Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • somadollara

    novosti, online radio, vicevi, smiješne slike, sanjarica, horoskop, igrice... Cum N S :) Pozz

    avatar

    07.08.2007. (15:51)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Moja isprika..iako obećah doći i ja ,ali zaista ..ne zamjerite mi ;dug je put ..naprosto iscuri snaga a i drugih obveza i razloga ima podosta ,pa neću ovaj put.. ništa ...dobar provod .Nego ....odmah bi pouzećem naručio (1 kom. "Bogova" i 1. kom ."Samih na Svijetu") ili ..možete li menbe ,a svecijenjeno čitalaštvo odmah uputiti gdje .preko koga i kako naručiti.

    avatar

    10.08.2007. (07:41)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Zbirke Istrakona i Festivala fantastične književnosti mogu se naručiti kod izdavača, Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu, na telefon 052-624-333.

    avatar

    10.08.2007. (08:41)    -   -   -   -  

  • Sponzoruša

    Ali će se moći kupiti i na licu mjesta, ja se nadam?

    avatar

    10.08.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • lulallay

    Spasiba na informacijama !!!

    Who loosing control?

    Čemu knjige ? Ne očekujte previše od knjiga ? Same po sebi neće vam otvarati nove svjetove na način kako ste vi to zamislili. (Ovo sam odavno pročitao i ne sjećam se točno gdje)
    No..uzmete li ,kupite li (ja to nisam učinio ..samo sam pio kavu u kafiću i pronašao na stolu) ovaj današnji 24 sata ( 3 kune) na 16-toj strani možete vidjeti veliku sliku ubijenih gorila parka Virunga. Sa strane su se policajci slikali skupno valjda za uspomenu na učinkovitu akciju uhićenja krivolovaca. Gorile mirno spavaju vječni san pravednika ,a ja znajući kako su ovi malobrojni rođaci nam u prirodi tiha i skromna porodična bića koja u svojoj planetarnoj krivici nisu niti "mravca zgazila" i kako to tamo nipošto ne leže ustrijeljeni pripadnici Tucija ,Hutua i kakvih drugih pripadnika neprijateljske vojske sa slika koje po vanjsko -političkim rubrikama možete vidjeti svaki gotovo dan ,ja mogu jasno nazrijeti ,razumjeti "zastrašujuću" dimenziju ove fotke.
    I sad na slijedećoj (18) strani imamo nekakvo meso na prodaji Konzuma ,pa slijedećih potom 6 čak stranica idile Dr.Fuck-a Kovacha i njegovih uljuljkivanja na Karipskom pijesku čiji bi sapunski osmjesi trebali ublažiti planetarnu jezovitost prethodnih slika .Moj aplauz uredništvu 24 sata.Gospodo uspjeli ste privući i zaraditi pri tome...("Kakva egomanija " -rekao je Bruceu Wagneru C.C prilikom intervjua "odvratno ali fascinantno!!"
    Hoću reći....ako mlada osoba koja po prirodi stvari "upija" sve oko sebe (90% vizualno) ,a nije nikada otvorila stranice jednog R. Bacha ,Exuperya ,nije počela sa Malim Princom ,Livingstonom etc...(i sad bi tu trebao nabrojati stotinjak blještavih i besmrtnih naslova) i sve svoje informiranje svede na "Ples sa zvijezdama" i "Mijenjam ženu" te listanje ovakvih jezovito-maloumnih novinskih izvješća (a po posljednjim je anonimnim anketama samo 3-5% Germana priznalo da je u posljednjoj godini pročitalo više od jedne knjige..oh,ne.. zar i ti sine Kurte?) što dakle imamo ,rezultat?...kakvog to mutanta ,kakvu dobitnu kombinaciju 21.stoljeća dobivamo,Što? Nije istina? U provinciji možeš biti samo nijemi svjedok rasta populacije potonjih. Posvećeni su svedeni na minimum bez obzira na balade o globalnom selu i slično.Umjesto zvona sada ovcama vise mobiteli.
    Dakle who loosing control? Čitač ili onaj drugi? I zaista čemu onda knjige ako ćemo u budućnosti izgubiti rat i ako će nam informiranje ličiti na takvu brzu flash-izmjenu neugode sa plitkom ugodom slika (što podsjeća na one slike priključenih na aparate iz "Polja" Lynn McTagart.) kao što to uspješno (privlačeći muhe na ...... ) radi ekipa iz " 24 sata" .
    Živjele knjige!
    Pretjerao sam!(Ponekad)
    Evo nečeg interesantnog:

    http://www.youtube.com/watch?v=hlUr2FcKvlo

    (ili otkucati What Have You Lost? )

    avatar

    10.08.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Naravno, knjige će se prodavati na Festivalu vdečeras u Gračišću i sutra navečer u Pazinu

    avatar

    10.08.2007. (14:05)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Ha, baš se lijepo poklopilo da se uz naš Festival baš danas reprizira Na rubu znanosti o Istri, s mojim gostovanjem...

    avatar

    11.08.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • Helix

    Upravo sam odgledala emisiju. Uživala sam slušajući te (kao i Korada i D. Orlića) mada sam već čitala tvoje teksove. Sinoć sam prisustovala žestokom napadu nekih prijatelja na vodnjanskog župnika koji nije dozvolio BC-iju snimanje mumija. Baš bi me zanimalo što ti o tome misliš. Njihovo je mišljenje bilo da je župnik prepotentan i da bi to bila odlična reklama za Vodnjan za koji zapravo nitko i ne zna. Je li to baš tako ili je to malo površno razmišljanje?

    avatar

    11.08.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • Čudovište morskoje

    Vidimo se navečer!

    avatar

    11.08.2007. (15:09)    -   -   -   -  

  • Pljočkar

    Svaka čast na gostovanju u Na rubu znanosti. Najviše me zaintrigiralo ono o kruni kralja Tomislava, pa kad nađeš nešto vremena napiši nešto o tome, može?
    Pozdrav!

    avatar

    11.08.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...