Komentari

partizana.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • clockworkorange

    ...ma znam.

    avatar

    06.08.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • Zlica Nuica

    kada bi mi se nešto dogodilo i kada se ne bi bila u stanju brinuti za svoje dijete - nakon mame moje - ti bi bila iduća kojoj bi povjerila svoje dijete.

    avatar

    06.08.2007. (20:24)    -   -   -   -  

  • Suputnica

    dakle Koka je pristala da uzmes Rockovu spermu? :)
    ja mislim da bi ti bila bas super mama.

    avatar

    07.08.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Znaš, ja mislim da te ne treba biti sram. Znači, recimo, mogla bi uskoro (ne mislim baš doslovno uskoro) doći bebica? Joj, pa super. :-))) Uvijek se raznježim na bebice. Susjedi su neki dan postali baka i djed pa uživam gledajući slike malene curice.

    avatar

    07.08.2007. (20:25)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Ne treba te biti sram, takve male zavisti su normalne... Nadam se da će ti se situacija brzo razjrešiti i da ćeš i ti uživati u iščekivanju svoje bebice... bez obzira na način... :-)

    avatar

    07.08.2007. (20:38)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Na Jugu 2. Na kraju Divaltove.

    avatar

    08.08.2007. (10:07)    -   -   -   -  

  • Jana

    Ja ne da znam nego sam sigurna da bi ti bila odlična mama! Pusa!

    avatar

    08.08.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    razmisli, razmisli - negdje na relaciji htjeti i moći, pa na relaciji moje želje, djetetove potrebe, pa na relaciji svijeta u kojem živimo, pa na relaciji dijete kao beba slatka, mala, buclasta s kojom se igram i šetam, a sve skupa traje puno prekratko u odnosu na sve ostalo što nije ni slatko ni malo, pa na još milijundvjestoosam drugih relacija koje sve odgovaraju na pitanje ZAŠTO želim biti mama? Zato što mislim da bih ja bila dobra mama pa to želim dokazati? Hm...uvijek je dobro preispitati MOTiVE za neku akciju PRIJE samog čina...poslije bude puno prekasno....sretno! :O)

    avatar

    09.08.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • Žaklina u raljama života

    sestrična rodila, pomirila se nakon jednogodišnjeg prekida veze, svadba iz snova, kuća iz snova, ljubav još od 16. godine.
    prvu bebu su izgubili, zato je ova posebna
    kada sam saznala da je rodila okrenula sam se na peti i zalupila vratima sa suzama u očima
    A ja???????
    koliko sam sretna zbog nje, nesretna sam zbog sebe i to kod sebe mrzim

    avatar

    12.08.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • Bandita

    Mislim da je tvoja reakcija potpuno normalna i ljudska, makar ona trajala jednu milisekundu.
    Za dijete ne možeš nikad imati "pravo vrijeme". Uvijek će biti nešto što još možeš napraviti/kupiti/otputovati negdje i slično pa odgoditi stvaranje potomstva. Kod vas je nažalost malo zeznuto što se to ne može dogoditi spontano nego uz pomno planiranje ali ni to nije razlog da se odgađa do besvijesti.
    Teško je reći što učiniti. Ne možeš je nagovoriti ako još ne želi, a vrijeme ide i ti ćeš sve više i više željeti a ona će tko zna koliko odgađati.
    Evo iskreno ne znam što predložiti osim držati ti fige da ti se želja što prije ostvari.

    avatar

    14.08.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  • Mo'šmislit

    Bit ćeš super mama!

    I sad vidim da je Bandita baš fino sročila ono što sam htjela i sama reči.
    Zeznuto je kad nema sperme u sexu, onda di se nemre "dogodit" sve i da želiš... A odlučiti namjerno "napraviti" bebu.... onda nikad nije dobar trenutak.

    E, a vjeruj mi: s bebom i dalje sve možeš (nakon što se oporaviš od poroda), možeš i putovati i kupiti i napraviti... bude malo kompliciranije nego što je nekad bilo, al i dalje je izvedivo.
    Beba košta puno, al zato su tu rodbina, prijatelji... Malo love pod jastuk, pa brdo robice dobiješ... ne znam,.. ja sam se jako bojala da nećemo imat love za niš, al prevarila sam se...
    Prije Miceka baš nisamo imali para, da ne pričam da je trebalo uvest plin, centralno grijanje, sredit kupaonicu (cca. 22.000kn - fala Bogu, Amexu i ratama), a onda porodiljna naknada - prvo dvije tisuće kuna manje u kućnom buđetu, a sad se, nakon šest mjeseci, plača prepolovila, no i dalje imamo sve što nam treba!!! I dalje nekako uspjevamo poplačati sve što moramo, imamo za pelene, papicu za nas i Miceka... Iako imamo manje para nego prije, ja zbilja ne kužim da nam negdje fali!

    avatar

    20.08.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • Nisam ja odavde

    Hehehehe, ljubek, izgleda da sam dirnula žićicu, viš kad bi bilo "as simple as that" onda te ono o čem si tu pisala ne bi nerviralo :o) Il te zapravo ne nerviraju drugi ljudi, nego ti sama sebe? To bi mi već bilo poznato iz vlastitog iskustva :o) Pusek.

    avatar

    21.08.2007. (07:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...