnja bila ka da si na nedijnoj misi....kako ćeš slaviti Oluju kad nam oni koji bi tribali bit pokretaći parade mislin na naše generale pljuji jedni po drugima i ko će koga više ogadit kroz novine, Srbe i njihove komentare triba ignorirat jer oni to moraju komentirati jer će im uskoro dolazit računi na naplatu a ovako bar jednom godišnje pokazuju da misle na njih.....ulazak u NATO te ne obavezuje da ućestvuješ u bilo koju akciju...

    avatar

    08.08.2007. (20:32)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @konzervativni, komunjara ti je ćaća. a te pare šta su ih naši slali - eno ti đenerala Zagorca pa ga pitaj di su te pare završile. a najveće ideale prijatelju je ima onaj ko je na fronti bija i tamo život ostavija. zato borati ne seri kad nemaš veze s vezom.
    @mališa moj, šta se mene tiče sve bih ja njih redon umisto naših dečki - u Kabul. pa nek se tamo dogovore tko je predložija, tko je inzistira - a tko je Bushu u WCu asistira.
    @grintavac, sve ok, ućemo u NATO i jebat Bushu mater. a onda će Bush nama. čik pogodi - tko će najebat?

    avatar

    09.08.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • MaliMujo

    Eto, isprika od mene na zamjeni spola, nije bilo namjerno nego se zanio dobrim tekstom, pa ništa drugo nisam ni gledao. Neće se više ponoviti, a čitam te i dalje. Samo naprijed!

    avatar

    09.08.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • lud ud

    eto me sutra, nosit ću crljeni gariful u reveru. kad ugledam neretljanku s junačkim lijevim grudom, znat ću da si ti to

    avatar

    10.08.2007. (13:41)    -   -   -   -  

  • vilenjak

    Ali Modesti sad je bio Dan Oluje... da nije bilo američke pomoći još bi Babić bio u Kninu. Dugujemo im.

    avatar

    10.08.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @vilenjak, a šta je G.I.Joe oslobodija Knin? prijatelju ajmo malo razlikovat konkretan angažman na terenu - od logističke pomoći u zaleđu. ne dugujemo mi nikome ništa, a pogotovo im ne dugujemo topovsko meso. ako su baš cjepidlake - možemo i mi za Afganistan ka i oni za Oluju. savjetovat.
    evo ja ću prva i to besplatno - Ameri biž´te iz te planinske vukojebine jer ako je Aleksandar Veliki nije pokorija, ako je Sovjet nije pokorija, ako je niko nikad u povijesti nije pokorija nego su redon tamo lomili kičmu - e nećete borami ni vi. a isto van vridi i za Irak.
    eto prijatelju vilenjak, dug otpisan.

    avatar

    12.08.2007. (17:00)    -   -   -   -  

  • kabulske price

    Nije u Kabulu ni tako lose...

    avatar

    16.08.2007. (06:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...