Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • BOLESLAV

    Obrazi mi se zažare kao oganj kad pomislim da se takve stvari događaju po redakcijama. Jadan moj sestrić koji je na fakultetu političkih znanosti tek počeo študirati novinarstvo. Zna li taj malac što ga sve čeka!?

    avatar

    07.08.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • cveba

    ...ma vidi ti sto Magda ucini od povodljivog Neshe na uzici..:-)

    avatar

    07.08.2007. (16:37)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ho, ho, ho, Cvebs iz Tarzanije se javio! Veli se povodac, da skratimo čupri, ali, važnije od toga jest da sam sad mirniji: sve su mi ovce i koze na broju! Već sam se uplašio da su te oteli crni ljudi negromati ili kakvi oranž outanzi ali da nitko ne želi platiti otkupninu, a otmičari polako uviđaju koga su oteli i s kime bi morali imati posla! Drago mi je da su moji strasi neutemeljeni.
    Ke nova, draga? Kako je bilo na jugu? Kako je prošao odmor? Jesmo li u Africi ili jezdiš po svijetovima?

    avatar

    07.08.2007. (17:47)    -   -   -   -  

  • cveba

    na jugu je bilo finog maestrala, a u ovoj drzavi koja nije drzava nego tri svojataju da su jedna momentalno stolujem u Puntlandu, Garowe ( vidi onaj tvoj Google iz vasione ), neugodno i preglasno puse pustinjski vjetar, gledala sam jutros jednu grlicu koja je probala protiv pa je lebdila u mjestu gotovo cijelu minutu dok nije nasla rupu u struji i tak, halucinantno uglavnom.

    P.S. Zao mi je sto je dolje kod nas sve gorilo. Trebalo bi Herostratu poruciti da se mani Njegosa i devetnaestog stoljeca.

    avatar

    07.08.2007. (18:10)    -   -   -   -  

  • markiz

    Gadno je danas raditi u tabloidu, gaće svakodnevno nemilice padaju, uostalom kao i maske. Čujem bit će skandala zbog redakcijske Sodome, navodno će Jelibor platiti zato što je trpao papagajku.
    U pomanjkanju kvalitetnijih ljetnih vijesti (osim, naravno, požara u Dalmaciji) morat ću se zadovoljiti spolnim skandalom te odvratne, prokazivačke, tračerske gamadi.

    avatar

    07.08.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...